Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hulitko258:
Tie listy by mohli byt aj substratom, skus menit, alebo aj velkym ofukom, mne to spravil velky "vietor", takto sa mi zacali tocit listy...ale to iste aj ked som trosku prismazil lampou rastlinky...Drzim palce so scrooooogom pripadne postni photky M
jo fotky budou tak za 5dni +- jak sem mnel zaply ten otočny ventilator tak sem myslel že mi ty kvetinače odleti.. a potom se mi začal kroutit dalši listky tak sem to vypnul a kvetinače nikam neodletěly¨.....a lampu sem zvedl FIM byla dobra a vypadaji tedkom hezky takže dodam foto pozdeji at de videt rozdil jinak scroog uvidime zatim zdar
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
Qaitem:Ja myslim že to stinitko bude dobre protože jak rostlinky budou vetši tak by to nesvitilo oplne na celek a ja mám skřinku celkem širokou . HULDA
Tak sem zase tu ve skřince se neco měnilo a to ¨rostlinky za řizky
Takže misto DP tam sou řizky Jack Herrer dneska sem je tam dal a s DP si udelam matičky ktere budou pod zařivkama
viz foto:
1foto 2x řizky Jack Herrer řizky 1den pod sodikem !!!
foto Durba Posion pod zařivkama
Ahoj a groweři sem tu zase nove foto z dnesška 27.2 2006
řizečky jsou 2den pod sodikem.Včera jak sem řizky zasadil do hliny tak byly listky trochu zvadle dneska jsou už pekne narovnane..
Mám stoho radost jak to vypada no posudte sami je tady dalši update.
Máte pravdu,70W sa celkom dá,pozrite čo mi tam vyrástlo za necelý mesiac na 12/12 http://grower.cz/forum/showthread.p...9981#post359981
Čakám,kedy príde kamoš z Talianska a dá mi našu 150W(čo sme si spoločne kúpili,bola u neho a on si zmizol pracovať do Talianska )
Takže na ďalšie kolo SOG už hádam bude 150W,už sa tešííííím
Sorry za OT,musel som sa pochváliť
Ahoj foto dodam kolem večera dneska sem si koupil hořkou sul riran hořečnaty protože ve wuxalu neni hořčik tak pak udu přidavat a chci se zeptat kdy mam hnojit myslim si že mam ješte tak 25dni času
Tak sem tu tak sem neco urychlene nafotil chci tady davat zatim každy den fotky protože mám pujčeny fotak tak je to tady řizky si myslim porostly nemyslite no tady je foto
Tady si už radeji připravuju mřižku protože to roste celkem rychle a nechci aby mi to přerostlo protože skřinka je vysoká 63cm a kytky s kvetináčem sou vysoke ,,nejvyšší 27cm a ta druha 23cm
A všem vám dekuju za K+ coste mi ho dali bezvas by to nešlo groweři..
2foto:Skouška jak sedi mřižka ve skřince
Mřížka
Původní příspěvek od hulitko258 expire:Ty oka na tej mřižce sou velke 5x5cm neviš co bych mněl udělat stou vytahlou kytičkou ja sem ji zastřihl vršek
Foto:1 zastřihnutíí
No,keďže ideš scrog s dvoma kytičkami,tak strihať treba,aby sa vetvili.Tu by sa hodil aj FIM,mne osobne ale nikdy nevyšiel(skúšal som ale len asi 2x ).
hulitko258
mas to zatial pekne ale FIM skus urcite ja som to skusal asi uz dva krat a vzdy sa mi to asi podarilo ale skus hladat videl som tu aj iny system stiknutia FIMu
a uz teraz ich zacni tahat k zemy aby zacali razit bocne vetvy