Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak ked uz sa nam tu ta debata tak rozbieha, co si myslite o tom 'emocnom oplosteni', ktore je spominane v clanku? pozorujete na sebe take nieco?
tak ma napadlo, ci nahodou tie 'stavy vysmiatosti', ktore su charakteristicke hlavne pre zacinajucich hulicov, nezmiznu casom preto, ze si clovek na ucinky travy zvykne, a uz z toho nie je tak 'na vetvi'. co myslite? ako to vidite vy?
Původní příspěvek od inf3cti
tak ma napadlo, ci nahodou tie 'stavy vysmiatosti', ktore su charakteristicke hlavne pre zacinajucich hulicov, nezmiznu casom preto, ze si clovek na ucinky travy zvykne, a uz z toho nie je tak 'na vetvi'. co myslite? ako to vidite vy?
- ja bych to viděl podobně.....prostě když už jsi ve stavu zhuleném ledacos zažil, tak si ten mozek tak nějak pomalu začne zvykat - prostě se přizpůsobí těm prožitkům natolik, že už to neprožíváš tak hluboce emotivně, jako když jsi s trávou začínal....to je si myslim ale úplně normální, páč ze všeho nového je člověk "vykulený a na větvi" a u tak intenzivního stavu, jako je zhulenost, to platí dvojnásob
ale ja mam prave pocit, ze odkedy hulim, tak mam vobec vsetky pocity take trochu farbistejsie, proste ked som smutny, tak som sialene smutny, ked mam radost, tak to zo mna uplne tryska, pri pozerani romantickeje sceny mi az vyhrknu slzy, a dokonca za zacinam bat pri hororoch (videli ste'the grudge'?) - praveze v normalnom zivote vobec nemam pocit 'oplostenia'. ale ked som zhuleny, tak sa proste nevalam po zemi od smiechu, ako sa mi to stalo pri prvom poriadnom brcku, ale skor zazivam taky stav hlbokej spokojnosti, akoby cely vesmir 'spolu ladil', akoze vsetko je v poriadku. mam dobru naladu, a prkotiny, ktore ma inokedy nasieraju sa mi zdaju malicherne a nedolezite.
honzo, tiez si myslim, ze si na tom celkom v pohode. v skole sa ma studovat - aspon ta stale niekto neprehovara: "vyser sa na ucenie, pod na brcko". lepsie zahulit obcas, ale kvalitne.