Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno řeknu Ti že bych se velmi těžce rozhodoval...naštěstí nemám tolik peněz,takže sem toho ušetřenej)...nechť odpoví někdo kdo má zkušenosti, a poradí Ti co zvolit...a nebo musíš pročíst víc threadů aby ses mohl rozhodnout sám...určitě sou tyhle druhy hodně probíraný...tak hodně štěstí a vyber správně)
Praveze o nich viem si myslim dost a na zaklade poznatkov sa neviem rozhodnut Obidve su f poho si myslim.....
Inak nemas cash?Na seedbotique to stoji iba 8.24 libier za 10 semien co nieco cez 400CZ , to si mozem dovolit aj ja Tiez nepatrim k tym ktori si mozu dovolit vyhodit za sema tisice ale toto si myslim ze sa da
zdravim
Já nevim, ale mně všechno od nirvány dokvetlo v druhé polovině října. Takže to chce dobrej rok. Smutný je když je malej výnos a ještě na tom řádí plíseň.
Tak uz som sa rozhodol, bude to Blue Mistic , chceckoval som nejake thready o PPP a vacsinou dokvitala az v polovici oktobra, narozdiel od blue mistic ktora koncila zaciatkom septembra
Konecne rozhodnutie:
Shaman = 5krat
Ak-48 = 10krat seedbotque, nirvana
Blue Mistic = 10krat seedbotique, nirvana
no, od nirvány nemžeš říct že by něco doqetlo tak či onak maj mega rozhozený phena.. ale mě osobně nikdo nepřevědí o tom že pwp není uplnej luxus... to je ! a jakej