Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Belladonna
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
SURBONT
Nový Člen

Karma uživatele SURBONT - 0% Pěstitelská

bella Příspěvek č. 17

Mam ted belladonu vysokou asi 1,2 m a muzu ji srovnat s dutch dragonem a sheherezade. Pokud jde o výnos tak je to 1 velka palice s ohromnejma kvitkama. Jeden samici kvitek ma v prumeru az 1cm!!!!! Urcite si umite prestavit jak potom teda vypada 1 palicka z takovychto kvitku. Cela kytka je hrozne stribrna a takova jakoby zasnezena nadhernymi krystalky THC.Voni nadherne ale vic mi voni sheherezade-mrkev. Ale nejpeknejsi vuni ma dutch dragon. Palice ma ale nejhustsi belladona!!!!

Old Post 23-05-2001 v 20:47 PM
SURBONT je offline   Profil uživatele SURBONT   Find more posts by SURBONT   Foto galerie člena SURBONT   Click here to Send SURBONT a Private Message   Add SURBONT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele SURBONT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

docela by mně zajímalo jestli jí už někdo hulil,a jaký jsou po tom stavy.....

Old Post 19-06-2001 v 20:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enzo
Stálý Člen

Karma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

mate s nou nejake skusenosti? stihne dozriet v nasich klimatickych podmiankach? :
dik

Old Post 24-04-2005 v 23:03 PM
enzo je offline   Profil uživatele enzo   Find more posts by enzo   Foto galerie člena enzo   Click here to Send enzo a Private Message   Add enzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jo stihne, Belladona je dle meho nazoru jeden z nej...skunkyyysu na cesky out,...rozhodne ji pojedu znova a vsem vrele doporucuju, super halucinogeni high, kytka je na podzim uplne fialova z kosy, super vune, slusnej vynos...proste bomba

Belladona-Photo okoli Prahy, rijen 04

Naposledy upravil Hellboy 25-04-2005 v 11:16 AM

Old Post 25-04-2005 v 11:09 AM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Já jí mám ve skříni už 4 roky a přesto že jsem se už dostal k dalo by se říct luxusnějším genetikám,svojí bellu si nechávám.
Pokaždý mě dostane tim svim specifickym HIGH
In dává krásný salámky dozlatova,
OUT jsem jí nenechal nikdy dlouho venku,dával jsem jí dojet v boxu=nadměrnej výnos

pro mě má zařazení OldSchoolModel,doporučuji

ps:někdo tvrdí že dává dost indikózní stavy,ale to jí nesmí kosit po 70 dnu

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 25-04-2005 v 12:38 PM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIPEENO
Stálý Člen

Karma uživatele LIPEENO - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

když jsem se oni kdysi davno dozvěděl byla belladona moje vstupní heslo na kompa asi 3 měsíce.fakt sem se na ni těšil.bela je skoro haluz.je to genetickej krypl ačkoli kříženej ve stejným kultivaru.pod dvěma 70w umí bejt nejchutnější inejhezčí v okruhu několika kilometrů.zároven pod 1000w umí čéka i pěkně rozhněvat jinak a hlavně různě narostlim stonkolistem takže ve finále jedeš kontinual aniž bys chtěl.je hrozně náročná na kořeny jen trochu se jí nevěnuješ jako kryplovi a už ti na dlouho zežloutnou ale dá se to zase zbělet dyť to říkám je to halu.zzz i love you bella.ps.:kdysi tady řádil cápek jménem koblihostrom aten venku na stromě ze semene vyrychtoval 2m bellu (to k tomu outu) pic lip

kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno

Old Post 25-04-2005 v 13:17 PM
LIPEENO je offline   Profil uživatele LIPEENO   Find more posts by LIPEENO   Foto galerie člena LIPEENO   Click here to Send LIPEENO a Private Message   Add LIPEENO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele LIPEENO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Skoda, Koblihace sem tu fukt uz dlouho nevidel...proste k te Belel neni co dodat, sem rad, ze vam take jede, mimochodem podobne zhulujici mi prijde i cinderella 99, je ale trochu akcnejsi...

Jeste k tomu GWS, take doporucuji na ven a palice ma pekne aj venku, akorat bacha na plisen zevnitr sisek, ma je dost tvrdee

Tady obrazek GWS, stejnej flek:

Old Post 26-04-2005 v 08:06 AM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

zdravim
Belladona je opravdu dobrý out (foto). Jel jsem jí pouze na out, ale nezdálo se mi, že má halucinogení high.

Old Post 13-05-2005 v 19:45 PM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gordon
Stálý Člen

Karma uživatele gordon - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

souhlasím s kamilem žádné halucinace sem neměl foto belladony je zde http://grower.cz/forum/showthread.p...6&pagenumber=36
na outdoor sou dobrý taktéž super skunk,hindu kush,nirvana special (nirvana je pozdější ale po aplikaci máš pocit vzlétnutí asi nejlepší co sem vypěstoval a skoušel)
balladona má těžce uzemnující účinek.

teprve začínáme

Old Post 11-07-2005 v 00:38 AM
gordon je offline   Profil uživatele gordon   Find more posts by gordon   Foto galerie člena gordon   Click here to Send gordon a Private Message   Add gordon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

můžete někdo přispět zkušenostma s bellou venku?je tu toho celkem málo.chci ji jet příští rok.předem dík

cosa nostra

Old Post 22-11-2005 v 10:04 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k.o.h.o.u.t.
Stálý Člen

Karma uživatele k.o.h.o.u.t. - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Zdravím letos jsem měl 5 řízků belladony 3 šly in a 2 out
z in - je to docela náročný dostáválo to na papat (hnojky)vod kámoše nějakejma mordma co dotáh z holandu stejně jak orange bud a nebylo to vono trochu menší výnos oproti budu ale mooc doobrý na chuť a účinky ( jel sem to pod 4kylem normální obyčejná skříňka)
foto z in není možné spolupěstitel si to nepřeje

a out - krásnej macek (byl)ve skleníku zasraný čorky) - ke konci začínal plesnivět a druhej řez vyrost malej - skoro sem ho nehnojil a poslední tejden květu šel na dodělání pod 150ku a to byl dobrej
mazec snad dodám foto.
Je to docela pěknej model ale chystám se příští rok v jeho pěstování zdokonalit. Podařilo se zajistit pokračování v podobě pár semínek

Peac a ať se daří a zkus si sehnat řízky

za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]

Old Post 22-11-2005 v 16:17 PM
k.o.h.o.u.t. je offline   Profil uživatele k.o.h.o.u.t.   Find more posts by k.o.h.o.u.t.   Foto galerie člena k.o.h.o.u.t.   Click here to Send k.o.h.o.u.t. a Private Message   Add k.o.h.o.u.t. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
01-11-2008 - Belladonna a El Nino - 10 odpovědí
25-09-2004 - BELADONA - 8 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás