Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takhle je susim (vzdycky kolem 8 dnu), ale aroma nic moc (i ve speku) - vic vonej pri sklizni nez po ususeni, jinak na qalitu si nestezuju =)
cim to muze bejt ? malo vzduchu ? teplota tam je asi 15*C...
blahopreju ti k tvemu prvnimu sklizeni. 2g sice nic moc ,ale aspon neco
k tem novejm kytkam. zdaj se mi naky povadly. taky bych zkusil dat mensi kvetinace..myslim si,ze sou zbytecne velky. no a pak bych to pletivo co tam mas pouzil s vetsima vokama. na fotce se mi zda ze sou moc maly.
mam takovej malinkatej dotazek : Hermafrodyt?? je to jako ze mas na Kyti samci i samici qety??? da se protitomu nak bojovat??? mam to samy na fsech kytkach a newim (teda ted uz jo) co to je diky za odpoved
monk: zkus, zkus, ja mam takrka identicky rozmery, coz je na v/scrog jako delany. Pravda, ja mam 70w, nevim totiz, jestli si tech 150 na tak malej prostor neprehnal - jak to zvladas chladit? Ja mam dva 'pc' vetraky (12V) a jedu ted v zime v pohode na 6V (selektivni voltage on trafage )) a je to v pohode ...
adam13: Priste si dej hledat slovo hermafrodit, proti tomu nejde delat nic.
Teda jde, musis dat kytkam co nejvic optimalni podminky. Predstav si, ze bych te taky pestoval na umely vyzive zavrenyho nekde pod zarovkama na miniaturnim prostoru, to bys mel tech zavad urcite vic nez jen hermafoditizmus
adam13: zkus pouzit buttonek uplne vpravo nahore "hledani", bude to jednodussi nez klast dotazy na veci, ktery se tu uz nekde jinde resej nebo ktery se davno vyresily
Chlape tohle mi silne pripomina moji sklizen, a potvrzuje to k cemu sem dospel ja i ostatni, tj. ze pod lampou nema cenu pestovat osivo ktery neni pod lampu urceny - novy rizky pokud to je mazar tak te urcite potesi... (Tam uz bude vic nez 2G na kytku)...
Chtel bych ti navrhnout prostuduj poradne Carlosuv vScrog sezen osivo nebo rizky a pak uz te nic nezadrzi... Myslim ze to urcite stoji za pokus.
Ale HLAVNE zarivku 150W vymen za sodik klidne s polovicnim vykonem!!!
Co ty na to?
2 adam13: kdyz sou to kvalitni seminka, tak by hermafroditi nemeli bejt, rostou jenom bud 1. v kysely pude nebo 2. kdyz vystavujes kytku nakymu stresu a ja sem jim moc dobry podminky nedal, hlavne kvuli teplote
2: turbo uvolnila se mi ted 70W sodik diky zarivkam, takze 150W budu delat takhle, vetraky zatim nemam, ale delam na odtahu primo ze stinitka a v druhy skriny zkusim pod 70W ten v scrog, snad se mi to povede...
2: tommy 150W tam necham, skrin je 75 a myslim ze kdyz budu mit nizsi kvetinace, tak to bude akorat + mazar, ten stejne neroste tak vysoko...