Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no já jsem radši pro ten předpěst pod žárovkou...ven už to půjde v pěkné velikosti a se silnějsím stonkem, což si myslím že pro out je lepší kvůli větru...a že na balkónech to někdy pořádně mele v tom výklenku...takže podle mě o měsíc dříve pod žárovku a pak pěkné silné kyti ven...
peace a ať to roste!
Původní příspěvek od techem no já jsem radši pro ten předpěst pod žárovkou...ven už to půjde v pěkné velikosti a se silnějsím stonkem, což si myslím že pro out je lepší kvůli větru...a že na balkónech to někdy pořádně mele v tom výklenku...takže podle mě o měsíc dříve pod žárovku a pak pěkné silné kyti ven...
peace a ať to roste!
zarovka nedela silny stonek, to vitr, nebo nejaky ofuk na el.
to je snad jasne ze kdyz mas nejakou skrin se svetlem, tak musis mit ofuk, uz kvuli teplu z zarovky a proudeni vzduchu...a tim se mysli taky to, ze když s kytkou mele vzduch z ventilatoru, tak zesili stonek...ani jsem to nedodaval, nebot jsem pocital, ze to je jasne...peace
lidi, nemam moznost predpestovavat doma, tak potrebuju rady, co tet ? , mam doma 5 semen(klici), nekde venku bych fleka nasel, ale bojim se spaleni kdybych to tam tet dal, co radite ?
Původní příspěvek od Alpinestars lidi, nemam moznost predpestovavat doma, tak potrebuju rady, co tet ? , mam doma 5 semen(klici), nekde venku bych fleka nasel, ale bojim se spaleni kdybych to tam tet dal, co radite ?
Za tři týdny od semene ti vyrostou jen pár centimetrů, takže by stačila i poměrně malá krabice s úsporkou a pasivní ventilací. Pokud to nemůžeš mít doma, zkus nějakého kámoše, jestli by ti to neohlídal na chvíli.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Doufam ,že tohle téma neni duplikát ale nikde sem nenašel mou odpověd , kdyžtak mě případně nasměrujte ,děkuji. Takže chci si v boxu předpěstovat na out tak se chci zeptat jestli je ještě brzo ? V boxu to můžu držet na 18:6 dokud to nevysadim, takže se nemusim bát nakvytnutí ale je tu něco jiného , čeho se bát ?
střed až konec dubna stačí,někdo sadí dřív že má dojem větší výtěžnosti ale kytka naroste jak má a pak přepne -dřívější sadba nemá efekt na kvantitu nebo kvalitu.
Původní příspěvek od vousac střed až konec dubna stačí,někdo sadí dřív že má dojem větší výtěžnosti ale kytka naroste jak má a pak přepne -dřívější sadba nemá efekt na kvantitu nebo kvalitu.
Doufám, že mluvíš o automatkách... Jinak jsem teda ještě neviděl (teda viděl, ale byly to paka), aby se kytka přepnula v červnu, jelikož má pocit, že je moc veliká
------------------------------------------- Nepěstovat pro radost, to je jako schovávat si sex do důchodu. Kategorická BLBOST...
Začít můžeš klidně v březnu když posvítíš aby se zbytečne nevytahovala... ale důležitý je ji připravit na to že pude ven, takže v noci to chce trochu chlad, ale to venku ještě i mrzne, takže to budeš muset vyřešit (může dostat šok po přestěhování z trvalejch dvaceti ven kde bude v noci třeba 10 nebo míň).
Důležitý je dát ji ven až malinko povyroste... ikdyby bylo třicet stupňů a kytka neměla aspoň tři patra a 25cm se stonkem kterej nepotřebuje podporu tak bych ji tam stejně nedal.
Já začínám vždycky doma dřív, snažim se simluvoat teplotní rozdíly přes den a noc. A pak jen hlídám správnou chvíli na přesun... když je kytka dost velká a přes noc už neni taková zima, jdou ven. Chce to promyslet a udělat to jednou a nadobro... když se s nima pak hejbe moc, tak to nemaj rádi.
Doufám, že mluvíš o automatkách... Jinak jsem teda ještě neviděl (teda viděl, ale byly to paka), aby se kytka přepnula v červnu, jelikož má pocit, že je moc veliká
Mluvím o klasice ,běžně jdou předpěst 14 dní doma pak ven klidně koncem dubna do hlíny (ty jsi toho ještě neviděl ) ta kytka jak ty si myslíš není hloupá a přepne podle genetiky a kdy byla sazena nemá na to vliv pouze může víc narůst teoreticky víc "urodit" ,neviděl jsem kytku co přepne v červnu to by mě ani nenapadlo ,první co přepla bylo tak konec července.
Původní příspěvek od vousac
Mluvím o klasice ,běžně jdou předpěst 14 dní doma pak ven klidně koncem dubna do hlíny (ty jsi toho ještě neviděl ) ta kytka jak ty si myslíš není hloupá a přepne podle genetiky a kdy byla sazena nemá na to vliv pouze může víc narůst teoreticky víc "urodit" ,neviděl jsem kytku co přepne v červnu to by mě ani nenapadlo ,první co přepla bylo tak konec července.
Ano větší kytka obvykle víc urodí a dřív vysazená zase obvykle stihne víc narůst. Já jem mam doma klidně i měsíc a půl pod zářivkou aby se natahaly a ven jdou už jak malý keříky 25-30cm... taky většinou během posledního dubnovýho tejdne. Když ostatní většinou teprv sází klíčky, já už míchám hnojiva... podle mě dřívější sadba znát je, pokud má kytka správný podmínky. Nejsou to ani pak kytky jako spíš stromky v září