Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Paryba: netvrdil bych že komp žere 400w, sice jsem to neměřil(neni problém) ale ten odběr bude asi dost kolísat... a na těch 400w se to dostane jenom občas
Jahudka! : přesně tak.
A když už zajdeme do detajlů tak záleží na tom jestli se točí CD/DVD mechanika, zak je zatíženej CPU (tepelný ztráty) atd. Už to asi nemá cenu rozebírat aby tady nebylo moc OT
Já sem to vyřešil takhle ,ale moje máti je trochu najivní:
Postavil jsem si skřín a řikal jsem jí že budu pěstovat bonzaje,ještě sama máti mi s z práce donesla větráčky a zdroj. Jeden den sem si přines řízky skérka , tak sem jí to ukázal , řikala že mi to vyhodí . Tak sem jí řek že to sou prostě nejvzácnější odrudy a že by to byl hroznej hřích vyhodit. Tak mi to nechala ,ale furt na mě měla keci. Pak sem to přestěhoval do sklepa ,protože v pokoji mi to prosvítalo ze skříně. Byla se tam kouknou a ještě mi řikala jak to pekne roste,jak si to umim pěkně tvarovat a tak. Jenom se bude asi hodně divit až to sklidim, no vymluvim se na ufony : ) Ale docela se bojim že my to sklidí mati ,a dá to dědovy do koupele,to už mi udelala z gajou kterou sem měl za voknem . Taky sem si myslel ze začátku že mi to neprojde, ale když na svoje rodiče vymyslíš nákou trochu vochcávku (studujní učel, zvědavost,zakázaný ovoce atd...) Tak co by rodiče pro svoje dětičky neudělali)
JJ to je dobry taky sem to delal podobne ale jak mam udelat s rodičema jak to budu sklizet a bude to fuč co jim ma asi tak řict že se to poropadlo do kvetinače to by mi asi nesežraly
Too Stoned_r41d3r -souhlasím,když člověk něco mete za zádama vždycky se to nějak vymkne kontrole.
Všechno ma svuj čas a prostor.
Navíc starší generace tohle nechápe,protože media je krmí dobrym jidlem plnyho strachu z LIDI NA DROGACH!
Musiš mit svuj byt aby si byl na stoprocent spokojenej.....
Podle mě......kdo myslí jinak?
Ja pěstuju u babi ja bydlim v rodinnem baraku a 2 patrovem a dole bydlim sam jenom tam ma babi jeden pokoj ale to mne vubec nevadi vo obyvaku mam skřinku a v pokoji u sebe mam skřinku
Stoned_r41d3r - To je fakt hezky..Bejt to ale cizi osoba tak by i on vlastne pachal trestnej cin.V kazdym pripade otec te ze zakona udavat nemusi.Mate to holt dobre vymakany