Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Kolik W aby to rodice nepoznali?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Paryba: netvrdil bych že komp žere 400w, sice jsem to neměřil(neni problém) ale ten odběr bude asi dost kolísat... a na těch 400w se to dostane jenom občas

Old Post 31-12-2005 v 14:23 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SCRAT
Stálý Člen

Karma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

samozrejme je to podle zdroje.....

1in SNOW WHITE

JamaicanPearl 2005

2in BIO by SCRAT

BIO/CHEM [AH] 400w!Scrog-cocos/kapilary!Nl5xHaze,SH,WW,BU,NE,DM,LP,

Old Post 31-12-2005 v 15:31 PM
SCRAT je offline   Profil uživatele SCRAT   Find more posts by SCRAT   Foto galerie člena SCRAT   Click here to Send SCRAT a Private Message   Add SCRAT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele SCRAT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Ale ten zdroj nedodává stále maximální výkon - to jsem tim myslel

Old Post 31-12-2005 v 15:48 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Jahudka! : přesně tak.
A když už zajdeme do detajlů tak záleží na tom jestli se točí CD/DVD mechanika, zak je zatíženej CPU (tepelný ztráty) atd. Už to asi nemá cenu rozebírat aby tady nebylo moc OT

Old Post 31-12-2005 v 16:42 PM
crash
Stálý Člen

Karma uživatele crash - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

JAK NA RODIČE

Já sem to vyřešil takhle ,ale moje máti je trochu najivní:
Postavil jsem si skřín a řikal jsem jí že budu pěstovat bonzaje,ještě sama máti mi s z práce donesla větráčky a zdroj. Jeden den sem si přines řízky skérka , tak sem jí to ukázal , řikala že mi to vyhodí . Tak sem jí řek že to sou prostě nejvzácnější odrudy a že by to byl hroznej hřích vyhodit. Tak mi to nechala ,ale furt na mě měla keci. Pak sem to přestěhoval do sklepa ,protože v pokoji mi to prosvítalo ze skříně. Byla se tam kouknou a ještě mi řikala jak to pekne roste,jak si to umim pěkně tvarovat a tak. Jenom se bude asi hodně divit až to sklidim, no vymluvim se na ufony : ) Ale docela se bojim že my to sklidí mati ,a dá to dědovy do koupele,to už mi udelala z gajou kterou sem měl za voknem . Taky sem si myslel ze začátku že mi to neprojde, ale když na svoje rodiče vymyslíš nákou trochu vochcávku (studujní učel, zvědavost,zakázaný ovoce atd...) Tak co by rodiče pro svoje dětičky neudělali)

Old Post 31-12-2005 v 17:00 PM
crash je offline   Profil uživatele crash   Find more posts by crash   Foto galerie člena crash   Click here to Send crash a Private Message   Add crash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulitko258
Stálý Člen

Karma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

JJ to je dobry taky sem to delal podobne ale jak mam udelat s rodičema jak to budu sklizet a bude to fuč co jim ma asi tak řict že se to poropadlo do kvetinače to by mi asi nesežraly

Old Post 31-12-2005 v 18:39 PM
hulitko258 je offline   Profil uživatele hulitko258   Find more posts by hulitko258   Foto galerie člena hulitko258   Click here to Send hulitko258 a Private Message   Add hulitko258 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulitko258
Stálý Člen

Karma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% Pěstitelská

skuřenej sc Příspěvek č. 23

Hoši ted sem skuřenej jak prase mnel vyhulili sme 2 fajfky

Old Post 31-12-2005 v 22:45 PM
hulitko258 je offline   Profil uživatele hulitko258   Find more posts by hulitko258   Foto galerie člena hulitko258   Click here to Send hulitko258 a Private Message   Add hulitko258 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ghettochild1
Stálý Člen

Karma uživatele Ghettochild1 - 24% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 24

Citace:Hoši ted sem skuřenej jak prase mnel vyhulili sme 2 fajfky

To je sila!!!!
Ja to ale myslel v negativním směru.
Takovy hlášky jsou fakt na .........usměv

Naposledy upravil Ghettochild1 01-01-2006 v 11:21 AM

Old Post 01-01-2006 v 00:18 AM
Ghettochild1 je offline   Profil uživatele Ghettochild1   Find more posts by Ghettochild1   Foto galerie člena Ghettochild1   Click here to Send Ghettochild1 a Private Message   Add Ghettochild1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulitko258
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

ale už sem v pohode

Old Post 01-01-2006 v 01:46 AM
Ghettochild1
Stálý Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 26

Too Stoned_r41d3r -souhlasím,když člověk něco mete za zádama vždycky se to nějak vymkne kontrole.
Všechno ma svuj čas a prostor.
Navíc starší generace tohle nechápe,protože media je krmí dobrym jidlem plnyho strachu z LIDI NA DROGACH!
Musiš mit svuj byt aby si byl na stoprocent spokojenej.....
Podle mě......kdo myslí jinak?

Old Post 01-01-2006 v 11:20 AM
Ghettochild1 je offline   Profil uživatele Ghettochild1   Find more posts by Ghettochild1   Foto galerie člena Ghettochild1   Click here to Send Ghettochild1 a Private Message   Add Ghettochild1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ghettochild1
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Jahudka!
Souhlasim!
A karma +

Old Post 01-01-2006 v 12:23 PM
hulitko258
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Ja pěstuju u babi ja bydlim v rodinnem baraku a 2 patrovem a dole bydlim sam jenom tam ma babi jeden pokoj ale to mne vubec nevadi vo obyvaku mam skřinku a v pokoji u sebe mam skřinku

Old Post 01-01-2006 v 12:24 PM
Ghettochild1
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

POZOR NA SNIPERY!

Old Post 01-01-2006 v 12:28 PM
Erixon
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Stoned_r41d3r: Vždyť jsem psal že skříň mam dovolenou a problém že je jen s tou elektrikou. A 18 mě fakt bylo (za pár měsíců maturuju ).

Old Post 01-01-2006 v 13:11 PM
hulitko258
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

CO ze sniperama

Old Post 01-01-2006 v 13:15 PM
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Stoned_r41d3r - To je fakt hezky..Bejt to ale cizi osoba tak by i on vlastne pachal trestnej cin.V kazdym pripade otec te ze zakona udavat nemusi.Mate to holt dobre vymakany

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 01-01-2006 v 13:50 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás