Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hmn, dobrej nápad s tou vanou. Někdy to taky zkusim. Jinak v pokoji bych nehulil, všechno načichne a hlavně. Bydlim v rodim domku a na půdě mám moc příjemnou místnusku s křesílkama a správně naladěnou věží. Tak má volba je jasná. Půda rules
dobra rada pro vsechny co nemaj vanu - zahulte si a jdete nekam do bazenu. kdyz budete celkem dobre zburteny, tak se vam bude ta voda zdat jako nakej gel, proste hustsi nez je normalne. mazec
ja doma hulim z vokna a pro jistotu vždycky zapálim vonou tyčku (bydlim u rodičů v rodinym domku)... U kámoše kterej bydlí v činžáku hulíme do světlíku ( swjetlík pěkně všechen kouř natáhne a neni nic cejtit)... nebo je taky vychytávka foukat kouř do digestoře...
Aj umyvadlo bolo pre mna v pohode. Vydychovat ma napadlo do odtoku na vani, co bola dost haluz, lebo krv asi z celeho tela sa mi nahrnula do hlavy, ked som bol predkloneni...mal som pocit, ze sa topim...haluz...ale inak funguje moja izba. Rano stiham len tak-tak, lebo mi uteka 201 trolejbus, a poobede je to heaven!
No nasi jsou proti koureni a protu huleni docela je chapu ale doma chodim treba do kotelny kdzy jdu prilozit nedavno se mi stala historka asi v jedenact hodin vecer jdu prilozit vemu si sebou peknyho spekouna (otec v tu dobz spal u televize) no a jak tak prikladam tak slysim kroky ne tka hodim speka do kamen (rozumej na uhli nahoru ) a ted vejde otec ja v ocich smrt a on rika pekne ti zakourily kamna..a ja prej kam jdes a on skontrolovat jak nam v nais nedostave vile hori krb
btw . s kamosem hcodime obcas zahulit na kachlaky ktery mame napojeny na ten krb a je to fakt mocny lezet v teplicku a kourit ..
jinak kdzy sem na koleji tak sem hcodil kourit za strahovskej stadion (peknej vyhledna prahu ) jinak normalne hulime na koleji na hcodbe nkdo to neresi at prijde legalizace
Jo jo v koupelne je to nej lepsi, ale jinak i v pokoji kdyz vim ze treba doma speji nebo ze tam neprijdou. A nejlepsi je to na koleji tam si hulim v podstate kde se mi chce.
ja si davam ve vane spis chill-out kdyz se vratim z kalby, takze nemam potrebu se dal zhulovat. nejvetsi luxus je zradylko, hudba, horka koupel s penou a neco na cteni
haluz bola na intraku v skole .... som si napustal vanu plnu vody pustil punkovicu, lahol si do vane naplnil fajocku a atmosfera studenta ako z rozpravky hehehe
ale inac ked su foterovci doma a chcem zahulit tak segre poviem nech nelozi do detskej izby , jednoducho sa vyhulim a potom otvorim na chvilku okno... inac vsimli ste si ze dym z travky neni citit ako cigarety napriklad ked zafajcite v aute tak sa to nevyvetra ani za mesiac ale ked zahulite tak sa to vyvetra hned....
hipik: v lete v panelaku na balkone to stoji za hovno. fsichni okolo maji otevreny okna a ganja dym maj doma hned. V zime je to v poho, akorat clovek musi byt poradne pristrojenej a nalejme si cisteho vina, komu se chce strojit, kdyz de pouze na sklo? Me teda ne, a obcas si si zanadava i nastydnutej mocovej mechyr.
Vetrani je dobra vec, ale pokud bydlis s lidmi, kteri ti ganju toleruji...
No já nejčastěji hulím na dvorku, který máme okolo baráku. To proto, že kdybych hulil ve vnitř, tak by to tam časem nasmrádlo a asi by se mi to už tak nelíbilo. Ale občas si zahulím i ve svém pokoji.