Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Povídáte si s vašema kytičkama?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Povídáte si s vašema kytičkama?
Jo, považuju to samozřejmost!
Ne, nemyslím, že to nějak pomůže!
Ne, připadal bych si jako debil!
Nemám doma kytičky!
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
G@nja M@n
Stálý Člen

Karma uživatele G@nja M@n - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

no povidat si z kitkama to musi bejt docela velkej ulet

Old Post 16-02-2006 v 15:02 PM
G@nja M@n je offline   Profil uživatele G@nja M@n   Find more posts by G@nja M@n   Foto galerie člena G@nja M@n   Click here to Send G@nja M@n a Private Message   Add G@nja M@n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majdasag
Stálý Člen

Karma uživatele majdasag - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Mluvim ale ne moc. proste tak akorat.
Ke konci sklizne jsou treba chvile kdy radši vypnu bednu a otevru skrin.

Old Post 17-02-2006 v 17:28 PM
majdasag je offline   Profil uživatele majdasag   Find more posts by majdasag   Foto galerie člena majdasag   Click here to Send majdasag a Private Message   Add majdasag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
supersmažka
Stálý Člen

Karma uživatele supersmažka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

povídám si s kytičkama ale jen s těma co rostou venku, doma je mít nemůžu, ale asi nemaj moc velkou radost z toho co jim řikám nemaj, protože jim vyprávim o tom jak moc se těšim až je posekám a vyhulim

Don't worry be grower

Old Post 19-02-2006 v 12:50 PM
supersmažka je offline   Profil uživatele supersmažka   Find more posts by supersmažka   Foto galerie člena supersmažka   Click here to Send supersmažka a Private Message   Add supersmažka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

supersmažka: hehe chudáci...
tak to já si s těma venkovníma moc nepovídám, protože u nich nejsem skoro nikdy sám a kámoši by se mi smáli .
Jinak si doma povídám s kytičkama a to nemyslím jen konopí, ale třeba děsně rád objímám svůj 10 letej citronek ( už od malička sem furt něco sázel) aříkam mu jakej je pěknej, jakeu mi dělá radost...pořád přičichávám k mojí okenní mátě peprné, levanduli a taky si s nima povídám..ale oni moc nemluví, to mě sere:d..jo a s tabáčkem si moc nepovídám, toho nemám moc rád, ani nevim proč ALE HLAVNĚ MU TO NEŘÍKEJTE BYL BY PAK SMUTNEJ CHUDÁK!!!

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 29-06-2006 v 19:11 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od JAHmaican
ALE HLAVNĚ MU TO NEŘÍKEJTE BYL BY PAK SMUTNEJ CHUDÁK!!!

Přehnaný

To si děláte srandu nebo to myslíte vážně ? A co jim řikáte krom toho aby rostli a zkuřovali ? Vedete s nima monology o
globálních problémech a vyprávíte jim jaxte se měli ve škole a práci ?

,

Lidi buď ste blázni VY nebo JÁ (tda v good slova smyslu)

Já si povídám se psem a to už mi příde dost mela

2 nojono : symbioza

Už vim co napíšu do dredu jak vypadaj groweři :

Fšichni sou zelený , místo vlasů maj listí , v mozku THC .....

Asi tak no ...... , dost sem se pobavil

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 30-06-2006 v 07:39 AM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

No jako konverzace to zrovna neni, je to takovy monolog, kdy upustim z ust, no jo tak tady ti privazu vetviku, kurva, co to mas na tom listu, no pekne ste vyrostli, budu vas muset pohnojit je to takova samomluva jako, neleti to do vzduchu, babicka rika, ze vsechno rozumi i kyticka

Old Post 30-06-2006 v 16:29 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loweNature
Stálý Člen

Karma uživatele loweNature - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

ja sa na ne strašne rad divam a v myšlienkach im posielam kus mojej lasky ktoru knim prechovavam-dostaneš len to čo daš... a oni su potom fakt akosi vinimočne -znami su už naučeny že moje modeliky su pozityvna zaležitosť.Rastlinky sa určite odvdačia...

Naposledy upravil loweNature 01-07-2006 v 22:32 PM

Old Post 01-07-2006 v 22:27 PM
loweNature je offline   Profil uživatele loweNature   Find more posts by loweNature   Foto galerie člena loweNature   Click here to Send loweNature a Private Message   Add loweNature to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fonee
Stálý Člen

Karma uživatele fonee - 22% PěstitelskáKarma uživatele fonee - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

tak to fakt ne!!!

Old Post 02-07-2006 v 11:41 AM
fonee je offline   Profil uživatele fonee   Find more posts by fonee   Foto galerie člena fonee   Click here to Send fonee a Private Message   Add fonee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
golgotha
Stálý Člen

Karma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Ja si snima take povidam,nepovazuju to za blbost,ale rozhodne bych nebyl rad,kdyz by me pri tom videla matka,ta si o me mysli veci uz tet dost fatalni ... A porad rika,snad to nebudes kourit Nevim ...
Tet jsem odbocil!Ale pokazde kdyz du na cigaro,sednu na zem ke kytickam a povidam si!A dneska jsem je pozdravoval od jednoho growera odtud,no rekl at je pozdravuju ....

PEAC

Kafe bylo málo sladký!

Old Post 13-07-2006 v 18:47 PM
golgotha je offline   Profil uživatele golgotha   Find more posts by golgotha   Foto galerie člena golgotha   Click here to Send golgotha a Private Message   Add golgotha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

golghota: Jeee, tak to ode mě je taky pozdravuj....oni už budou vědět!!!

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 13-07-2006 v 19:45 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
golgotha
Stálý Člen

Karma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% PěstitelskáKarma uživatele golgotha - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

JAHmaican :Pockej ty jsi ten corkar,co mi je minuly roky seknul???
Dobre budu je pozdravovat!
A taky si snima povidej,koukni na me krasky,jak rostou

PEACE

Kafe bylo málo sladký!

Old Post 13-07-2006 v 20:14 PM
golgotha je offline   Profil uživatele golgotha   Find more posts by golgotha   Foto galerie člena golgotha   Click here to Send golgotha a Private Message   Add golgotha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UrbaN
Stálý Člen

Karma uživatele UrbaN - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

jj,taky,taky ..dycky k nim doletím a "čau holky,tak jak se dneska máme" a ony na mě "ale jo,dneska je to vpoho"
no.přeháním..ale vypadá to podobně
p3ace

...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /

Old Post 13-07-2006 v 20:35 PM
UrbaN je offline   Profil uživatele UrbaN   Find more posts by UrbaN   Foto galerie člena UrbaN   Click here to Send UrbaN a Private Message   Add UrbaN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Altibo
Stálý Člen

Karma uživatele Altibo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Jednou jsem se vyhulil. lehl jsem si do svého políčka a začal jsem si povídat s kytičkama a oni taky odpovídaly. Tak jsem se ptal, kdo je kdo. Kdo samec a kdo samička mno a oni odpověděly. A pak se ukázalo, že to tak doopravdy je....ale cítil jsem takové pouto i k těm samcům..tak jsem je nevyhodil ale přesadil hoooodně daleko a nechal je tam dožít...

Be Alibaba boy...! http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140

Old Post 16-07-2006 v 01:20 AM
Altibo je offline   Profil uživatele Altibo   Find more posts by Altibo   Foto galerie člena Altibo   Click here to Send Altibo a Private Message   Add Altibo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

noa jasne idem k nim poviem im jake sú krásne že mám pre nich výživu nech sa držia nech sa nenachajú len tak ukradnúť a pri odchode každú pohladkám poprípadé pobozkám a teším sa na ďalšie stretnutie

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 16-07-2006 v 08:36 AM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
katuš
Stálý Člen

Karma uživatele katuš - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Jo, považuju to samozřejmost! a vobcas jim zpivam ukolebavku

PEACE

Old Post 16-07-2006 v 19:57 PM
katuš je offline   Profil uživatele katuš   Find more posts by katuš   Foto galerie člena katuš   Click here to Send katuš a Private Message   Add katuš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

jo s kytkama si povidam,řikám jim:jestli budete samci tak vás votrhám,a jestli budete samice,tak vás votrhám až později,až dozrajete

Old Post 22-07-2006 v 16:35 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás