Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
povídám si s kytičkama ale jen s těma co rostou venku, doma je mít nemůžu, ale asi nemaj moc velkou radost z toho co jim řikám nemaj, protože jim vyprávim o tom jak moc se těšim až je posekám a vyhulim
supersmažka: hehe chudáci...
tak to já si s těma venkovníma moc nepovídám, protože u nich nejsem skoro nikdy sám a kámoši by se mi smáli .
Jinak si doma povídám s kytičkama a to nemyslím jen konopí, ale třeba děsně rád objímám svůj 10 letej citronek ( už od malička sem furt něco sázel) aříkam mu jakej je pěknej, jakeu mi dělá radost...pořád přičichávám k mojí okenní mátě peprné, levanduli a taky si s nima povídám..ale oni moc nemluví, to mě sere:d..jo a s tabáčkem si moc nepovídám, toho nemám moc rád, ani nevim proč ALE HLAVNĚ MU TO NEŘÍKEJTE BYL BY PAK SMUTNEJ CHUDÁK!!!
Původní příspěvek od JAHmaican ALE HLAVNĚ MU TO NEŘÍKEJTE BYL BY PAK SMUTNEJ CHUDÁK!!!
Přehnaný
To si děláte srandu nebo to myslíte vážně ? A co jim řikáte krom toho aby rostli a zkuřovali ? Vedete s nima monology o
globálních problémech a vyprávíte jim jaxte se měli ve škole a práci ?
,
Lidi buď ste blázni VY nebo JÁ (tda v good slova smyslu)
Já si povídám se psem a to už mi příde dost mela
2 nojono : symbioza
Už vim co napíšu do dredu jak vypadaj groweři :
Fšichni sou zelený , místo vlasů maj listí , v mozku THC .....
No jako konverzace to zrovna neni, je to takovy monolog, kdy upustim z ust, no jo tak tady ti privazu vetviku, kurva, co to mas na tom listu, no pekne ste vyrostli, budu vas muset pohnojit je to takova samomluva jako, neleti to do vzduchu, babicka rika, ze vsechno rozumi i kyticka
ja sa na ne strašne rad divam a v myšlienkach im posielam kus mojej lasky ktoru knim prechovavam-dostaneš len to čo daš... a oni su potom fakt akosi vinimočne -znami su už naučeny že moje modeliky su pozityvna zaležitosť.Rastlinky sa určite odvdačia...
Naposledy upravil loweNature 01-07-2006 v 22:32 PM
Ja si snima take povidam,nepovazuju to za blbost,ale rozhodne bych nebyl rad,kdyz by me pri tom videla matka,ta si o me mysli veci uz tet dost fatalni ... A porad rika,snad to nebudes kourit Nevim ...
Tet jsem odbocil!Ale pokazde kdyz du na cigaro,sednu na zem ke kytickam a povidam si!A dneska jsem je pozdravoval od jednoho growera odtud,no rekl at je pozdravuju ....
jj,taky,taky ..dycky k nim doletím a "čau holky,tak jak se dneska máme" a ony na mě "ale jo,dneska je to vpoho"
no.přeháním..ale vypadá to podobně
p3ace
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
Jednou jsem se vyhulil. lehl jsem si do svého políčka a začal jsem si povídat s kytičkama a oni taky odpovídaly. Tak jsem se ptal, kdo je kdo. Kdo samec a kdo samička mno a oni odpověděly. A pak se ukázalo, že to tak doopravdy je....ale cítil jsem takové pouto i k těm samcům..tak jsem je nevyhodil ale přesadil hoooodně daleko a nechal je tam dožít...
Be Alibaba boy...! http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140
noa jasne idem k nim poviem im jake sú krásne že mám pre nich výživu nech sa držia nech sa nenachajú len tak ukradnúť a pri odchode každú pohladkám poprípadé pobozkám a teším sa na ďalšie stretnutie