Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zhuler mas to pekne to jo a jakesi aktualizace tu tes hod a jak mas teda zrobeny ten zvlhčovač to jen cekač až se ti ta voda odpaří sama pri te teplote co ti udela ten ohrivač ??? porad
Tak dneska jsem se plácnul prěs kapcu a koupil jsem 2 x 38W (105cm) 1900lm zářivky Oceanic colour. Takže na květ to budem mít 3 x 36 W + z boku 2 x 38W = 184W v plný palbě.
Mohl bych jsi tam placnout nejake usporky. ti jsou take levne. Kvet pod usporkama/zarivkama je tezkej. Take jsem tam zacinala, dobre jse na tom uci. That's for sure. Good luck
Původní příspěvek od Zhuler Tak dneska jsem se plácnul prěs kapcu a koupil jsem 2 x 38W (105cm) 1900lm zářivky Oceanic colour. Takže na květ to budem mít 3 x 36 W + z boku 2 x 38W = 184W v plný palbě.
Přesně to mám a za moc to nestojí !!!!!!
jen dojedu pokusy a dám to na řízky , případně na růst , i tam jsou lepší 865,nebo 965 Philips - poměr cena výkon. Přijdeš na to sám . Přeju ti úspěch ale nevěřím tomu , že to bude konkurenčně shopné stejné Wattáži jako pod lampou .
Na květ jsem si koupil květovej stimulátor. Fialový řapíky neřeš byl to nedostatek fosforu ale ted už to je dobrý. O tom scrogu vážně uvažuju ale zatím jsem to nějak nepobral. Jestli tomu teda správně rozumím tak bych měl malou kytičku zaštípnout nejlépe FIM a pak ty nový výhonky nastrkat do pletiva co nejdál od sebe. Jenomže u tohodle skurvenýho Jacka to po přepnutí na květ ještě asi jednou tolik ne-li vic vyroste.
Tak prepni a potom zaplietaj Ak s tým máš skúsenosti(myslím s rastom herrera),tak by si to mohol vychytať.A Scrog je aj podľa mňa na tieto svetlá-žiarivky,úsporky najvhodnejší.
ohledne scrogu - zastrihavani moc nedoporucuju, nebo spis neni nutny, zalezi jestli chce pestit efektivne (potom ne) nebo tak pro zabavu (poto je to jedno) - kdyz to ma byt efektivne tak vrchni vyhonek ohnes a strcic pod sitku, a nahoru dal poroste hlavni vyhonek plus bocni vyhonky...podle toho jak se dalsi vyhonky budou cinit zastrkujes pod sitku do te doby dokud ji nezaplnis v pozadovane mire..zalezi na hustote a dalsich faktores...potom prestanes zastrkavat a nechas to rust. vyhonky zacnou rust nahoru a budou vsechny podobne delky. prepnout na kvet je ovykle dobre napr pet dni pred tim nez odhadujes zaplneni sitky..protoze cast kvetovyho rustovyho boomu muzes jeste zastrkat pod sitku. ale neprehnat to..
muzes mrknout na muj cerstvy scrog, delal sem to uplne stejne