Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
festis: takže znovu:
1) psala jsem Ti původně, že šalvěj je nelegální droga - za to jsem se několikrát omluvila
2) psala jsem Ti, že šalvěj prostě dle mého názoru droga je, ale co si o tom myslí jiní MODi, to já nevím a nejsem povolána k tomu, abych odhadovala jejich myšlenky
3) já jsem nepsala, že podle MODů je šalvěj droga, pouze, že nejsem jediná, kdo si myslí, že ten Tvůj původní podpis bys měl smazat
pokud jsi z toho pochopil to první, omlouvám se, že jsem to nenapsala výstižněji
MOJE NÁZORY JSOU OPRAVDU POUZE MÝMI SUBJEKTIVNÍMI POHLEDY, NEREPREZENTUJÍ STANOVISKO KOHOKOLIV JINÉHO.
edit: než jsem tohle dopsala, páč u psaní nad napsaným taky přemejšlím, takže to nehážu od boku, už jsi sem psal další věci, takže ok, jsem ráda, žes vzal to, že to byl můj názor, ne MODů. Díky.
dyk jo, hadejte se, pomlouvejte, nenechte se domluvit, neposlouchejte co kdo rika, serte na druhy, slapejte si na hlavy, kopejte si do koulí a svět bude takový jaký je! Lidi notak, zkuste se mezi sebou bavit s úsměvem na tváři a čtěte příspěvky radši dvakrát než na ně odpovíte, vznikájí pak nepříjemné vybrace a posíláte si negativní energie akurát
Ja osobne by som to pomenoval ako spam. Ale v poslednej dobe ma práve to očarilo, že v podpise môže byž reklama na čosi, trebárs na svoje príspevky. Kto chcel, si tvoju reklamu všimol, napr. ja.
Nie som proti, som rád, že som si to všimol, celé nezhody by som odstránil, teda ak je to fakt treba, vo formulácii, alebo tak nejako. Keby na mňa moc tlačili, tak to vzdám, veď nie je to môj server a nemôžem si tu robiť čo chcem. Ak carlos ten názor, že to musí ísť preč schváli, tak si človek skrátka nepomôže.
Festisův podpis byl pro porušení pravidel odstraněn (inzerát mimo bazar). Prodávat jakýkoliv finální produkt - drogu - je proti nejdůležitějšímu pravidlu na Groweru (jedno že se jedná o drogu tolerovanou). Je to samozřejmě otázka bezpečí uživatelů (mohlo by se jednat o provokatéra, apod.). V tomto nemůžeme udělat žádnou vyjímku ani pro Šalvěj, ani pro jinou legální substanci.
Dej si trip-report do kanálu, ale rozhodně nedávej do fóra žádnou reklamu k aktivnímu prodeji! Díky festisi předem za pochopení.
Ještě poznámka: vzniknul tímto jasný precedens, že žádná inzerce nesmí být v podpisu člena (pouze v bazaru, kde podléhá schválení). Všiml jsem si, že je ve fóru několik dalších členů, kteří si ji do podpisu umístili-- odstraňte ji prosím, ať se vyhnete případným problémům.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
nazdar carlosy , jeslti si muzu taky rejpnout , tak by me zajimalo , jaktoze mohlo bejt v bazaru ze prodaval tam slivovici 250/L a festis nemuze prodavat susenou salveje , podle me se jedna o stejne legalni drogu , napis mi k tomu neco dikes!