Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vyhuldo neutracej zbytecne za PET lahve, zajdi do sámošky a naber si tam zadarmo igelitový pytlíky a dej to do nich. Kyti do nich přichytni dračí smyčkou a uvidíš jak pěkně porostou ;o)
Chtěl bych se zeptat kolik můžu mít kytek v takovéto skříny tady jsou rozměry 55šířka,65hloubka a 100 výška a chtěl bych skusit tenhle Sog. chci se omluvit majitelovi fotky ale potřeboval jsem jí sem ukázat jako předlohu sorry.
No,zmstí sa Ti tam 30 kvetináčov 10x10x10-1L a do toho 30 rezov.Takže ak nemáš matkáreň,tak ten sog asi nie.Inak to asi nemá zmysel.A ak máš(budeš mať)matkáreň a nebudeš mať nejak veľké maminky(moje majú asi 10 cm a dajú týždenne okolo 10 rezov),tak môžeš ísť kontinuálny sog,proste keď budeš mať nejaké rezy,tak ich tam dáš a budeš svietiť stále 12/12.Takto niektoré dozrejú skôr,niektoré neskôr a máš furt nejakú úrodu.
Teraz som pozeral a máš tú 70W.Na tú plochu je to asi málo.Píšu tuším okolo 35W na štvorcovú stopu a Ty ich máš skoro 4,takže tak na 150W bajočko Ale čosi z toho bude aj tak,samozrejme
Zdar tak dnes jsem konečně zapojil sodíček a jsem zvědavej na změni,kytičky rostli zatim jenom pod 2xcool white celkem 22w a vůbes se jim nechtělo ale ted už by se to mělo změnit teda aspon doufám.Akorát mě štve že nejdou spínací hodiny a když je vyzkoušim jinde tak jdou jestli to nejni tim že ke skříny je nátáhlej dlouhej kabel tvrdého drátu a né vlasového skusim sehnat dlouhou prodlužku a natáhnu jí ke skříny a mělo by to běžet takhle si to musim hlídat a chodit to vypínat.Foto by mělo bejt během tohodletoho týdne zdar Vyhulda
Taky tady jsou ty sllibované fotky jsou alefocené mobilem tak nic moc.Kytičky jsou 17 dní staré ale doposud pod cool white zářivky a nechtěli vůbec růstale ted už se hřejou pod 70W sodíkem a rostou jak divý tak a tady jsou už ta fota zdar Vyhulda
Hnojim zatim jen výlohem z kopřiv a přidáno trochu hov.. od papoušků(vyzkoušeno letos na outdoor a spokojenost celkem) ale chctěl bych něco lepšího poradte jaké používáte vy hnojiva a jaké jsou ůčinky atd. předem dík Vyhulda