Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
que pasa, senor, la espana es muy quapa, si, si, yo estudio espanol en la escuela, pero hablo muy mal, muy mal. la lengua es muy facil, la gramatica tambien, habla mi profesor, pero el habla muy bien, yó hablo... kurva, vubec neumim rict to co chci a to uz mam hodne lekci za sebou... pristi rok asi neprolezu
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
tak aby mel Tvuj profesor radost, pridavam neco slovicek:
----------------------------------------------------------------------
porro /porro/ - joint, špek
cica /čiča/ - "čokoláda", hašiš (plastickej)
hasis /ašiš/ - hašiš
mechero /mečero/ - zapík
--
mierda /mjerda/ - hovno
que cabron /kekabrón/ - co je to za kreténa?!
joder /chodér/ - sračka
-----------------------------------------------------------------------
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Jinak, ten cajik (s mlikem a s pridavkem neco hase) byl fakt brutalni a nakonec i dost neprijemny... Neboli, zacalo to makat cca 3/4hod po vypiti, prvni cca 3hod byly naprosto super, dalsi 3-4hod jsem byl uplne vyrizenej, vetsinou jsem jen sedel a ani nereagoval na vnejsi podnety... suma sumarum jsem byl cca 7hod uplne nekde jinde...
Jinak, ani nas to nevyslo moc draho, pac kdyz clovek zjisti kde, da se ve Spanelich (ja v Barcelone) poridit hash vynikajici kvality v prepoctu za cca '90Kc/1 poctivy gram' a bez obstrukci!!! V Bcn je to treba ve ctvrti Barceloneta, konkretne na plazich, kde se da sehnat od Marokancu (bacha, v 99% jsou to desny svine, neco jako u nas cikani, takze si je clovek nesmi pripustit k telu) vynikajici kvalita za rozumnou cenu (1 poctivy gram tak 3€ = 90Kc), vyhlaseny misto je pak plaza Catalunya (tam zase dylujou uplne pohodovy negrici, s kteryma se da navic vetsinou fakt dobre pokecat a oproti Marokancum jsou cestny, nekradou...), kde se ale za onu vyhlasenost "plati vic", tak 100-120Kc/1g prumerny kvality... Nahore nad fontanama na plaza Espanya pak dylujou spanelsky "deti" (tak 17ti lety), u kterych je kvalita i cena hashe nekde mezi...
Jinak kupuje a huli ve Spanelich snad opravdu kazdy a vsude, navic se o to pri takovy laci nikdo nesere, takze se mi treba stalo, ze jsem jel metrem a typek co sedel na podlaze vedle me, si zacal za jizdy balit speqa a napalovat hash, tak jsem na nej pokyval a rekl ze voni bajecne, na coz mi gestem naznacil, jestli chci ochutnat... Pritakal jsem, a chlapec mi uz podaval poctive 3g kvalitniho hashe!!! Kdybych to nezazil a cetl takovouhle historku od kohokoliv z groweru, skutecne bych neuveril!!! Podobne obdarovany jsem byl ale jeste 2x - jednou tak 1g, ovsem hashem naprosto vynikajici kvality, podruhy pozvan na speqa majitelem baru...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
jo mas recht, ja sem byl taky nakej cas v barcelone. s tim hulenim je to tam jak rikas, akorat ze na marocany doporucuji srat. sou to fak kurvy. mne se stalo ze na mne vytahli kudlu. negrici sou v pohode, ale ja sem porizoval hasik vod radovejch spanelaku. sem tam totiz studoval, takze vod spoluzaku. co se tyce huleni tak sou pohostiny. to co se ti stalo v tom metru ti klido verim. ja tam nekolikrat videl jak tam hulej ve vagonech mezi normalnima lidma a nikdo tomu nevenoval pozornost.
je to tam v pohode a chystam se tam znova na rok. ale ted sem na Novym Zelande a tady je to vo hodne lepsi. huli tu taky kazdej a kazdej se rad podeli. sehnat huleni se tu da snadno. prodava se tu tak za 20 az 25 nz$ (1$=16kc). vetsinou tu hulej maori - puvodni obyvatele. to sou mistni negri, akorat ze sou v pohode, nedelaj bordel, nekradou a serou na svet. rasismus sem tady nezaregistroval. delam tu na vinici a huli tu skoro vsichni. jinak je tady na zelande celkem dost cechu. sou tu 2 takovy "cesky mesta" Hastings na severnim ostrove a Blenheim na jiznim. kolem techdle mest se pestujou ruzny plodiny a je tu potrebna prace. ta se tady da sehnat v pohode a v kazdou rocni dobu. vlada tu udelala specialni program a na tydle prace rozdava pracovni povoleni. navic cesi nepotrebujou viza, takze je to snadny. ted se chystam cestovat, tak pak vytvorim neco treba v galerii - mam tu digitala. s tim je ale v mistnich net cafe dost problem.
jinak ted tu zacina jaro a uz je celkem teplo. uz se moc tesim na leto, protoze je to tady fak husty co se tyce prirody - je tu uplne vsechno. napr. ja to mam asi ctvrt hodky na hory, kde je snih, na plaz kde sou vlny a za chvilku se bude dat koupat, do pralesa atd. je to sice vod nas zkurvene daleko, ale stoji to za to. este se chystam do australie a na naky tichomorsky ostrovy (fidzi, cookovy ostrovy), tak doufam ze to vyjde.
zdravim vsechny growery z druhy strany planety cus DIGO
Taky zdravim vsechny!!!A to predevsim Diga!!!Hele,ja/my jsem v Sydney.Pokud sem dojedes,tak dej vedet.Do te doby treba uz bude urodicka ;-) , popr.poradis,co delam spatne ;-(.A hlavne nezapomen navstivit Nimbin-v kvetnu tam probiha ganjobrani...Je to tam proste uplne legal,proste pohodicka.No a v kazdym pripade my se chystame na Zeland,tak potrebne rady rozhodne potrebujem.Zatim,CAUKY!
cus, tak to je super ja si musim este vyresit australsky viza. pak bych tam jel bud v zari nebo nekdy kolem vanoc. tak to bysme se este domluvili. jinak rady ohledne zelande samo poskytnu. zatim cau
...a uz jsem zase tady, v moji mily Barcelone , tentoX je to obzvlaste pohoda, pac tu ted maji po nekolik dni oslavy - Katalansky svatek (La Mercé), a jak je videt, pousteji se do opravdu velkych akci. Snad kazdy namesti v centru zije nejakou akci, vsude po centru mesta statisice lidi, ohnostroje, ohne, draci (bez princezen ), bubny - spoooousta bubnu... Popravde receno to tu vypada jako na zaberech nekde v Riu! Naprosto vynikajici atmosfera (zvlaste kdyz se ujme prace jeste verna kamaradka Vodnacka ).
dnes jsem si dal k o bedu chutne soyove maso, osmahnute na oleji s marinadou z kecupui a vonnyho koreni mnohyho, bajecne to chutna, je to jednucduchy a ta kosticka plastickyho hashiku na poacatku pridamyho do toho oleje a pak ohrivanym v hrinci na vode... c oto to se ,mpi depñla - `pozmarlu aufoor a ::
yted ani nevim jestli maackam ty sprgvany klavesy, a tak jiny pismena, 66centimos, soorry, a nezapomente si k ty marinadovan y soye dat bagetu!!!
no ja tu jeste mam pristup v knihovne zadara na inet a pujceni libovolnyho CDcka/DVDcka, casaku/knihy ve vsech knihovnach v aree Bcn,
AD INET:
Rada vsem: Kdo pujdete ve Spanelich na Inet, nechodte do "Easy Internet", pac tam maji filtrovany vsechny stranky se slovem "marijuanna" apod., takze se odtud na nas mily grower.cz nedostanete...
Loni sem byl v Portugalsku na 2 měsice nebo 3 už ani nevím a za celou dobu sme nesehnali ani suche z nosa až když jsme odjížděli domu tak tam převažel borec hafo hašiše do France-hulili sme celou cestu
No toz ja v rumunsku kde je to docela husty maji tam 30 let za dovoz(provez jsem tam 6g black dominy), Pak v chorvatsku (4g toho sameho). Bylo to v poho v rumunsku horya udoli fakt relax jak prase teda az na ty hory po kterejch si clovek nosi ten bagl. No a more v chorvatsku bylo uplne nej. vrele doporucuju.
Turecko, Francie, Italie, Belgie, Slovinsko, Svycarsko, Rakousko, Nemecko, Anglie, Monako
S domorodcema vetsinou nehulim, nechci nic riskovat, navic nevypadam moc na thc-usera, takze by si stejne kazdej myslel, ze si z nej delam srandu jinak problemy jsem s hulenim v zahranici nejak nemel, akorat v turecku v listopadu 03 to bylo docela kruty-par dni po teror. utocich -> vsude policajti