Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
modely
brambory s pár konopkama
clandestino=egyptxboggle gum občas je doma
jihlava 2/s ptáčkem/
jahoda
afghan
kc33xsuperskunk
big budxsuperskunk
off topic:Jesule
A very productive plant of high value as a medicinal herb. Bred for its euphoric, anti-anxiety high, this mostly sativa (approx. 75% Sativa 25% Indica) produces a comfortable and enjoyable, yet powerful, experience. The plants have long branches, making this beauty a great plant for "sea of green" gardens. It's a very consistent Purple variety. The quality is in the experience, not so much in the yield, which is average.
jahodový kašel dutch passion
předpokládáno
pro indoor
.......75% Sativa 25% Indica
lékařský model
protiparanoidní stav
kvalita je ve zkušenostech, ne tak ve výnosu
dnešní stav matkovny
off top: at žije rybka kousek od zpěvců-spojení knihovny a kavárny
trošku jsem to vytunil 3 větríčkama od pc jsou skoro nehluční, když se otře prach z jejich jazýčků
uvidíme 2 klony už jsem vyměnil
tak jsem už vlastně klonař
Citronka jsem vyměnil za bigbud
no přesadil a koukám, jak to pěkně roste
to je ten vlevo
vedle Jahoda
za nima po prvích odklonech kc33 ale zatím klony se vůbec nechztají, jestli mne bude srát vykvetu ji za oknem v květnu dýá-li Bůh a udrží mne při životě