Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak taky neco posilam.
1) 8 x Power Plant ze skleniku
2 a 3) 2 z nekolika no name
Mejte se a diky za soutez
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
tak tu su nejake fotky z môjho pola Durban poisson,Holand´s hope,PPP
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Prosím všechny, kdo přihlásili více než tři fotografie, aby své příspěvy upravili a přebytečné fotografie odstranili... Jinak bohužel nebudou moci být zařazeni... a to by myslím byla škoda ...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Dobře, tak já se vám taky pochlubím s mým Jackem Herrerem ze zahrádky...sice mi jeden dobrodinec utrhal asi 10 větví (bylo to ještě mladý, tak si představte tu škodu) a dvě se utrhli, ale stejně vznikl pěknej keříček...jinak důkaz můžu mít, visí mi to pořád na půdě...
SMELLS GOOD, TASTES GOOD! ZMAŠŤUJE TAKY GOOD
Moje ůroda,a myslim si že by jako důkaz mohlo postačit: Vlastnosti souboru a tam je datum kdy byl vytvořen. Jinak jsem tomu nedával ani jméno jelikož tyto květiny byly ze semínek pochybného původu.