Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to krasa To je tva matkaren nebo je planujes vipalit hnet v prvem ciklu ? alebo si jednu s nich ponechas ako maminu ? rozhodne bych si spravil matkaren aspon s 1-2 kytkama stale ze seeds to neni dobre ale ked mas dobrou maminku co ti dava rezivo je to perfekt a hodne casu usetris cao...RAGE
thanx...asi zo 2 ponecham ako matky a fuknem ich do inej skrinky a dam nad ne dvojitu lampu na trubice (cool white a warm white) akurat sa u nas preraba skola tak tam sa daju najst pekne svietidla, takze sa pojde asi na corky ...ostatne ostanu v ladnicke na kvet pod 250W sodikom, zatial ale mozu kaprovat pod tymi usporkami
RobZaj!!! zdravim ta ... mi najprv nedochadzalo kto si ... celkom podrastli co vravis? ...len som ich mal asi skor zastrihnut... stale neviem ci mam strihat aj inde ako je na vrchole ci aj bocne listy alebo co...
ahha: no vypada to pekne, kazdopadne zastrihavej jen tam, kde chces, aby se ta vetev rozdvojila, takze spis opravdu jen vrsky, bocni vetve jsou stejne moc slabe... listy muzes klidne ostrihat, spis ale az bude kytka vetsi a bude mit listu dost. ja odstrihavam vsechny vetsi listy co jsou u spodku kytky a jeste striham i ty, co stiny zbytecne palicim. neboj se experimentu
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
musel som sa bohuzial rozlucit s dvoma najslabsimi rastlinkami ...lebo by som asi nenarval 6 rastlin do priestoru 52x48 cm...a natiahol som scrog takze dufam ze sa mi to pekne prerastie..este uvazujem aku wataz sodikovky zvolit - myslim ze 150W alebo 250W by malo stacit...ja som skor za tu 150W... co vy na to? ..skuste poradit...este prihodim par fotiek
i ta 150-ka ti to utahne, ale 250 by asi bylo lepsi. no a koukam, ze mas jeste dost casu na tu sit. nejdrive nechej holky poradne kosatet. hodne stesti a pekny harvest preju
asi mas pravdu...len aby sa mi to tam potom voslo do 120cm vysky lebo pocitam ze to este narastie aspon 30cm ked prepenem na kvet..ale je pravda ze este niesu dost kosate na scrog...asi to este odlozim
neboj se vlka nic...jen je hezky nech vyplnovat prostor..po zastipu pujdou pekne do sirky a tou siti je pak jenom priplacnesh, vypletesh a prepnesh - vic jak 30 cisel uz pak nevyjedou..