Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak první týden květu za náma, zatim ani blyznička, ale holky jsou zdravé takže v poho..
Jinak péče pořád stejná, jen 5. den 12/12 jsem projistotu propláchnul enzymama - 2 litry roztoku na přepravku (BN-Zym 2ml/l vody)
14 dní po přepnutí a zatim téměř žádný kvítka.
Není to divný u Power Plantu? Ten by přece měl vyhodit květy už někdy týden po přepnutí - aspoň to tak píšou na stránkách Dutch Passion.. Mám takovej divnej pocit, že něco není v pořádku
Čau kámo, máš to jako já, já taky čekal 20 dní na první kvítka, ty PWP se táhnou hrozně nahoru, moje kytizz vypadaj jako outdoorový. Maj okolo 1,8 m. Tvoje dojede v pohodě si myslim, ale mě se to asi moc nepovede... Hodně zdaru.
šel jsem kytkám domluvit ještě po zhasnutí lampy(to se vždycky líp fotí) a tvářily se takto nějak no..
jinak hnojim 3ml Alga Bloomu/litr, 1ml BN X-cel/litr, 1ml BN PK-13,14/litr - zálivka každé 2-3 dny po 3-4 litrech na přepravku, co 14 dní průplach enzymama od bionovy.
vlhkost: 40-50%, v noci 55-70%
teploty: den/noc - 22-26/17-19
v pěstírně se někdy v prvním týdnu 12/12 začaly oběvovat malé mušky, ale v nijak hojném počtu, tak jsem tomu nevěnoval pozornost.
jenže poslední dobou jejich populace leze rapidně nahoru a dneska jsem si všimnul při zalívání, že jak z hadice padá voda na substrát, zvedne se jich mraka jsou všude nevypadá to, že by kytkám nějak škodily páč ty vypadaj zdravě, ale.. prostě to není ok, tak mě jako první napadlo tohle (poslední foto). takovej větráček mi kdysi 100%-ně vyčistil clonebox od těch potvor, doufám že zabere i teď
Asi ti to výjde , že to dopěstuješ , ale zbavit se jich trvale je problém . Nejlépe vše vyhodit a začít znova a pak prevence všeho musí být hned od prvního indoru . tady je máš , ty Smutnice. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3
Z hlíny je už bez chemie nedostaneš , protože bys zamořil hlinu chemkou a to není dobré. musíš je udržovat na přijatelné míře , taky způsobují nedostatek zinku - listy jsou světle zelenožluté , to jso napadnuté kořeny.
čus dlouhej,
všude kolem kytek navěš žluté lepové desky, nic jiného ti teď nezbývá a tímhle se daj decimovat na přijatelnou úroveň.Jinak nevím, jaké máš zkušenosti na substrátech, ale s tím bloomem bych přitlačil, ony to zvládnou.Já končím na 8ml/l a vše ok.Touhle dobou už bych jim cpal 5-6ml/l, víc se pak nafukujou.Taky je škoda, že jim od začátku kwjetu neordinuješ kwjeťák od Bcuzzu, móc dobrá věc.Jinak to máš fakt pěkně rozprostřené a vůbec pěkné!!!
metalsodík a puljec - jsou to smutnice, asi koupím lepové šipky, i ty hlístice. chemii si do kytek nepustim. dík moc
rappa - thanxy very muchy už se na ně třepu!
Apofiss - fakt tolik? nerad bych to s těma hnojkama přepálil, ale ok, já to prubnu a o tom Bcuzzu popřemejšlimdíkec a zatim ..dlouhej
Hlistice se prěs zimu neprodávají , aspoň to dodavatel píše. Možná v nějakém grow. to budou ješte mít ale nevím jaká je životnost.
Jen desky nestačí, pokud toho bude lítat plno , já stříkal spoň několikrát místnost i skříň na začátku květu příprankem ORION v globusu za 79 Kč , nevadí rostlinám a do konce sklizně by se mněl odbourat. Kytky před sušením opláchnu ve vodě jak to psal Snark.
Ještě hlídej barvu listů u vrcholu kytek , myslím že pokud bude napadení kořenů větší tak se začnou ukazovat na listech příznaky nedostatku zinku , čkoda že jsem to nefotnul.
Ale na těch stránkách - škůdci a jiné brebery je odkaz na nemoci kytek a tam to opravdu sedí přesně co píšou.
Tak hlístice a lepové desky objednaný - z Greenhomu se zatim neozvali, takže čekám. Barva listů normální, zdravá, zatím žádné známky napadení. Napadlo mě ale (jak si furt stěžuju na velikost palic) jestli třeba ty potvory nemohou brzdit kytky v květu - přece jenom když jsem viděl přendovu galerii s PwP V-scrog, tak jemu nakvítaly už po 1. týdnu..
Jinak dnes jsem zalíval - 4 litry na přepravku (2 litry ráno, 2 odpoledne)
- do levé jsem naředil Alga Bloom 4ml/litr, BN PK-13,14 1ml/litr a BN X-cel 1ml/litr
- a do pravé podle Apofisse Alga 6ml/litr, PK-13,14 1,5ml/l a BN X-cel 1ml/litr
..to mě taky napadlo, ale abych je zlikvidoval, musel bych asi naředit docela silnou koncentraci a nerad bych ublížil kytkám. Možná by stačilo jen pokropit SILNÝM koncentrátem jen povrch substrátu ..vyzkoušim později, až trochu proschne (jestli mi dřív nepřilezou hlístice)