Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmm budu mit cooltube klasickej borosilikat ale prumer 200mm a tloustka sten okolo 8mm a dylka asi 40cm zadaco a je jich tam este hodne aspon 14ks este to nemam doma ale az tam azjedua skouknu tak bych tady naky nabidnula chtel bych tam dat ejn jednu vybojku takze spis tu 400w ale budu muset asi dokopupit i ten zbytek jako tlumivku a starter....
cuss
mame stejnou genetiku ;-)
Ale koukam ponekud ti to vyrazilo lepe - to ja jeste zdaleka takove listy nemam - sazel sem 9 naklicenych semen do hliny 11.10. a svitim 400W Mh a teprve rasi listecky druheho paterka . .
k tem lampam:
Myslim ze jedna 400W lampa je lepsi reseni nez dve 250W - za ty prachy co bys musel narvat do harampadi vokolo tech dvou 250tek (Stinitka, dalsi vetraky, dalsi ct, nake veci z balastu atd atd . .) ------!!MAS 600W SONT pia a to je pro me nejluxusnejsi osvetleni co muze bejt - s tim se da pestovat vsude a je to podle me rozhodne lepsi nez resit nakejch 2x250 :p
Podle me se pocet lamp nasobi pouze tehdy kde vykon jedne jiz nestaci. Tim se ridim ja ;-)
Tak at se ti dari budu sledovat ;-) zatim 3
PS: Kdybys nahodou prisel k tomu borosilikatu v prumeru aby se tam vlezla 400W vybojka a mel bys toho vic ozvy se do PM thx
Rage:no tak nad tim jsem este nepremejslel ale na to je dost casu zastrihavat budu az na 4 patre ale jak to este nevim...
Frutexx: no ja to myslel bez kliceni 6 dni na to svitim a taky to moc nechtelo pak jsem je priklopil rozpulenejma flaskama a za dva dny vypadaly takhle ale takhle vypada vetsina asi az na dva takovy mrzacky..., ja koupim tu 400w a ten borosilikat uvidim jestli to nak vykoumam tak jich bude dost a 400 tam das v pohode v nedeli se na to jedu kouknout uvidim jak to bude vypadat..
Rage: no jelikoz budu mit novou skrin tak sem uvazoval ze to necham rust a nebudu zastrihovat pac 170cm vysky me prijde akorat abych to nezastrihoval no este uvidim
byl bych moc rad kdyby mel nekdo rezy na prodej za rozumnou cenu pac pocitam ze neco budou samci a novou pestirnu bych mel poloprazdnou a to bych nechtel
no kyticky projevily vuci me prvni zradu ,zacali se na trech kytickach objevovat takove male zlute flicky na prvnich dvou listech..tedy tech co vyrostly jako prvni je mozne ze je to tim ze maji moc dusiku? zatim mi to udalo u tech slabsich jedincu ty hezky kosaty sou v pohode ale takovy ty opozdilci ..na tech se to projevilo jestli to neni prebitek dusiku tak co tedy?
Nazdar Koli,
máš to zatím dost v pohodě, držím palce !
Chtel byh se zeptat kolik tě stála ta výbojka,startér a tlumivka ?
Já jedu už po 3 pod 70W SON-T + 24W OSRAM DELUXE STAR(zářivka)
ale spíš bych chtěl 150ku jako máš ty.
Pošli fotky těch žlutejch flíčků, mám totiž možná něco podobného, pěstuji ve sklepje a tam je taky velká vlhkost, ale mezitím si kytička kromě toho flíčku vede dobře.Já si myslím že to nebude dusíkem ale spíš rychlím růstem, prostě se do toho místa nedostalo dost chlorofilu, takže bych být tebou pár dní počkal a pozoroval
no vybojku mam osram SON-T ,no a starter a tlumivka to vsechno stalo asi 1200,- jinak fleky se docela zhorsily posilam foto jinak se jim docela dari krom tech fleku...