Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak to je pěkný Moc se mi to líbí....
Já mam taky svý 4 kytičky za oknem na západ a rostou.. I když tam toho světla je v týhle době tak od 12:30 do 17:30 hodin.... Snad to postačí.
Hele jinak těch sviní naproti se moc nebojim A bydlej tam stejně samý důchodci co nepoznaj ani muškáty na 15 metrů
Jinak přez den mam nasměrovaná žaluzky, který mi na to ještě házej trochu světla a jinak mam odtaženo a rada: já sem k těm svejm kytkám dal ještě pažitku Takže to trochejc maskuje
--- Good luck
celkom to slo parada bola ked som mohol otvorit oknko a dat ich na slniecko aspon na chvilu!parada....ale ten strach je vzdy.....aj ked je to skrina aj ked okno aj ked out....tak co?