Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
myslim ze by to slo maximalne bude mit naka ta kytka horkou chut a nebude nejsilnejsi ale neco bude zarucene mazec zkus vic odrud a pocitej ze budou dost velky ja mel na hnoji bez vapna silene velky kytky a pulka z nich byla luxus ja bych to na tvym miste prubl(zahhodit to muzes vzdycky no ne?
takze je rozhodnuto,pristim rokem jdou kytky na hnuj...jeste ted na podzim si to pripravim a bude...
deth.: a jaka odruda se ti nejvic osvedcila(sativa nebo indica)??? a myslis,ze to ani s FIMem neukociruju???
ty jo hele tak to netusim kdyz ja sem sazel na hnoje(5-6 let zpatky)tak se pestovali jen no namy takze zrejme sativa tezko rict co to bylo ja myslim ze staci srazit tu kyselost a hlidat si to a bude to v klidu a zkusil bych jak sativu tak indicu
No, před pár lety sem taky sázel na hnoje, osvědčil se mi kravskej, ale myslim žeje to jedno, musí bejt hlavně dobře rozloženej(musí vonět jako hlína, nesmí smrdět po močce). Vybral sem si vždycky velkej hnuj,protože sem na něm vždycky našel místo s dobrou zeminou.
Tohle pěstování má pár nepříznivejch věcí !
Tak třeba, na hnoji hodně rostou kopřivy.Ty když maj metr a půl,až dva tak je vítr sfoukne a oni kytky zalehnou.Kytky bez světla nevyrostou.
Kopřovy na hnoji dorostou do těch dvou metrů dvakrát za rok.
Na podzim všecko uvadne a jsou vydět jenom pohupující se komíny.
A co je asi nejhorší, tak na hnoje se podle mě specializujou čorkaři, protože to je místo, kde to dobře roste.
aRoste to fuck dobře, myslim že je jedno jaká odrůda to je , jestli je hnuj dobře uleženej, je to stejný jako kompost- jako eko hnojivo.
HASUN:myslim ze mas pravdu jen urcite lepsi srazit tu kyselost jinak souhlasim WARIOR: tak to uz je na tobe ovsem vubec nevim jestli by ti ten hnuj maly rizecky nepopalil nezkousel jsem a nechci ti radit neco o cem si nejsem jistej ale myslim ze seminka na hnuj bohate stacej
Hnůj se rozhodně musí nechat uležet (min 1/2 roku - ideální je ho proto zarýt na podzim) jinak spálí všechno včetně kopřiv. Tím že se nechá rozležet se sama vyřeší otázka kyselosti
P.S. Dobrý zkušenosti mám s králičím hnojem a shání se rozhodně líp než koňskej
uz 3 roky pjestim na starom hnoji.
Najlepsi je taky co ma menej hnoja a viac slami.No hlavne musi byt ulezany inak vam to snadno spali.
Vrele Doporucujem!!
Inak ak chcete,tak sa mrknite na moje fota do outdoor galerky a to Vas presveci.
cuz
Já jsem rozhodlej na jaře koupit nějaký obr plastový květináč, do půlky ho naplnit kuřím (slepičím) hnojem a zbytek dosypat substrátem.
Nahoru bych pichnul malou sazeničku a bylo by.
Jediný problém je, že ten hnůj je docela čerstvý a neuleželý, ale podle mě ta hlína sníží tu kyselost.