Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » pěstování na hnojišti?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
warior
Stálý Člen

Karma uživatele warior - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

no a když to smíchám třeba s pískem a provápním to???

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 11-10-2005 v 16:51 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

myslim ze by to slo maximalne bude mit naka ta kytka horkou chut a nebude nejsilnejsi ale neco bude zarucene mazec zkus vic odrud a pocitej ze budou dost velky ja mel na hnoji bez vapna silene velky kytky a pulka z nich byla luxus ja bych to na tvym miste prubl(zahhodit to muzes vzdycky no ne?

Naposledy upravil 12-10-2005 v 00:18 AM

Old Post 12-10-2005 v 00:10 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

takze je rozhodnuto,pristim rokem jdou kytky na hnuj...jeste ted na podzim si to pripravim a bude...
deth.: a jaka odruda se ti nejvic osvedcila(sativa nebo indica)??? a myslis,ze to ani s FIMem neukociruju???

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 12-10-2005 v 22:30 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

ty jo hele tak to netusim kdyz ja sem sazel na hnoje(5-6 let zpatky)tak se pestovali jen no namy takze zrejme sativa tezko rict co to bylo ja myslim ze staci srazit tu kyselost a hlidat si to a bude to v klidu a zkusil bych jak sativu tak indicu

Old Post 13-10-2005 v 10:37 AM
hasun
Stálý Člen

Karma uživatele hasun - 80% PěstitelskáKarma uživatele hasun - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

No, před pár lety sem taky sázel na hnoje, osvědčil se mi kravskej, ale myslim žeje to jedno, musí bejt hlavně dobře rozloženej(musí vonět jako hlína, nesmí smrdět po močce). Vybral sem si vždycky velkej hnuj,protože sem na něm vždycky našel místo s dobrou zeminou.
Tohle pěstování má pár nepříznivejch věcí !

Tak třeba, na hnoji hodně rostou kopřivy.Ty když maj metr a půl,až dva tak je vítr sfoukne a oni kytky zalehnou.Kytky bez světla nevyrostou.
Kopřovy na hnoji dorostou do těch dvou metrů dvakrát za rok.
Na podzim všecko uvadne a jsou vydět jenom pohupující se komíny.
A co je asi nejhorší, tak na hnoje se podle mě specializujou čorkaři, protože to je místo, kde to dobře roste.
aRoste to fuck dobře, myslim že je jedno jaká odrůda to je , jestli je hnuj dobře uleženej, je to stejný jako kompost- jako eko hnojivo.

Co Vy na to?

Old Post 17-10-2005 v 13:59 PM
hasun je offline   Profil uživatele hasun   Find more posts by hasun   Foto galerie člena hasun   Click here to Send hasun a Private Message   Add hasun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

a co myslíte radši klony,nebo stačí semena???

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 17-10-2005 v 21:21 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

HASUN:myslim ze mas pravdu jen urcite lepsi srazit tu kyselost jinak souhlasim WARIOR: tak to uz je na tobe ovsem vubec nevim jestli by ti ten hnuj maly rizecky nepopalil nezkousel jsem a nechci ti radit neco o cem si nejsem jistej ale myslim ze seminka na hnuj bohate stacej

Naposledy upravil 17-10-2005 v 22:52 PM

Old Post 17-10-2005 v 22:42 PM
warior
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

no jo ale ze semen je zas nebezpečí samců a hermáčů...a to je velkej zkurv. vybírání semen z ganji už mám fakt dost...

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 24-11-2005 v 17:20 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

staci vybrat vcas samce a hermace pohlidat a a ,mas pohodu ale jak chces klidne zkus rizky

Old Post 24-11-2005 v 18:26 PM
warior
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

no ještě uvidím,pokouknu se po nějakých slušných semenech na netu a ještě se rozhodnu,ale díky za rady!!!

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 27-11-2005 v 14:40 PM
Weny
Nový Člen

Karma uživatele Weny - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Hnůj se rozhodně musí nechat uležet (min 1/2 roku - ideální je ho proto zarýt na podzim) jinak spálí všechno včetně kopřiv. Tím že se nechá rozležet se sama vyřeší otázka kyselosti

P.S. Dobrý zkušenosti mám s králičím hnojem a shání se rozhodně líp než koňskej

Old Post 28-11-2005 v 11:22 AM
Weny je offline   Profil uživatele Weny   Find more posts by Weny   Foto galerie člena Weny   Click here to Send Weny a Private Message   Add Weny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

králičí hnůj??? o tom slyším poprvé! mohl bys to trochu rozvést?

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 02-12-2005 v 16:43 PM
martyn1
Nový Člen

Karma uživatele martyn1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

povidejte me ten kralici hnuj taky zajima o tom sem v zivote neslisel

Old Post 08-12-2005 v 15:25 PM
martyn1 je offline   Profil uživatele martyn1   Find more posts by martyn1   Foto galerie člena martyn1   Click here to Send martyn1 a Private Message   Add martyn1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

uz 3 roky pjestim na starom hnoji.
Najlepsi je taky co ma menej hnoja a viac slami.No hlavne musi byt ulezany inak vam to snadno spali.
Vrele Doporucujem!!
Inak ak chcete,tak sa mrknite na moje fota do outdoor galerky a to Vas presveci.
cuz

Old Post 31-01-2006 v 17:43 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

..ak je hnoj fest silny tak kytky zalievam vodou s praskom zo skrupiniek od vajicok.
/to poznate na listoch/

Old Post 31-01-2006 v 17:45 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cecylcompany
Stálý Člen

Karma uživatele Cecylcompany - 0% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 32

Já jsem rozhodlej na jaře koupit nějaký obr plastový květináč, do půlky ho naplnit kuřím (slepičím) hnojem a zbytek dosypat substrátem.
Nahoru bych pichnul malou sazeničku a bylo by.

Jediný problém je, že ten hnůj je docela čerstvý a neuleželý, ale podle mě ta hlína sníží tu kyselost.

Myslíte že mi to poroste??

Old Post 31-01-2006 v 18:44 PM
Cecylcompany je offline   Profil uživatele Cecylcompany   Find more posts by Cecylcompany   Foto galerie člena Cecylcompany   Click here to Send Cecylcompany a Private Message   Add Cecylcompany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
29-04-2020 - Pěstování na stromech II. - 7 odpovědí
17-08-2015 - Pěstování DMT - 6 odpovědí
09-06-2009 - pěstování na terase - 17 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás