Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hulim kazdy den (nekdy jen obden), ale ma hulicska kariera cita dva mesice, takze vyplatani se nedostavuje. Snazim se to krotit, casto to za me delaji finance, ale obcas se nedari :| a budoucnost? Ja ziju dneskem. Krom vysoke si nic neplanuju, neresim, ziju dnes a jestli to tu zitra cely vybouchne, to je mi sumak ale takova matna vize "co bych chtel" (tedy ne co se nejspis skutecne stane) je vysoka, zarobit balik, rok do USA nebo CA, a pak mit byt tady nebo v Praze, pritelkyni a jedno dite (kluka). Pohoda rodinka, a v petasedesati to zabalit
Původní příspěvek od xerthon vidim to blbe,verim ve zhrouceni duchodoveho systemu a taky verim v nejakou tu konfrontacku mezi mocnostmi(2010-2012)
Usa postavi zakladny v nasem regionu,rusko uz stavi rampy v belorusku.Az se to tedy jednou kvuli sev.koree a iranu semele bude to nad nasima hlavama.
Uz mam vyhlidnuty opusteny,ctyrpatrovy protiatomovy kryt.Dve spodni patra jsou plne vody,snad pitne.
Proste by to mohlo jednou vypadat jako v ,,MAD MAX,,
Snad vam ty skoly na neco budou,ale umet se ohanet krompacem a lopatou se dycky hodi
Hulim denne,je to poznat,ze?
Přesně to bude 2011...
Kdysi dávno jsem četl, že 2011 předpověděl Nostradamus, tak si vzpomeňte, až to příde....
Nevěřim, že budoucnost je daná, ale co když se trefí?
ja zas cetl jakousi studii sovetsko-ruskeho generala.Bylo to jeste pred valkou v iraku a taky tam o iraku psal.Jako ze je ted na rade.A ejhle byl:-)
Konkretne tam byl rok 2010
ja do buducnosti planujem (ak sa to s kulkačmi porieši) postaviť lampu a potom sa tak zhuliť že budem bľuť aby už som to pochopil že sa to neoplati isť pre to do basi za 5 pitlou
Hehe..tak sem si myslel, že se jednou zapojim do tématu, kde nebudou psát všichni zhulený a v představách o kterých ví, že jsou reálné jen s minimální pravděpodobností........zase nic
Takže moje budoucnost (pro ty co hráli hru Fallout
.....probouzím se jako každý den v protiatomovém bunkru. Kouknu se vedle a vidím totálně zmaštěný kámoše s kámoškama co se schovali taktéž před atomovou válkou.
Píše se rok 2138 a zase se vzbouzím z bujarého večírku oslavy přežití dalšího dne. Hele, na zemi je kostka hašiše... šup s ní do šlukny .
Tento den je ale něčím vyjímečný. Všude jsou slyšet zoufalé výkřiky. AARGGHH. Nééé.
Byla poničena důležité součástka z okruhu hlavního vaporizéru. Hlavní Stařešina Rastaťuk mi říká že jsem byl zvolen, abych se vydal na dlouhou cestu. Cestu za součástkou Vault_Np48.
Musí ale proběhnout hlavní zkouška vytrvalosti. Byl mi ubalen osobáček (obsah by stačil pro 15 lidí) a ten musím před obchodem vyhulit.
vycházím z bunkru. Všude zničená krajina.
Jsou slyšet poslední výkřiky z bunkru - "kup i solený chipsy !!! "
na tohle téma doporučuju film : An Inconvenient Truth (Nepříjemná pravda)
Jen pro informaci o filmu:
Všichni sedíme na časované bombě. Pokud mají pravdu pesimistické hlasy, představované drtivou většinou světových klimatologů, máme přibližně deset let na to, abychom odvrátili ekologickou katastrofu nedozírných rozměrů, kterou by doprovázelo extrémní počasí a jež by nenávratně změnila tvář […]