Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pls nevite nekdo kde se da sehnat Bubble gum only sativa? ja mam pocit, ze sem to nekde vydel. Ted to hledamzpetne a nemuzu to najit. Nebo ze by buble gum byl jenom hybrid a tohle byla nejaka haluz?
Free_tekk: Mysliš od No Mercy tak by to měla být nějaká original ( žadný cross) sativka z jižní ameriky asi brazilie nebo sem někde čet ze to je divoce rostouci silova travka z kolumbie pobliš santa marta nejakej mystni phenotyp asi neco podobnyho z ceho se dela vyhlasené tzv. Columbian gold.
viz ddt: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=13966
Santa Maria F7: Santa Maria crossed with a Santa Maria F6
Santa Maria F6: Santa Maria crossed with a Santa Maria F5
Santa Maria F5: Santa Maria crossed with a Santa Maria F4.
Santa Maria F4: Santa Maria crossed with a Santa Maria F3.
Santa Maria F3: (Santa Maria # Silver Pearl X Mexican Haze)
Jedna taky velmi zajímavá odrůda je SWK - Sweet Killer od Guerilly. Je to kříženec Seper Sečet Cindy 05 x Kill Bill. Ranná, bujně roste, dobře větví a krásně vonní-zkrátka blbuvzdorná. Mohu doporučit.
Caves ve spolek, mam takovou otazecku, nejspis pro opravdove fansmakery. Jak uz tady zminil DDT tak krizencem Afghani x Skunku jsou Super Skunk, Hollands Hope atd. Jakej je tedy mezi SS a HH rozdil? Pomerem jednotlivych genetik? druhem skunku? Jednotlive seedbanky udavaji trosku jine udaje, tak esi ma nekdo uz ujasneny prehled, tak semstim, DIKS.
Mám takýto prehľad: Pred časom mi vyrástol aj Skunk Nr.1, aj Hollands Hope. Obe od Dutch Passionu z regulárnych semienok, aj keď HH boli ako bonus, čo myslím, spravilo dosť. Skunk Nr. 1 hodnotím veľmi pozitívne (skleník), jedno jeho pozitívum ho však ničí. Má krásne husté, veľmi obsypané šišky, čo vyhovuje plesni, takže treba byť ostražitý. Účinky mi pripadali viac sativové, aj keď bol mierne prezretý. Hollands Hope má v popise "heavy indica", mne tak síce nepripadala, ale v závere vysvetlím. Čiže ak skrížim moju praktickú skúsenosť s popisom seedbanky a tvojím dotazom, tak:
Super Skunk = asi viac Skunku = účinky a charakter viac naklonený sative,
Hollands Hope = možno! viac Afghani = mám pocit, že som nemal kvalitnú genetiku (a k tomu som možno chytil sativový phenotyp, keďže na indiku mi pripadala prerastená:david, takže tu by som mohol iba teoretizovať a napísať = účinky naklonené indike, vzrast netuším.
Nejsem si jist jestli to sem patří, ale zas tak od věci to neni. Jak se kříží modeli? Stačí opylováním nebo se to musí roubovat nebo po případě něco jiného?
Hul co ti plíce stačí!
Měj rád přírodu a ona bude mít ráda tebe.
Kytka je krásné stvoření a proto legalizuj!
Nečórujte kytky! Jaké by vám bylo kdyby si někdo odnesl vaše kytky?
Baloney blue (clips)bluewidow x stb/13nl f-3 male
Baloneymoon (clips)stb/13nl x blueberry/bluemoonshine
Berry baloney (clips) stb/13nl x blueberry
Big Orange Spirit(clips)orange bud[female f-1]xbigbud/calioxbigbud/greenspirit
Blue Marriage(clips) White mr.nice x blueberry/iceprincess
Black Hash Plant(clips) bwg-13 x g13hp
Black Baloney(clips)bwg-13 x stb/nl13 and reversed stb/13nl x bwg
Black & Blue Princess (clips) bwg-13 x Blueberry x Blueberry / Iceprincess
Blue Baloney (clips) Stb/13 x bluewidow{ncga}
BWG aka bw x pacific cut (clips)f-2s f-3,f-4.from pacific's
Enigma(clips)stb/13/pacific cut x blueberry/bluemoonshine
HueyDuey (clips)g13hp male x nl5mum bx1 to dad g13hp