Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytičky od včera začli nahazovat paličky takže až to bude aspon trošku stát za to uvidíte jaký paličky to dělá zatím díky všem za káčka si to snad ani nezasloužím
Takže se vám zase hlasím z 21. dne květu....kytičky dělaj paličky jak o život i když je teda z finančních důvodů hnojím OBMkem...poslední zálivka byla v koncentraci 6ml/l...sativa se hrozně vytáhla a je to celý takový rozházený....poučení pro příště: bud jen indiky bo sativy...
Podle mě kytky škubeš jak slepice.Nemaj skoro žádný lístky a to je zpomaluje.Nech jim v tomhle stádiu všechny lístky a trhej jen výjimečně.Určitě se to oplatí .
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
jj já je ze začátku pěkně prostříhal no ale zdá se mi že jim to zas tak nevadí...co pozoruju je to,že když ustřihnu list tak ta palička povyjede a vytvoří si jakoby svůj vlastní stonek...taky hodně řeším jestli stříhat nebo ne...no nejlepší je vlastní zkušenost takže příští grow dám všechny odrůdy stejný a 2 ostříhám a dvě nechám...sem na to zvědavej...jinak názory na stříhání sou hodně rozdílný....
ee není to tu napájím je jedním trafem...musíš znát odběr těch větráčků a pak si to podle toho koupit...jinak mě to stálo asi 350, ale zas na druhou stranu je to docela hezky potichý
tuze nevypadá to zle,jen tak dál,Pěstu Zdar.......
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
a jak to dopadlo? projevila se paranoia mé drahé matinky a tak v 37. dni kytičky vyškubala a schovala v igelitce do skříně, kdyby přišli benga no...hulení to nebylo špatné ale ten flush tam chyběl...