Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Sodikova vybojka TESLAMP
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
xhtml
Stálý Člen

Karma uživatele xhtml - 23% Pěstitelská

Nápad HELP Příspěvek č. 17

Jakej je rozdíl mezi sodíkovkou a rtuťovkou(vliv na rostliny) ? ? ? ? ? ? ?

Don't cry so high
take a joint and fly

Old Post 25-11-2001 v 11:22 AM
xhtml je offline   Profil uživatele xhtml   Find more posts by xhtml   Foto galerie člena xhtml   Click here to Send xhtml a Private Message   Add xhtml to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Havro
Stálý Člen

Karma uživatele Havro - 81% PěstitelskáKarma uživatele Havro - 81% Pěstitelská

hodnota kondenzatoru Příspěvek č. 18

Nevite nekdo kolik ma mit hodnot kondenzator pro sodikovou vybojku philips Son - T 400W?
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiik

Old Post 29-11-2001 v 12:49 PM
Havro je offline   Profil uživatele Havro   Find more posts by Havro   Foto galerie člena Havro   Click here to Send Havro a Private Message   Add Havro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Red Tornado
Stálý Člen

Karma uživatele Red Tornado - 84% PěstitelskáKarma uživatele Red Tornado - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

http://grower.cz/forum/showthre...91&pagenumber=1

A priste hledej smudlo. Ten thread je ve stejne kategorii, prekvapive se jmenuje "kondenzator" a posledni post tam je dva dny stary. Tak kde je problem?

Tento post nevyjadruje vice, nez me skromne nazory a zkusenosti.
Red Tornado aka Ruda Smrst

Old Post 29-11-2001 v 13:16 PM
Red Tornado je offline   Profil uživatele Red Tornado   Find more posts by Red Tornado   Foto galerie člena Red Tornado   Click here to Send Red Tornado a Private Message   Add Red Tornado to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robor
Stálý Člen

Karma uživatele robor - 25% PěstitelskáKarma uživatele robor - 25% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 20

Na stránkách Teslalamp.cz jsem našel tyhle sodíkovky:
VYSOKOTLAKÉ SODÍKOVÉ VÝBOJKY - eliptické baňky, provoz bez zapalovače, určeno pro přímou náhradu rtuťových výbojek
je to tady: http://www.teslamp.cz/tp_frameset2.htm
to budou asi ty bez startéru, na který se tady někdo ptal.

Travička zelená to je moje potěšení, travička zelená to je moje peřina...

"Naposled pomodlit mám-li se právě,
chci říci jen: Bože, žehnej trávě!"

Old Post 03-12-2001 v 18:02 PM
robor je offline   Profil uživatele robor   Find more posts by robor   Foto galerie člena robor   Click here to Send robor a Private Message   Add robor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Havro
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Tak ja jsem nakonec koupil sodik 400W a kytkam to moooc svedci. Vypadaji jako sazenice rajcat. Maji pekne tluste stonky. Jenom jim zloutnou spodni listky. Nevim nekdo cim to muze byt???

DIIIIIK

VYHULENKOVI
400W WW
400W AFGHAN,ZARE,INDIA

Old Post 10-12-2001 v 00:31 AM
Havro je offline   Profil uživatele Havro   Find more posts by Havro   Foto galerie člena Havro   Click here to Send Havro a Private Message   Add Havro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

žloutnutí Příspěvek č. 22

bejt Tebou,tak bych zkusil klasiku-nepřelejvat a nehnojit-aspoň pár dní.Taky se mi to stalo,tak jsem 3 dny nezalejval a vše ok,no však uvidíš

Attack government which have broken 'The basic human laws' sign!
High grow, higher harvest, highest High! ->

Old Post 15-01-2002 v 22:47 PM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zhulto
Nový Člen

Karma uživatele zhulto - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

to Jupiter
Mel bys to sehnat tam kdes koupil - v Teslampu
alspon na netu v cenících maj v nabídce i ostatní příslušenství

Old Post 17-01-2002 v 00:09 AM
zhulto je offline   Profil uživatele zhulto   Find more posts by zhulto   Foto galerie člena zhulto   Click here to Send zhulto a Private Message   Add zhulto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hell
Stálý Člen

Karma uživatele hell - 77% PěstitelskáKarma uživatele hell - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

pouzivate nekdo tu sodikovku pro provoz bez zapalovace?Mate s touhle lampou nejake zkusenonosti?

hell

Old Post 19-01-2002 v 12:48 PM
hell je offline   Profil uživatele hell   Find more posts by hell   Foto galerie člena hell   Click here to Send hell a Private Message   Add hell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Havro
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Bez zapalovace? To tezko, to by se nerozjelo. Tak mozna bez kondenzatoru.(v nasem pripade).

VYHULENKOVI
400W WW
400W AFGHAN,ZARE,INDIA

Old Post 21-01-2002 v 09:36 AM
hell
Stálý Člen

Karma uživatele hell - 77% PěstitelskáKarma uživatele hell - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

HMMMM ASI NE

Old Post 26-01-2002 v 11:32 AM
hell je offline   Profil uživatele hell   Find more posts by hell   Foto galerie člena hell   Click here to Send hell a Private Message   Add hell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mejla
Nový Člen

Karma uživatele Mejla - 0% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 27

zdarek hell,, ptal ses na tu sod. bez zapalovače. mám SHCP110 a myslim ze se da srovnat s klasickejma sodikama..
akorát nemá modrý spektrum takže to valim se zářivkama Coolwhite při růstu a na květ zářivky vodstranim . . .
Roste to velmi dobře navíc já nemám moc peněz takže mi ta sodíkovka vyšla levnějc než kupovat i startér ...
Jo chtěl sem se zeptat k čemu se dává ten kondík (kčemu slouží?) .. . .. pRedem děkan . . .

Old Post 04-02-2002 v 11:14 AM
Mejla je offline   Profil uživatele Mejla   Find more posts by Mejla   Foto galerie člena Mejla   Click here to Send Mejla a Private Message   Add Mejla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Obecné TIME... Příspěvek č. 28

SHC je obycejna sodikova vybojka (uplne obycejna), SON T je vybojka neobycejna protoze ma upraveny spektrum tak aby se liblilo kvetinkam co nejvice.... Takze co z toho plyne SON T by mela mit lepsi vysledky!!!!

S tim hodnocenim spektra lampy OKEM si urcite delas legraci, tak se k tomu radsi nebudu vyjadrovat.
T.

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 22-02-2002 v 12:28 PM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
konart
Stálý Člen

Karma uživatele konart - 50% PěstitelskáKarma uživatele konart - 50% PěstitelskáKarma uživatele konart - 50% PěstitelskáKarma uživatele konart - 50% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 29

TIME, SHC je vysokotlaká sodíkovka, použít se dá ale Son-T je samozřejmě lepší (spektrum, svítivost). Já používám SHC 250W, zatím jsem spokojený, někdy si třeba koupím něco lepšího.

... KonArt ...

Old Post 22-02-2002 v 12:40 PM
konart je offline   Profil uživatele konart   Find more posts by konart   Foto galerie člena konart   Click here to Send konart a Private Message   Add konart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-03-2005 - je to sodikova vybojka???? - 7 odpovědí
16-04-2002 - sodikove vybojky v BA - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás