Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No,aj smartshopy majú určité obmedzenia,kam neposielajú,napr. na anglických stránkach(UK) kde predávali čerstvé hubky mali napísané,že len v rámci UK.A keď robia problémy aj týpkom,čo si idú na Moravu nazbierať hubky a nesú ich na Slovensko....Myslím,že o pašovanie by išlo.Radšej si nechaj poslať growbox a máš vystarané.A môžeš pestovať ďalej.
Omlouvám se že oživuji tuhle dávnou diskuzi, ale chtěl bych se zeptat, zda je někde v ČR možné koupit spóry Psilocybe Cubensis? Magické Houby se už dlouho tváří že je nemají.
EDIT: odpovím si sám, strejda google je našel :-) Ale dát ten správný dotaz mi dalo zabrat :-)
Tak sem aspoň postni link. Před pár lety jsem objednával set z Holandska, něco z toho vyrostlo, ale nakonec mi to zežrala plíseň..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk