Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, to chápu...kdyby mě tam někdo viděl, taky to asi hned zkosim...tak si svoji úrodu pořádně užij! Jinak harvest plánuju tak na konec září až začátek října...eště se uvidí, jak budou kytizz vypadat! Každopádně už se nemůžu dočkat...testoval sem už první záštipky a je to fakt lahoda... Jinak zejtra(nejdýl pozejtří) pojedeme pole nafotit, takže sem pak hned ňáký fota hodim...
Je škoda, že pole nejde vyfotit celý najednou, ale jen po částech... Ale až budeme sklízet, tak se chystám to celý vycvaknout pěkně zezhora ze stromu, kterej je hned vedle!
ahh pico to je pole!!! jestli ste na to 4 tak si vyhulite palice doduta. pokud ti to nenajdou corky tak to bude satisfakce za ty minuly roky. good luck
A tady už jsou fota z 30. září...jak je vidět políčko nám po prvním kosení pěkně prořídlo a hodně kytizz se už válelo po zemi, proto sklizeň byla nezbytná...
to Crackman:JJ, čórky jsou pěkný svině...kdybych moh, tak taky jedu indoor... Jinak ta fialka by měl bejt obyčejnej nounejm...ale s jejími účinky jsem opravdu nad míru spokojen...lepší model jsem ještě nevypěstoval!