Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ICan pekne , kolik odhadujes celkove gramu ? ..
Ican neví co tady na Grow. sleduješ , ty tvé příspěvky holou větou tady nikoho nezalímají , pokud nemáš co říct konkrétně tak se laskavě zdrž komentářů. Abys tu honil body za příspěvky a pak vypadal jako stará pěstitel tak to fakt né , takových tu je dost. Jestli s tím nepřestaneš tak ti budu udělovat KKKKKKKKKKKKK------------------
cauvec..no nejak takhle bych to chtel mi t i ja..ale bohuzel z nedostatku casu sem musel byt nuce zaridit drip..
a jinak to sledovani kytek bude docela husty az ti to vsechno proroste tak se tam nedostanes..nebo se to da otvyratz z 2 stran..?..
Mas to pekny ale myslim ze kdyz si na pristi pesteni poridis hranaty kvetinace tak tim nic nezkazis protoze tam narves o neco vice kytek ale i tak je to povedeny
Jakmile to pustíš hodně nahoru,tak už to 600 neprosvítíš tak aby to bylo gut.Sog určitě ne(jestli to máš plný).
Nechápu Strýcovu radu ohledně přesunutí malých kytek do stran(jako se na ně vyprdnout?)Já dávám menší pod lampu a větší na kraj.
Já mám 125x130 na 600 a příští sklizeň chci zkusit H scrog kvůli prosvícení aktivní palicové éé oblasti (no prostě srovnat palice co nejvíc do jedné hladiny)
hoj pekne to mas jen by me zajimalo jak to zalejvas?
nevsim sem si zadne kapilary bo tak takze asi valis manualne co??
to musi bejt dobra drbacka v takovym boxu s tolika kwitkama...
radim popremejslet o nake automatizaci
doporucuju ty koliky na tu tlustejsi hadicu..totiz na kapilary bys potreboval hodne silny cerpadlo protoze naky 1000l/h by to asi neutahlo....
GL
mozna jsem nepostreh jak dlouho to rostlo ale zda se mi to cely jeste ridsi nez byla ta prvni varka....neschazi jim neco? nebo myslis ze tyhle prckove jsou genetikou?
i kdyz ted koukam,prepnuls to brzo, asi si to chtel trochu jako sog, no na to ale mas tech kytek podle myho porad trochu malo. do takovyho prostoru bys jich na efektivni sog mel mit jeste vic, podle me.