Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhodne tu SPSku z elektra, mam toho Burga doma, a je strasne hlucnej, a vlhkost se mi zvysila o 10 % (i kdyz pisou, ze kdyz jede na max, tak posle do vzduchu 0,3L...), zatimco u SPS-808 udelam klidne i 95% (coz je treba o 40% vic nez normal).
Takze tady mam maly:-) seznam objednanych veci na muj Indoor:
4*Zarivka phillips tld 965 de luxe = 600Kc
3*Komplet pro Lampu 600W Osram Nav-T Super= 10 350Kc
2*Spinaci Hodiny manual. = 200Kc
2*Spinaci Hodiny Digital. = 500Kc
1*Cerpadlo Seltz S-30 = 790Kc
1*Cerpadilko Resun-SP850 = 299Kc
15*Libra Truhlik 100*15 = 2250Kc
2*Napousteci Stul 100*80 = 3300Kc
1*EC dig. = 1690Kc
1*PH dig. = 1690Kc
1*Dutch formula (GROW,BLOOM,MICRO) = 1150Kc
1*Stimulax III Gel = 45Kc
1*Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu SPS 808 = 703Kc
+Rockwool+Hadice+PE kolena,
PE Tecka+mikrokapilary+keramzit,atd.. = 2500Kc
Zbytel veci jako vyntilatory,flexi trubky,Armatury pro zarivky,atd...jsem nekupoval protoze jsem je mel doma.
Takze konecna cena je: 26 067Kc
do pristiho tydne bych to mnel mit vsechno doma tak potom konecne dam ty fota!
Genetiku mam koupenou u www.nirvana-shop.com :
1 x B52 (B52)
1 x K2 (K2)
1 x White Widow (WW)
:-)
zatim Zdar a at vam to pekne roste
kroskar - no tak koukam nakonec to je uz 26K...No pokavad to chces poradne tak to nejaky prachy proste stoji a zadarmo to opravdu moc nejde..Kazdopadne ty zarivky tld 965 je dobra volba,vybojku se docela divim ze jsi nekoupil 600w nejaky to agro,spinacky mechanicky s tema nemam taky zadnej problem (dost lidi tady s nima ma ale spatny zkusenosti),zvlhcovacka sps 808 je za ty prachy bezvadna a urcite to nebyla spatna volba a navic si na ni muzes podle navodu tady dodelat vetsi nadrz.
-Jsem zvedavej jak se dal povede tak to sem nezapomen aktualizovat...
Nezapomen - velkej bratr te sleduje..
Jeste jsem se chtel zeptat jaky stinidlo budes mit na ty lampe?Ja ted videl stinidla ktery maj odraz na sirku a uvazoval jsem o koupi tak by me v budoucnu zajimaly nekoho zkusenosti abych ho mohl pripadne taky koupit..
1 standard stinidlo
2 wing stinidlo - vypada to velice zajimave....
Jahudka!
kamo tak toto je dobra vec o tomto hovoria aj v tom filme co tam uz bude zachvilu cely uploadnuty ak by si o tom zislal viac rozmery uhly a tak hod info mal by som aj ja zaujem...
Původní příspěvek od snark kroskar . mmm keramzit je nejvzdušnější substrát - kór ten velkozrnej - rychle vysychá - třikrát denně je málo i na rockwool bych řek
Ale Matky budou ve velkych Kostkach Rockwoolu a potom v Keramzitu!
Stou zalivkou To se vsechno uvidi:-)