Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jinak par historkach taky wim...
je divny ze pokazdy se ty policajti chovaj jinak...
u nas ve meste po vecer chytaj policajti...
tenhle vecir byly zrovna u nadrazi a chytly kamose v narvany skodovce a vsichni zhuleny....
policajti je samo zastavily,okamzite prej poznaly ze sou zhuleny...
zakazaly jim jizdu dal a musely zavolat strizlivymu typkovi a ten je vodvez... zadna pokuta nebyla proste jen nemohly ridit dal...
Slysel sem i ze pry uz cvicej policajty aby chytaly zhuleny lidi... ze to poznaj podle jizdy...
Muj kamos ma kamose a toho negde zastavily ze prej je zhulenej ale vono prd von mel ridicak asi 5 dni...
Jinak co se tyka drog v mym meste se mi to zdaj dost tolerantni ty policajti.... a To je Good NE ??
jinak by me zajimalo co se stalo lidem gdyz jim nasly pestirnu...
jaman:problemy se psem resim pravidelne.Benga strasne zajima znamka meho pejska.Pry nejaka povinost,ze ji musi mit na krku.Myslel jsem,ze o tom co bude muj pes nosit na krku budu rozhodovat ja.A kdyz uz bych mu dal znamku,tak tu kde se pozna,ze je ockovany proti vztekline.Ale tu jeste nikdy nechteli videt.Jim jde o to jestli platim za to,ze toho psa mam.Chapu,kdyz platim za auto,ale za to ze mam nejake zvire,ktere kdyz se vysere stejne to musim uklidit.....?
Jo a pokutu(300) za to ze cokl dodal trochu zivin k jednomu stromu uz jsem taky dostal a taky jsme dostali s kamosama pokutu za 10,9,8.........3,2,1,0....civil po 400,-
Zadnou pokutu jsem nikdy neplatil,dycky chcu jen slozenku a hodim ji do prvni popelnice
Původní příspěvek od xerthon
Zadnou pokutu jsem nikdy neplatil,dycky chcu jen slozenku a hodim ji do prvni popelnice[/B]
¨
Taky jsem to tak delal,znama dela na financnim a rikala,ze jak jse ti to dostane do nejake vyse tak z toho budes mit velke problemy,tak jsem si radsi neco zaplatil,nechci aby me slidil nejakej exekutor v byte.
pokuty si skor ci neskor pridu vybrat. v nemecku nas zastavili na dialnici a rozpravali sme sa s nimi s pivom v ruke a pohoda, ale keby u nas povolili daku toleranciu, tak by vsetci chodili nadraty jak svine.
oni umi tak bloknout ucet v bance,nebo strasit soukromyma vymahacema.Zrovna nedavno si me pozvali a musel jsem nahlasit cislo uctu .Tos jsem nahlasil ucet bloknuty uz asi 8 let.
No nevim nejak bych tomu neveril,kazdopadne by to pro tebe bylo asi hodne neprijemny,kdyby dosli s poldama s vyzvednout nejake veci.Ja jsem dluzil oskaro aso 1500 skoro rok a predali to vymahacce a volal me tipek at to okamzite zaplatim,ze si jinak dojde do bytu.Nebylo to moc prijemny,taky jsem si rikal ze 1500 je dost malo na takovej povyk.
vybrali nas s kamosem na cesko slovenskych hranicich slovensti celnici meli sme u sebe kazdy neco malo.Jak to nasli tak celnici rozsrubovali palubovku a tak.Dostal sem za vyvoz 1,35 g (0,11g tetrahydrocanabinolu) 10 mesicu podminku.este 3 mesice a konec trestu.Mno aspon sem nedostal pokutu.
No u nas ve F-M chodi fizlove po parcich a hledaj jestli nekdo nehuli... Jednou se vynorili ze tmy a my brko v drzce... u kamose nasli cca3g, musel jit na kriminalku, vyslechy ptali se ho kdo mu to prodal atd... Ale v podstate nedostal zadny trest nebo tak, ale za to ty nervy a problemy...
mno realnych 50% moji 12 cleny rodiny pracuje u policie.. ci uz pohranicni nebo dopravni kazdy nekde jinde.. a nikdy sem snicim nemnel problem!cim to bude?!=))))