Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak nejaký update:musel som tam dať tie priesvitné časti z obalov z CD,lebo som mal pri kvetinkach 32°C(dole 25°C)Predsa len je to mini boxík.No a dal som tam aj ventilátor na ofukovanie kvetiniek.Ešte uvidím,čo to spraví s vlhkosťou.
2 wolverin: zatial som neskusal, momentalne nerezem. ale na september zas zacnem ak pojde vsetko ako chcem. matkam sa dari dobre aj bez neho, len uvidime ci sa mi bude darit zakorenovat rezy ako predtym
to pildo:tak čo,myslíš,že z toho niečo bude?(ale také,aké ukazovali včera v telke určite nie) Budúci týždeň zbúcham tú matkárňo-rezáreň a už sa mi bude robiť aj tá na kvietky,blizničky
btw:kamoš mi dnes hovoril,že niekde čítal,že tie rastlinky v tom filme boli origoš,vraj na to mali nejaké povolenie,ale moc tomu neverím.
Takže ešte nejaký update.Týždeň nebudem mať foťák,tak som to odfotil ešte teraz,ale len tie najväčšie 4,tie ďalšie 3 sú menšie,ale majú sa k svetu.Zajtra im idem spraviť lepšiu skrinku,lebo mi už vrcholkami lížu vrch.Celkom sa im darí v malom boxíku s 18 cool a 15 warm.
Takže moja nová srinka
Rozmery:š-h-v : 50-38-32.
Nič moc,ale stačí mi,na 1-2 bonsajky(ak sa podari) by to mohlo stačiť.Osadenstvo rovnaké-papaya,misty,NLxSH - len neviem ktoea je ktora.Akurát možno misty sa dá identifikovať,voní už teraz.Myslím,že misty sú 2-3 ks.Ale ono je to asi jedno,všetky vyzerajú veľmi podobne.Uvidíme v kvete,hádam.
to jaman,spravil som to zo skrinky,čo mam doma v takej tej skriňovej zostave
Miesto tej 15w úsporky,čo je vpravo dám 2x11W trubice,len ich musím najskôr kúpiť,takže bude v strede 18w a po stranách 11w.
To neva,misty podľa vône identifikujem aj ja.Aj tak ich hodím všetky na kvet,postupne.Len som chcel vedieť Tvoj názor,či som to dobre šmikol,alebo to mám nejako upraviť,odstrihnúť tie listy(najväčšie) a či mám seknúť už aj tie tri menšie.Díky
Všetci tu majú otázky,čo robiť,keď majú nejaký problém,chcú rady,keď im hynú kytičky v čom to je,čo zlepšiť a tak.No a ja mám otázku čím to je,že mám v skrinke 34,5°C,60% vlhkosť a kvetinky vyzerajú úplne zdravo a nádherne!Čím to môže byť?