Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
toto je zahradka,,b,.2005 fresh
pestovane na starom hnojisku.slniecko tu svieti od rana do vecera, takze pohodicka.
inak hnojenie ciste bio.
mal by tam byt moj hhybrid AFRIKA x SEBO,SHIVA/ta sa zfarbuje do fialova?ako shaman? ...neviem,lebo semeno mam od growera a tento model mam 1. x.Dalej tam je Magic bud...tu tiez nepoznam... a dalej uz neviem.
DUFAM ZE ZA POMOCI GROWEROV TENTO REBUS ROZLUSKNEM.
no a teraz fotos...
este pridam niejake aktualne spravicky k ,,b,.
ked so tam prisiel na inspekciu,6 rastlin z 9 bolo bud vyvratenich,alebo mali odstiepene konare.
Sposobil to velky vietor a dazd co tu cely tyzden panoval.
..tak som to podoprel,popriviazoval a bolo.
VSETKO MA SVOJU VYHODU:rastlinky by inak mali okolo 2-2,8m,no a teraz su mi po plece. PROSTE NIESU TAK NAPADNE A DOSTAVAJU VIAC SVETLA.
MAM Z NICH RADOST.
Zdravim jo máš to i tenhle rok pěkný. Doufám že ukážeš nějakej comeback a překonáš toho tvýho shamana co měls minulej rok, byl uplně vychytanej. teď sem se díval na fotku jak vypadal a musím říct že to byl fakt mazec, jedna z nejpěknějš zbarvenejch kýtíz co sem tu viděl v outdoor galerce.... A docela by mě zajímalo jak budeš poznávat ty modely, ne že bych to nějak odsuzoval ale ten odhad co ej co za model... to bude hodně ztěžký... přeju ti ať to letos vychytáš jako minulej rok a předvedeš taky nějakou (hit)parádu...
btw: na K+ počkám až podle mazanejch fotek, ale máš ho u mě schovaný
tak WAD,tu ti posielam JEDEN shamana kriak.
mam ho za plotom a tak ho musim trosku krotit.
je poviazany a stikany {..FIM stale neovladam}
Inak,tak ako minuleho roku sa mu nechcelo moc kvitnut..hm..ale uz to zacina.
Co sa tyka hnojky/kuracinka,pokriva a posadeny na fleku kde som par krat vysypal travu z kosacky a sem tam niejaky bio humus z kuchyne. PROSTE JE V TAKOM MALICKOM KOMPOSTE.
..este raz dodavam,ze to je len jedna kytz.
Dik za prispevky
28.Augusta// RASTLINA POD OCOVIM DOHLADOM SPALENA //
caute parta.
mam tu pre vas par noviniek.
na policku ,,a,. sa uz konecne zacinaju ukazovat slecny a ja zistujem ktora je ktora.myslim,ze ku tejto nieje co dodat///
no,takze vedla SHAMANky si to veselo rastie jej koleginka s neznamim povodom.{je to noname}..ale asi 3x mohutnejsi oproti shamanke.
predpestoval ju bracho za oknom,potom vo foliovniku a potom hajde na flek. ..Preto je taka vyvynuta. hi hi
ku predoslemu/1. a 2. foto je ta ista noname,akurat som ju trosku prevetral,lebo tienila sama na seba a tiez na susedky..
Dalej pre Vas mam z fleku ,,b,. Moj oblubeny krizenec niejakej vzorky z Afriky a vysoko potentneho modela noname TOP ha ha,proste niejakej trafky co bola fakt uhuhuuuuu..
Tento madel som vytvoril uz pred troma rokmi.
Minuleho roku som ju nemal,lebo mi niejaky dobrak vycistil pole..
fotos///
A ESTE CERESNICKA NA DORTE.
MOJ SPERK ////AK47////
..predpestovana vo foliovniku,hnojka,ciste BIO,vychadzame spolu celkom dobre.. ha ha
ma takych 70/80 cm,ale myslim,ze OK...nechcel by som o nu prist.
zacina sa uz rozbiehat,takze dufam ze to doklepe az do uspesneho konca.
jou
...mam v zalohe 3. samcov.
1 d.poison{samicu nemam},pravdepodobne magic bud,
a treti je zatial neidentifikovatelny.
No a chcel by som spravit niejake klonovacky.
Co odporucate.Na zparenie mam SHAMAN,AK47,SHIVA{to som ale zatim nezistil ktora to je},BIG BUD,ALPIN a par mojich krizencov a jeden noname.
S d.poisonom som mal problemi s dozrievanim,tak som myslel,ze keby som ho tak zmutoval s niejakym noname co skoro dozrieva... CO MYSLITE? Viem original je original,ale je skoda tej genetiky,tak to chcem vyuzit.
tak tato krasavica sa este len rozbieha.Mam podozrenie ze je to BIG DUD {posudzujem podla stavby a tvaru listov} ..ale niesom si isty este som tento model nemal.
Sadil som malicku priesadku.Semena mi poslal niejaky clen{DAKUJEM} ..ale uz neviem kto.
A tu su fota.Hej,rastlinka je v pololahu.{skoro nalezato}
..takze dalej tu mam,asi BIG BUD,niesom si isty
{ak si niekto mysli ze to je cosi ine, napiste. Dik}
semena som ziskal od niejakeho clena. Dakujem mu
Sadil som priesadku.
Rastlina je v 45 stupnovej polohe/skoro lezi.
Je dost husta,silna a masivna...zacina kvitnut.Mam z nej radost.
..nemam ani sajn co je toto.
semena su tiez od niejakeho clena,no fakt neviem neviem.
Tvar listov mi pripomina moju prvu balkonovku pestovanu zo semien co som vybral zo zradla pre vtakov. HA HA ..niejake tech.konope to bolo.
No nerobim ziadne zavery.Uvidime na jesen. ...je to samica,takze si tu moze kludne rast.
dalsi model s neistym povodom a s neznamim menom.
U tochto modela nemam strach,ze to je tech.konopa.
Dost pripomina model SHAMAN svojim sfarbenim sisul,ale jeho stavba a tvar listov sa znacne lisi.
Chce to asi este cas a potom sa uvidi.
Zatim fota..
DAKUJEM ZA ZDIELANIE RADOSTI A PLUSKA.DRZIM VAM PALCE.