Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » slunce a pak sodík
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
warior
Stálý Člen

Karma uživatele warior - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

mám taky dotaz,když už je tohle téma otevřený. Mám 3x Shivu a ani jedna z nich už mi letos nestihne dozrát. Myslíte,že je můžu hodit pod 150w sodík???
předem dík

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 03-10-2005 v 21:11 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Warior: No a proc bys nemoch? Ze vubec vahas...

Old Post 03-10-2005 v 21:22 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Karma uživatele warior - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

ok,už tam jedou

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 04-10-2005 v 17:24 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jde to - viz stavba mé skříně

má early misty - outdoor sk. venku nerostl a tak byl šoupnut do case a vualá. (hlavně že outdoor)

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 05-10-2005 v 20:31 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b.bang
Stálý Člen

Karma uživatele b.bang - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

me tahhle blucko taky poradne nedozraje.

Old Post 18-10-2005 v 22:09 PM
b.bang je offline   Profil uživatele b.bang   Find more posts by b.bang   Foto galerie člena b.bang   Click here to Send b.bang a Private Message   Add b.bang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
caseage
Stálý Člen

Karma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

vím že to je staré tema ale nechci zakladat nové když toto vystihuje přesně to co mám na mysli

budete letos někdo dávat kytku z venku pod sodík ?
já bych chtěl ale nejdříve až tak začatkem zaří a tak mě napadá nemuže ji 12/12 pod sodíkem nějak zabrzdit ?nebo jaké sou vaše zkušenosti ?

přikládám foto at mate představu

Old Post 10-08-2011 v 06:58 AM
caseage je offline   Profil uživatele caseage   Find more posts by caseage   Foto galerie člena caseage   Click here to Send caseage a Private Message   Add caseage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

Ja som to raz vyskusal neosvedcilo sa pod sodikom kytka dorastla na 15 Cm a pak sa zasekla v 10 dnoch kvetu 2 mesiace zila ale ani sa nepohla

Old Post 10-08-2011 v 16:03 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od killer69
Ja som to raz vyskusal neosvedcilo sa pod sodikom kytka dorastla na 15 Cm a pak sa zasekla v 10 dnoch kvetu 2 mesiace zila ale ani sa nepohla

To určitě nebylo přesunem pod sodík. Zrovna 150W má do slunce daleko, takže nějaký šok světlem bych klidně zanedbal.

Spíš si udělal jiné fatality o kterých ani nevíš nejspíš a proto to nešlo.

OT:

Pobavil mě tvůj podpis o selekci vlastní genetiky a čajíčku z trávy

Toš dobře to čistí !

Chuckovy --- Stromy 2010 Low Killer ---

Old Post 10-08-2011 v 16:43 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
caseage
Stálý Člen

Karma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

tak tedy přesun by měl být bez jakýkoliv komplici ano ?nebo bych si měl na něco dávat bacha ?

Old Post 11-08-2011 v 06:40 AM
caseage je offline   Profil uživatele caseage   Find more posts by caseage   Foto galerie člena caseage   Click here to Send caseage a Private Message   Add caseage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od caseage
tak tedy přesun by měl být bez jakýkoliv komplici ano ?nebo bych si měl na něco dávat bacha ?

Při přesunu do indooru je třeba dát bacha, aby jsi si dovnitř s rostlinami nezavlekl škúdce. Postříkat insekticidy, nejlépe dvakrát ve 14 dením intervalu. Jinak jsem to už vyzkoušel s púlmetrovkama v květináčích a dokonce jsem i vyryl téměř metrovou rostlinu ze země, přesadil do květináče (sice pak pustila zopár listú) a pod sodíkem jsem ji úspěšně a pěkně dokvetl.

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 11-08-2011 v 07:22 AM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
caseage
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od bezdechu

Při přesunu do indooru je třeba dát bacha, aby jsi si dovnitř s rostlinami nezavlekl škúdce. Postříkat insekticidy, nejlépe dvakrát ve 14 dením intervalu. Jinak jsem to už vyzkoušel s púlmetrovkama v květináčích a dokonce jsem i vyryl téměř metrovou rostlinu ze země, přesadil do květináče (sice pak pustila zopár listú) a pod sodíkem jsem ji úspěšně a pěkně dokvetl.

no mam BAC ten by měl zabrat na škudce jinak tam žadne nejsou vidět ale jak píšeš prevence je lepší jak pak plakat :-)
sem rád že alespon někdo odepsal že to je v pořadku a nic jim nehrozí

Old Post 11-08-2011 v 08:09 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás