Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám taky dotaz,když už je tohle téma otevřený. Mám 3x Shivu a ani jedna z nich už mi letos nestihne dozrát. Myslíte,že je můžu hodit pod 150w sodík???
předem dík
vím že to je staré tema ale nechci zakladat nové když toto vystihuje přesně to co mám na mysli
budete letos někdo dávat kytku z venku pod sodík ?
já bych chtěl ale nejdříve až tak začatkem zaří a tak mě napadá nemuže ji 12/12 pod sodíkem nějak zabrzdit ?nebo jaké sou vaše zkušenosti ?
Původní příspěvek od killer69 Ja som to raz vyskusal neosvedcilo sa pod sodikom kytka dorastla na 15 Cm a pak sa zasekla v 10 dnoch kvetu 2 mesiace zila ale ani sa nepohla
To určitě nebylo přesunem pod sodík. Zrovna 150W má do slunce daleko, takže nějaký šok světlem bych klidně zanedbal.
Spíš si udělal jiné fatality o kterých ani nevíš nejspíš a proto to nešlo.
OT:
Pobavil mě tvůj podpis o selekci vlastní genetiky a čajíčku z trávy
Původní příspěvek od caseage tak tedy přesun by měl být bez jakýkoliv komplici ano ?nebo bych si měl na něco dávat bacha ?
Při přesunu do indooru je třeba dát bacha, aby jsi si dovnitř s rostlinami nezavlekl škúdce. Postříkat insekticidy, nejlépe dvakrát ve 14 dením intervalu. Jinak jsem to už vyzkoušel s púlmetrovkama v květináčích a dokonce jsem i vyryl téměř metrovou rostlinu ze země, přesadil do květináče (sice pak pustila zopár listú) a pod sodíkem jsem ji úspěšně a pěkně dokvetl.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Při přesunu do indooru je třeba dát bacha, aby jsi si dovnitř s rostlinami nezavlekl škúdce. Postříkat insekticidy, nejlépe dvakrát ve 14 dením intervalu. Jinak jsem to už vyzkoušel s púlmetrovkama v květináčích a dokonce jsem i vyryl téměř metrovou rostlinu ze země, přesadil do květináče (sice pak pustila zopár listú) a pod sodíkem jsem ji úspěšně a pěkně dokvetl.
no mam BAC ten by měl zabrat na škudce jinak tam žadne nejsou vidět ale jak píšeš prevence je lepší jak pak plakat :-)
sem rád že alespon někdo odepsal že to je v pořadku a nic jim nehrozí