Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
Já vám fandim, když sem četl 1. příspěvek threadu, uchcá.al sem smíchy!!!A jak to pokračovalo, tak sem se z toho probíral, opravdu jste se zlepšili stylem "Chybami se člověk učí"...
2 kotg : A ze tech chyb bylo. Proste jsem na vlastni kuzi poznal ze nejdulezijesi jsou informace. Bez tech to proste nejde. A pak sou to jeste penize a to sme setrili kde se da, vestinu toho ce se nemusi kupovat sme vyrabeli sami (svetlo, nejdriv i roury na okruh svetla - to bohuzel ale ztraci extreme efekt, skrin jako takova je z ruznych kusu staryho nabytku a pohozenyho dreva). Ted sme do ty skrine narvali s kamosem tak priblizne 6 tisic + platime kamosovo matce 400kc mesicne najem na elektrinu = 10000Kc za 10 mesicu
Tak jsme se vcera dali do pocitani vetvicek na matce : Za mesic a pul sme ji zkosatili na 103 zdravych stonku. Fotak je ted bohuzel na dovoleny takze foto bude az za tyden. Teste se.
cao..
ty kravo jak rika amalka..mistnost kde mit 15*15 trubek a jet scrog..:O
jinak ti preju..ty trubky se mi fakt libi..popremyslim otom..
at se dari!..
to luckyBOB: Mame sice jen 3 ale jak jiz nazev napovida na kvet pojedeme Scrog. Jinak dekuju za chvalu... a doporucuju vsem co maji malo mista. Dalsi vyhoudou trubek je 1. veskery bublinky jdou do korenu 2. Roury nejsou ve skrini tudiz nezabiraji uzitecne misto pro kiti.