Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo nejlepši možna kvuli tomu že stoji pade:fuck: pořidte si něco dražšiho- urcite nebudete litovat páč se to vyplati
eshop.klecka.cz www.hydroponieplus.cz - tady je zas muj oblibenej B'cuzz
Plagron to je můj favorit. Zamyslete se pánové. To je vaše láska k nejkrásnějším rostlinkám na světě tak chabá že vám je líto dát pětikilo za dobrůtky pro ně?
Hnojit krystalonem je jako dát svojí holce místo růže bodlák :-)
myslite ze je aj od plagronu - alga grow take dobre? rozmyslam ze by som ho vymenil za krystalon start, pretoze zalezi mi predsa na rastlinkach...ale ked prestanem s krystalonom a pocas kvetu budem davat alga grow od plagronu...tak po chemke nebude ani stopy...
takze otazky : mate niekto skusenosti s alga grow? aky je rozdiel v porovnani s krystalonom start?
já teda nevim že se tu pořád někdo hádá kvůli hnojení,a teda názor typu je lepší dát litr za hnojiva než pade teda nezdílim.Myslim že když jede člověk out,tak strašně záleží na tom kde ho má.Máš místo s mizernou půdou,holt musíš víc hnojit,a častěji,tak je třeba lepší hnojivo řekněme kvalitnější.Já mam kytky v místě,kde sou normálně stále slepice,ty na to vesele třičtvrtě roku kálej,a ještě to rozhrabávaj a pěkně to zbavujou všelijakejch potvor.No,ten měsíc před sadbou to ohradim,zkultulturnim,pak vysadim.Ta půda je tu velice kvalitní,ze začátku kytky necham rozjet,no a pak je tak lehce povzbudim krystalonem start.Nakonec je to holandský hnojivo a ti se v tom pěstění(a nejen konopí vyznaj ne?)Je to takový lehký vyrovnání těch látek,spíš takový oživení po dobu růstu.Jak dou na květ,chemka de pryč,a než dozrajou,tak po ní nemůže,a mam vyskoušeno že neni ani památky.Mýt dig.fo´ták,tak sem prdnu můj současnej stav,jenže to mě musí navštívit kámoš.Jak sem asi už psal,jedu Durban P.a Poisson1,momentálně sem na 1,90m výška,pater bez jakýhokoli stříhání moc,no řádný keře a větvej se parádně.No jak se potkam s kámošem tak sem foto prdnu
o lastovicich som pocul ze su kvalitne,ale ak tak,tak nemusis tu zem precpat hovnami,taka zem ani nikde na svete neexistuje,kuracie su osvedcene a silne,mne sa osvedcilo zaliat konacinou,ma vsak tak vela dusiku ze druhy krat to tento rok nim nezalejem.Skoda ze oproti inzm growerom su moje velmy male,koleno az pas....co myslite,stihnu vist aspon po ten 1,5-2m ´kym nedozreju....resp. ak zacnu siskatiet rastie palica dalej nie?
mam dotaz.Hnojim hlavně slepičincema a výluhem z kopřiv.Problém je v tom,že když ted prsty přejedu přes stonek rostliny a čuchnu si k nim,tak citim vuni,ktera by se dala přirovnat k mentolovýmu hovnu a né k trávě.Jistě je možné,aby se dostal pach z hnojiva do kytky,ale ted jak ho dostat před sklizní pryč??????Pochybuju,že bude stačit přestat hnojit a prolívat pouze vodou.Pak by mohla hrozit plýseň.Pomalu uvažuju o přejmenování modelu Hawaii x Skunk #1 na muj hovnový SKUNK Jestli má někdo stejný problém nebo zná řešení,tak odpovědi uvítám.Díky
2 husajn: když hnojíš kuřincema, nebo i jiným hnojivem je napraosto normální že kyti je tím hnojivem nasáklá. no a navíc to že přestaneš nějakou dobu před sklizní hnojit a prolívat vodou opravdu pomůže, říká se tomu flushing
to Obel: Díky moc za radu.Doufám,že se toho smradu zbavim,protože ze svojí jediný kytičky mam hroznou radost a nerad bych,aby mi pak smrděla Za chvíli už se mi nevejde do skleníku.Budu asi muset pořídit tu průhlednou tkaninu proti ptákům,jak sem tu někde četl,aby se kytka nedotýkala skel.ALe asi se tomu stejně neubránim.Je vidět,že slepičí hovna maj něco do sebe Na chvíli hnojku vysadim.
moje skusenost z hnojivy je mala ale uz par let vim ze bych na moje kyti nikdy nedal KRISTALON pouzivam PLAGRON alga Bloom a alga wusch na kvet a roste to jak s vody
HI!
Musim souhlasit s powerjulesem....! Plagron Bloom a Wusch je pohoda....letos jsem nahradil wusch pouze pythakem a je to bajecne
Do hlíny na záhoně jsem v polovině jara přimýchal Biogam....je to sračka, kterou dělají zemedělci z kravích sraček za jemné doladění chemkou. kytky jsou v zemi dva měsice a mají přes dva metry...když to tak půjde dál, nevím kam to půjde
Jednoznačně doporučuju wusch , pythamin, bloom od Plagronu!
je to žůůůůůžo
Proto jsem se chtěl zeptat. Je realný začít tomu sázet už nyní květovou hnojku? myslíte že se růst sekne a kytka začně sílit?
DíX peAce
Nejhorší je srážka s demagogickým blbem, který nejenže popírá všudypřítomnou realitu, ale je schopen popřít i vás samého.
Ja jsem letos zkusil hnojiva na jahody a maximalni spokojenost,nejsou prilis drahe,prakticky to s nimi nejde prehnojit,dokonce je to na nich i napsane.A kytky vali celkem schopne,nejvyssi prekonala 3metry.Listy jsou tmave zelene.Zkousel jsem i kristalon start,ale ten jsem zavrhl,protoze jsem po nem nevidel vysledky,spis az po delsi dobe,pritom u hnojiv na jahody prakticky od zacatku.Muzu jen doporucit