Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já si vyrobil svou první šluknu na prvním stupni Yš a byla z propisky + kotel tudíž plastová (jenom na pro podívání),Pak v prváku ze dřeva no a pak jsem začal s kovem.Například ze sifonovy bombičky(kotel) a trubička . Postupem času jsem začal dělat i s vnitřním závitem(ty byly dost hmotný)
Já si dvakrát postavil vodnici, prvně to stálo za hovno, ale podruhý to mělo hliněnej kupovanej kotel, bylo to na takový pěkný flašce. Něco jako má mirosk, ale ještě o něco hezčí Na konci jsem měl takovej asi 15 cm dlouhej špalíček, kterej byl podélně provrtanej, do něj vedla hadička a na druhý straně byla mosazná trubička coby náústek Vypadalo to pěkně, pak jsem jí půjčil a už nedostal zpět
Mirosk: doporučuju pro lepší estetiku vzít bavlnku a obmotat celou tu hadičku odspoda až nahoru. Měl sem to tak taky a vypadá to fakt dobře
moje šlukna je z bukového dřeva, vyřezávat to je práce pro vola, strašně tvrdé.. řezbou jakoby rozdělená na tři části, a nahoře vyřezaný lístek jakože šalvějky.. akorát z ní furt vyletuje sítko
mirosk: dík za tip s tou anténou, udělám z ní šlunknu, musí to mýt nářez jak cip, vytáhnout před bandou zhulek anténu a "narveme?"
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
kterou jsem si koupil v r.1989 za cca 150 kaček na vojně...no těch kytek bych asi potřeboval víc,abych jí naplnil...a kolika lidí by se z ní naráz zhulilo...sorry:sice jsem jí nevyrobil,ale škoda jí tu nedat,žejo...
Naposledy upravil gustav makovec 06-09-2005 v 20:20 PM
ja postavil nekolik kusu akryl/plexi bongu. Chystam se nafotim postup a napsat takovy .. jak na to. Kdyby to nekoho zajimalo, tak pruhledna trubka 2m dlouha, prumer 50mm, stena 3mm stoji asi 800,- matros jak koupenej bong a samodrejmne se da tvarovat, takze z toho muzete nakroutit i ICE B0NG pripadny info u me v PM.
Tak todle je moje home made vodárnička, pěkná flaška od rýžovýho vína, ňáká opletená hadička z vraku auta - dá se krásně počmárat a na náústek kousek kůže a kus teleskopický antény-to samý i vevnitř. Jedinej problém byl vyvrtat do porcelánový(?) flašky dírku na hadičku, funguje sqjele...
Ahoj! To je krása jak jsou huliči tvořivý :-)))
Moje oko taky vidí šlukovku ve všem na co padne
Mám výhodu že mám malý soustruh doma, dám si prda a du tvořit.
fotka je v galerii Grovru, (neumim sem dát odkaz, sorry)
pokud má někdo zájem o bytenou šluknu, můžu jich pár věnovat, případně vyrobím na zakázku, ( třeba podle vašeho nákresu).
Hledám nové nápady na různá zhulovadla, ( znáte třeba Amazon?)
Hodně ůspěchů!
To si delal sam...? )) JEstli jo taaaaak hodne velkej brutal kamo ))
jj, akorat kotel ze sifonovy bombicky je lradenej napad, jinak je to komplet vlastni..
madlo ke kuchynsky lince (ta trubka), nadlo ke skrini (ta koule)...
další přírůstek do rodiny hulícího nádobíčka jsem si dnes umatlal z keramiky, navenek želvička, ale... krunýř je podstavec na vonné tyčky a šasi je fajka, kotlík v tělíčku a táhne se ocáskem... až projde pecí (a nerozpadne se) hodím foto
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
No tak moje "fajky"jsou vetsinou nejake jednoduche veci ktere akorat maji za ukol ochladit kour a dat poradnou ranu do palice:-D kdyby ste chteli neco z tej fotky priblizit tak staci rict..jo jinak hodne aparatu je udelane tak ze vezmete obyčejnou sklenenku a tu spojite z fajou..
Pekne foto.
Ja som moju virobil tak, ze ako kotel som dal kovovy obal z laseru.
Tam kde bol gombik na zapnutie lasera ostala perfekt diera.
do nej som len dal duty bambus a je to.
Uz len daco do nej. =]