Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Výroba vlastních dýmek (i vodních)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
phetacc
Stálý Člen

Karma uživatele phetacc - 57% PěstitelskáKarma uživatele phetacc - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

...

Old Post 17-04-2005 v 15:28 PM
phetacc je offline   Profil uživatele phetacc   Find more posts by phetacc   Foto galerie člena phetacc   Click here to Send phetacc a Private Message   Add phetacc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

No já si vyrobil svou první šluknu na prvním stupni Yš a byla z propisky + kotel tudíž plastová (jenom na pro podívání),Pak v prváku ze dřeva no a pak jsem začal s kovem.Například ze sifonovy bombičky(kotel) a trubička . Postupem času jsem začal dělat i s vnitřním závitem(ty byly dost hmotný)

Old Post 25-04-2005 v 19:04 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Já si dvakrát postavil vodnici, prvně to stálo za hovno, ale podruhý to mělo hliněnej kupovanej kotel, bylo to na takový pěkný flašce. Něco jako má mirosk, ale ještě o něco hezčí Na konci jsem měl takovej asi 15 cm dlouhej špalíček, kterej byl podélně provrtanej, do něj vedla hadička a na druhý straně byla mosazná trubička coby náústek Vypadalo to pěkně, pak jsem jí půjčil a už nedostal zpět
Mirosk: doporučuju pro lepší estetiku vzít bavlnku a obmotat celou tu hadičku odspoda až nahoru. Měl sem to tak taky a vypadá to fakt dobře

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Naposledy upravil Dubinek 06-09-2005 v 13:21 PM

Old Post 06-09-2005 v 13:15 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

moje šlukna je z bukového dřeva, vyřezávat to je práce pro vola, strašně tvrdé.. řezbou jakoby rozdělená na tři části, a nahoře vyřezaný lístek jakože šalvějky.. akorát z ní furt vyletuje sítko
mirosk: dík za tip s tou anténou, udělám z ní šlunknu, musí to mýt nářez jak cip, vytáhnout před bandou zhulek anténu a "narveme?"

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 06-09-2005 v 18:39 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gustav makovec
Stálý Člen

Karma uživatele gustav makovec - 27% PěstitelskáKarma uživatele gustav makovec - 27% Pěstitelská

moje fajfka Příspěvek č. 21

kterou jsem si koupil v r.1989 za cca 150 kaček na vojně...no těch kytek bych asi potřeboval víc,abych jí naplnil...a kolika lidí by se z ní naráz zhulilo...sorry:sice jsem jí nevyrobil,ale škoda jí tu nedat,žejo...

Naposledy upravil gustav makovec 06-09-2005 v 20:20 PM

Old Post 06-09-2005 v 20:06 PM
gustav makovec je offline   Profil uživatele gustav makovec   Find more posts by gustav makovec   Foto galerie člena gustav makovec   Click here to Send gustav makovec a Private Message   Add gustav makovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Nápad Příspěvek č. 22

ja postavil nekolik kusu akryl/plexi bongu. Chystam se nafotim postup a napsat takovy .. jak na to. Kdyby to nekoho zajimalo, tak pruhledna trubka 2m dlouha, prumer 50mm, stena 3mm stoji asi 800,- matros jak koupenej bong a samodrejmne se da tvarovat, takze z toho muzete nakroutit i ICE B0NG pripadny info u me v PM.

Old Post 07-09-2005 v 12:02 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xtraa
Stálý Člen

Karma uživatele xtraa - 38% PěstitelskáKarma uživatele xtraa - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Tak todle je moje home made vodárnička, pěkná flaška od rýžovýho vína, ňáká opletená hadička z vraku auta - dá se krásně počmárat a na náústek kousek kůže a kus teleskopický antény-to samý i vevnitř. Jedinej problém byl vyvrtat do porcelánový(?) flašky dírku na hadičku, funguje sqjele...

Old Post 07-09-2005 v 14:42 PM
xtraa je offline   Profil uživatele xtraa   Find more posts by xtraa   Foto galerie člena xtraa   Click here to Send xtraa a Private Message   Add xtraa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slauch
Nový Člen

Karma uživatele slauch - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

to xtraa:
K tomu vrtání porcelánu nebo skla. Koukni sem, je to dobrej typ pro domácí kutily. A za ty prachy se s tím dělá fakt supr.

Naposledy upravil slauch 08-09-2005 v 07:51 AM

Old Post 08-09-2005 v 07:32 AM
slauch je offline   Profil uživatele slauch   Find more posts by slauch   Foto galerie člena slauch   Click here to Send slauch a Private Message   Add slauch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikrom®
Nový Člen

Karma uživatele mikrom® - 0% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 25

tak ze bych se taky pochlubil
http://mikrom.bloguje.cz/faja%2001.jpg
http://mikrom.bloguje.cz/faja%2004.jpg
http://mikrom.bloguje.cz/faja%2006.jpg
http://mikrom.bloguje.cz/faja%2007.jpg
http://mikrom.bloguje.cz/faja%2011.jpg

vice info na muj blog pokud se nezobrazi vsechny obrazky napoprvy dejte parkrat obnovit.

Naposledy upravil mikrom® 19-09-2005 v 15:34 PM

Old Post 18-09-2005 v 19:44 PM
mikrom® je offline   Profil uživatele mikrom®   Find more posts by mikrom®   Foto galerie člena mikrom®   Click here to Send mikrom® a Private Message   Add mikrom® to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mikrom®! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mandarin
Nový Člen

Karma uživatele Mandarin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Ahoj! To je krása jak jsou huliči tvořivý :-)))
Moje oko taky vidí šlukovku ve všem na co padne
Mám výhodu že mám malý soustruh doma, dám si prda a du tvořit.
fotka je v galerii Grovru, (neumim sem dát odkaz, sorry)
pokud má někdo zájem o bytenou šluknu, můžu jich pár věnovat, případně vyrobím na zakázku, ( třeba podle vašeho nákresu).
Hledám nové nápady na různá zhulovadla, ( znáte třeba Amazon?)
Hodně ůspěchů!

Old Post 18-09-2005 v 20:41 PM
Mandarin je offline   Profil uživatele Mandarin   Find more posts by Mandarin   Foto galerie člena Mandarin   Click here to Send Mandarin a Private Message   Add Mandarin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikrom®
Nový Člen

Karma uživatele mikrom® - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od x.pi

To si delal sam...? )) JEstli jo taaaaak hodne velkej brutal kamo ))

jj, akorat kotel ze sifonovy bombicky je lradenej napad, jinak je to komplet vlastni..
madlo ke kuchynsky lince (ta trubka), nadlo ke skrini (ta koule)...

Old Post 19-09-2005 v 15:30 PM
mikrom® je offline   Profil uživatele mikrom®   Find more posts by mikrom®   Foto galerie člena mikrom®   Click here to Send mikrom® a Private Message   Add mikrom® to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mikrom®! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabis rider
Nový Člen

Karma uživatele cannabis rider - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

aj ja som velký blázon do nádobíčka mam tiež asi 10-15 (fajek, kotlov+ 1 vodnú fajku)

hemp

Old Post 20-09-2005 v 15:53 PM
cannabis rider je offline   Profil uživatele cannabis rider   Find more posts by cannabis rider   Foto galerie člena cannabis rider   Click here to Send cannabis rider a Private Message   Add cannabis rider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

další přírůstek do rodiny hulícího nádobíčka jsem si dnes umatlal z keramiky, navenek želvička, ale... krunýř je podstavec na vonné tyčky a šasi je fajka, kotlík v tělíčku a táhne se ocáskem... až projde pecí (a nerozpadne se) hodím foto

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 20-09-2005 v 19:02 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Pohodička fajky Příspěvek č. 30

No tak moje "fajky"jsou vetsinou nejake jednoduche veci ktere akorat maji za ukol ochladit kour a dat poradnou ranu do palice:-D kdyby ste chteli neco z tej fotky priblizit tak staci rict..jo jinak hodne aparatu je udelane tak ze vezmete obyčejnou sklenenku a tu spojite z fajou..

Naposledy upravil chuck53 02-01-2009 v 19:11 PM

Old Post 23-09-2005 v 22:44 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leštěnka
Stálý Člen

Karma uživatele Leštěnka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

tak tuhle kocicku mi udelal kamos k narozeninam...mam ji fakt rada

Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly

Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...

TRAKTORIAL! n!

Old Post 29-09-2005 v 19:05 PM
Leštěnka je offline   Profil uživatele Leštěnka   Find more posts by Leštěnka   Foto galerie člena Leštěnka   Click here to Send Leštěnka a Private Message   Add Leštěnka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iXtiN
Stálý Člen

Karma uživatele iXtiN - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Pekne foto.
Ja som moju virobil tak, ze ako kotel som dal kovovy obal z laseru.
Tam kde bol gombik na zapnutie lasera ostala perfekt diera.
do nej som len dal duty bambus a je to.
Uz len daco do nej. =]

Old Post 13-02-2006 v 15:24 PM
iXtiN je offline   Profil uživatele iXtiN   Find more posts by iXtiN   Foto galerie člena iXtiN   Click here to Send iXtiN a Private Message   Add iXtiN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:02 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás