Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pekné kvetinky,to čo je to biele na tej poslednej fotke(a nemyslím tie kolienka),pripadá mi to ako perlit a ešte by som sa chcel spýtať,či si išiel zo semien,alebo odrezkov?A na akú veľkosť si to nechal narásť,kým si to prepol na kvet.A nakoniec - veľkosť kvetináča.
dekuji. na posledni fotce sou odlesky od toho, jak sem kytku strikal phytaminem jinak sem jel ze seminka. kytka je bila vdova od sensi seed. velikost kvetinace je 20x20cm. je to cvercovy prurez. dal sem vetsi kvetinac at se nemusim o kytku moc starat a aby vydrzela dlouho bez dozoru. rust sem nechal kytku tak odhadem 20 dni. 2x sem zastrihl klasicky. ohybam kolinkama aby byli secky palicky ve stejne vysce a hned pod zarovkama, pac zarovky moc do hloubky neprosviti. teda spis vubec,
Díky za info.A práve preto,že moc nepresvietia sa mi páči toto: http://grower.cz/forum/showthread.p...99&pagenumber=1 ,len miesto sodíka 3-4 úsporky nad seba.A ešte aj na ne nejaký privizórny cooltube,aby zbytočne neohrievali vrcholky a mohli by rásť až k svetlu(podľa priemeru cooltube)
expiry: jj. ten thread znam. taky sem to chtel zkusit a dokonce sem si poridil i ty maltovniky. ale nejak mi uz nezbyl cas a penize to posunout do rozumneho konce. myslim, ze kdyz tam das tech usporek nekolik, tak by to nemuselo byt marny a co se tyce chlazeni usporek, tak s tim si moc hlavu nelamej, protoze nejak moc zvlast netopi. kdyz das nahoru odtach jak to ma g-man, tak urcite s teplotou problemy mit nebudes.
joghurt: na pestovani je sodik nejlepsi. ma dobre spektrum pro kveteni kytek.
fazole: myslíš,že zvládnem scrog,keď som vlastne ešte nikdy ganju nepestoval,ani outdoor.Možno skúsim na prvý krát horizontal,lebo nemám skúsenosti so zastrihávaním a tam by som musel mať palice stopňovité,spodné najkratšie a vrchné najdlhšie.No,ešte si poriadne pozriem ten thread a prečítam viac info o všetkom.
tak sem to sklidil. vsechny sisky byli zhruba stejne velke, tak pro porovnani jedno foto se zapikem. jinak sucheho toho bylo tak kolem 20 - 25 g. presne nevim, ale na usporky naprosta spokojenost.
tak cuz F
Zdar, je to parádní Chtěl bych se tě zeptat, kdes koupil úsporky warm white, jelikož já je nějak nemůžu sehnat, všude maj jenom cool white :-/ Jinak karma
Dubinek: diky. žárovky sem koupil ve velkosklade u nas ve meste.
RobZaj: na rustu byla kytky asi 3 tydny. pomalu opravdu nerostla. naopak se pod usporkama pekne vetvila a zustavala maleho vzrustu. pod usporkama si stejne nemuzes dovolit buhvi jaky strom. usporky ti osviti jenom horni vrstvu palicek. dole je uz docela tma.