Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To THCMH , proč to psát na tisíc míst, a psát to po tisící prvé, když už to tady je. Proto PM. Protože každej má jiné podmínky growingu.
Tak co poradíš jednomu, nemusí sednout druhýmu.
tu samou skřin sme mneli a 400w sme tam meli svetlo ale doshovali sme tam hrozni teploti dej si zaležet na odvětravani pokud mas nato prachi di do čidla jeto viborna vjec tam si nastavis jakej tm chceš mit klima a vonic se nestaraš sice stoji 800kč ale vyplati se ten propojis sventilatorem a neni co řešit pokat ti mužu doporučit na vjetrani nešetři nevyplati se to neroste to a sou stim problemi přeju ti hodne uspěchu
to thcmh:ta na isotermická folie stojí tak 35kč,a prodává se asi tak na jedno lůžko!!ted sem zasadil orange budy a z pěti mi vyrostli všechny paráda!!přeji pěkné šišenky!!!
Už jsem si zakoupil připínáčky tak se na to vrhnu a skříň oblepím
Ptal jsem se v elktru na pojistku na výbojku a hned mi valili klíny do hlavyať si tam dám jistič nebo domovní pojistku, přitom jsem jen chtěl obyč. pojistku v ibalu na fázi... Ani kompenzační kondík 32uF jsem nesehnal a ješte jsem sháněl tepelnou pojistku a taky jsem neuspěl
Cus - mam par dotazku
Jakou wataz tam tedy budes mit? . .
Nakupovals pres online obchod nebo v kamenem krame?
Kolik jsi za to zaplatil?
Zatim zdar a at co nejdriv sazis
Mno, na maminku se svítí 18/6. Pro růst je to většinou 18/6, ale někdo svítí jen 16/8. A na květ budeš svítit 12/12. A ke konci někdo pomalu zkracuje periodu až na 8/16, aby je vystresoval a tim přinutil k co největší produkci pryskyřice.