Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cesto setthe mam ten samej problem jak ty no nevim jestli zrovna problem chacha,ale mam tak neco pres mesic kytky venku a rostou jako zvody nektere a podobyji se tem tvym ale nejsou az tak hezky posud sam a dnesk jsem se tam byl podivat a pohnojil jsem to hnojivem advanced hydrophonic of holland tak doufam ze porostou jeste lepe.nemas nahodou ICQ vymenovali by jsme si rady a poznatky Jinak ti reknu ze mas fakt nadherne krasky mej se a at rostou co to da.....ale prvni me musis vysvatlit jak se vkladaji fotky dik
Kristalonem nejde přehnojit? To jako fakt? Nikdy jsem nic takovýho neslyšel.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
no jasně že jde ale musel by jsi toho tam dát fakt hoooooooooooodně.
No prostě se to,že by někdo přehnojil kristalonem stáva maximálně jednou za 10 let (ironie )
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
Tak fajn. Tak dám do 2l celou odměrku a vyleju to na ten necelej 1 metr četvereční (odměrku určenou pro 10l na 5 metrů čtverečních). Doufám, že se teda nic nestane. Je to sice dle návodu 5-ti násobné množství, ale když je to v poho... (Je to teda v poho?) A budu to tak praktikovat každejch 14 dní. Bude to fakt v klidu, že jo? Musel bych se jít oběsit, kdybych si takhle zlikvidoval svůj nejlepší a nejslibnější pěstitelskej úspěch za poslední 4 roky.
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
5 nasobna davka krystalonu je uplne v pohode to mam vyskusane. Dolezitejsie ako davka je postupne zvysovanie..ked si im minule dal davku podla navodu, tak nabuduce im daj dvojnasobnu, potom 3nasobnu ... a takto dalej zvysuj...rozhodne nie 5 nasobnu davku hned na 2.krat.
Co sa tyka intervalu davkovania..ja davam krystalon vzdy ked polievam a to je pokial neprsi kazde 2-3 dni. Teraz davam 2-3 nasobnu davku ako je v navode a kyticky neprotestuju, davky postupne zvysujem. Neznasobujem davku samozrejme kazde 3 dni, ale stale davam o nieco viac, proste ked im bude koncit vegetacna faza tak budem davat zhruba 5 nasobnu davku. Davam to od oka. Nech sa dari.
Jasný, chápu. Takže důležitý je, zvyšovat dávky postupně. Ok. Udělám to tak. Dík.
Tož, to jsem se byl zase mrknout na kytky a udělal další foto sérii. Uběhlo deset dní od doby co jsem tam byl naposledy, takže je vidět jak zas holky poporostly.
1) Standartní celkový pohled
2) Ještě jeden
3) Výsledek mého FIMu. Je to zajímavé a nevím zda to s tím má nějakou souvislost, ale po tom co jsem se pokoušel o FIM metodu mi z kytek začaly růst jen dvě boční větve. Pointa je ale v tom, že ty větve začaly růst na většině pater. Třeba je to normální, ale nevim.
Jedna odměrka do dvou litrů je uplně v pohodě, hnojil sem takhle ne balkoně. Když sem postupně dávku hnojiva zvyšoval dostal sem se u kytek co sem měl na divoko na dvě odměrky do dvou litrů,z důvodu že sem měl kytí daleko od domava(důchodců,hahaha).
Tak a tady je můj nový problém. Na některých listech se objevují takové skrvny, co se mi vůbec nelíbí. Víte to jistě s tim Kristalonem? Došel jsem k závěru, že to je buď od hnojiva nebo snad nedostatek hořčíku. Ten se prý nachází v dolomitu. Jen je tu háček v tom, že nevím, kde takový dolomit seženu. V zahradnictví nebo snad v drogerii? Kdyby něco, dyžtak mi prosím poraďte.
1) Že by spálený list?
2) Jiný pohled
3) A do třetice
Jinak jsem už vyškubnul prvního samce a zjistil, že mi některé listy něco ožralo. Asi budu muset nějak rozšířit ochrannou bariéru pro kytičky. Zatím nevím jak.
zdravim vas...taky nemam zadne extremni zkusenosti z takovyma rychlo se tahnoucima kytkama ale:
kamos mel kytku ktera mela dobrych 40cm a pritom asi jen dve patra tak sme se po porade rozholdi ze ji fikne hned nad prvnima dvema vetsima listama(tak 1cm) a ono se to docela vydarilo...
ja osobne bych to skusil znova aspon an jedne kytce byt vama...jako ja si ymslim ze ta kytka se zbrká (heh brko se zbrká ) a jestli ne tak za to nechci mit fuckoff
hodte dalsi nazory,určitě už to taky nekdo zkousel
a vysledek naseho zastrihu byl unikatni..byl to nakonec stonek 30cm vysoky a co 5-10cm byla velká(na tak malou kytku) palice tak 3-8cm dlouhá....teda jeste spolu z dvema trema listama.. taky musim podotknout ze sme na kazdy tyden meli vzdy dve nove palice a takovy mesic bylo kazdy den co hulit...nechapal sem to a to bylo pritom noname semeno pestovanme na slunku tak ze na to svitilo od 9 do 14 hodin slunko......
pestujte a radujte se a hulte a radujte se jeste víc
Tak jsem zase mrknul na holky a můžu říct, že zatim z nich mám čím dál tím větší radost. Posuďte sami:
1) Rostou, větví se... co víc si přát.
2) A znova.
3) A do třetice
Jinak tedy, jak na fotkách můžete spatřit, roste mi na políčku 9 kytiček, které zatím vypadají na samičky. Tzn. samce jsem vytrhl zatím jen jednoho.
Na druhou stranu, trochu mě děsí několik následujících faktů: V oblasti mého políčka vzniklo několik pěšin z nichž jedna vede tak trochu kolem mě, což by snad mohla být lesní zvěř, ale dále mi zmizela jedna lišta, kterou jsem tam minule nechal, což si už neumím tak uklidňujícím způsobem vysvětlit. No budu jen doufat, že důvod jejího zmizení je ještě něco jiného, co mi nedošlo. Hlavně aby to nebyl člověk!!!
Kdy myslíte, že je čas začít hnojit na plod a květ? Pár kytiček už ukázalo, co budou zač, takže jak dlouho ještě čekat?
kua lidi co mam delat kytka roste jako pr*** nechci aby zase byla tak velka aby byla moc na očich..
ale přitom nechci řezat špičku co stím ..povezte pls