Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Příliš velké kytky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
jackes
Nový Člen

Karma uživatele jackes - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 17

Cesto setthe mam ten samej problem jak ty no nevim jestli zrovna problem chacha,ale mam tak neco pres mesic kytky venku a rostou jako zvody nektere a podobyji se tem tvym ale nejsou az tak hezky posud sam a dnesk jsem se tam byl podivat a pohnojil jsem to hnojivem advanced hydrophonic of holland tak doufam ze porostou jeste lepe.nemas nahodou ICQ vymenovali by jsme si rady a poznatky Jinak ti reknu ze mas fakt nadherne krasky mej se a at rostou co to da.....ale prvni me musis vysvatlit jak se vkladaji fotky dik

Old Post 14-06-2005 v 16:58 PM
jackes je offline   Profil uživatele jackes   Find more posts by jackes   Foto galerie člena jackes   Click here to Send jackes a Private Message   Add jackes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

to se ti dělaj boční větve...jinak s kristalonem je hoodně obtížný přehnojit a dělat to podle návodu nemá cenu...takže furt zvyšuj...

Old Post 14-06-2005 v 17:04 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Kristalonem nejde přehnojit? To jako fakt? Nikdy jsem nic takovýho neslyšel.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 14-06-2005 v 20:01 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Werron
Stálý Člen

Karma uživatele Werron - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

no jasně že jde ale musel by jsi toho tam dát fakt hoooooooooooodně.
No prostě se to,že by někdo přehnojil kristalonem stáva maximálně jednou za 10 let (ironie )

Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.

Old Post 14-06-2005 v 20:04 PM
Werron je offline   Profil uživatele Werron   Find more posts by Werron   Foto galerie člena Werron   Click here to Send Werron a Private Message   Add Werron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Tak fajn. Tak dám do 2l celou odměrku a vyleju to na ten necelej 1 metr četvereční (odměrku určenou pro 10l na 5 metrů čtverečních). Doufám, že se teda nic nestane. Je to sice dle návodu 5-ti násobné množství, ale když je to v poho... (Je to teda v poho?) A budu to tak praktikovat každejch 14 dní. Bude to fakt v klidu, že jo? Musel bych se jít oběsit, kdybych si takhle zlikvidoval svůj nejlepší a nejslibnější pěstitelskej úspěch za poslední 4 roky.

No, ještě radši počkám na vaše názory.

To Jackes:
Jak vkládat fota, o tom se podrobně dočteš tady:
http://grower.cz/forum/misc.php?act...q&faqgroupid=16

- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.

Naposledy upravil Setth 14-06-2005 v 20:39 PM

Old Post 14-06-2005 v 20:32 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ludwigh
Stálý Člen

Karma uživatele Ludwigh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Doveruj ale preveruj. Co keby si to neprehnal o ten 5-ti nasobok, ale iba o 3-oj nasobok. Nazaciatok. Ked uz to chces prehanat teda.

Old Post 15-06-2005 v 19:42 PM
Ludwigh je offline   Profil uživatele Ludwigh   Find more posts by Ludwigh   Foto galerie člena Ludwigh   Click here to Send Ludwigh a Private Message   Add Ludwigh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kokono
Stálý Člen

Karma uživatele Kokono - 9% Pěstitelská

hnojenie Příspěvek č. 23

5 nasobna davka krystalonu je uplne v pohode to mam vyskusane. Dolezitejsie ako davka je postupne zvysovanie..ked si im minule dal davku podla navodu, tak nabuduce im daj dvojnasobnu, potom 3nasobnu ... a takto dalej zvysuj...rozhodne nie 5 nasobnu davku hned na 2.krat.
Co sa tyka intervalu davkovania..ja davam krystalon vzdy ked polievam a to je pokial neprsi kazde 2-3 dni. Teraz davam 2-3 nasobnu davku ako je v navode a kyticky neprotestuju, davky postupne zvysujem. Neznasobujem davku samozrejme kazde 3 dni, ale stale davam o nieco viac, proste ked im bude koncit vegetacna faza tak budem davat zhruba 5 nasobnu davku. Davam to od oka. Nech sa dari.

Old Post 15-06-2005 v 20:39 PM
Kokono je offline   Profil uživatele Kokono   Find more posts by Kokono   Foto galerie člena Kokono   Click here to Send Kokono a Private Message   Add Kokono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Jasný, chápu. Takže důležitý je, zvyšovat dávky postupně. Ok. Udělám to tak. Dík.

Old Post 18-06-2005 v 12:48 PM
Setth
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Tož, to jsem se byl zase mrknout na kytky a udělal další foto sérii. Uběhlo deset dní od doby co jsem tam byl naposledy, takže je vidět jak zas holky poporostly.

1) Standartní celkový pohled
2) Ještě jeden
3) Výsledek mého FIMu. Je to zajímavé a nevím zda to s tím má nějakou souvislost, ale po tom co jsem se pokoušel o FIM metodu mi z kytek začaly růst jen dvě boční větve. Pointa je ale v tom, že ty větve začaly růst na většině pater. Třeba je to normální, ale nevim.

Naposledy upravil Setth 27-06-2005 v 10:35 AM

Old Post 27-06-2005 v 10:24 AM
hasun
Stálý Člen

Karma uživatele hasun - 80% PěstitelskáKarma uživatele hasun - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Jedna odměrka do dvou litrů je uplně v pohodě, hnojil sem takhle ne balkoně. Když sem postupně dávku hnojiva zvyšoval dostal sem se u kytek co sem měl na divoko na dvě odměrky do dvou litrů,z důvodu že sem měl kytí daleko od domava(důchodců,hahaha).

Old Post 27-06-2005 v 10:42 AM
hasun je offline   Profil uživatele hasun   Find more posts by hasun   Foto galerie člena hasun   Click here to Send hasun a Private Message   Add hasun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Tak a tady je můj nový problém. Na některých listech se objevují takové skrvny, co se mi vůbec nelíbí. Víte to jistě s tim Kristalonem? Došel jsem k závěru, že to je buď od hnojiva nebo snad nedostatek hořčíku. Ten se prý nachází v dolomitu. Jen je tu háček v tom, že nevím, kde takový dolomit seženu. V zahradnictví nebo snad v drogerii? Kdyby něco, dyžtak mi prosím poraďte.

1) Že by spálený list?
2) Jiný pohled
3) A do třetice

Jinak jsem už vyškubnul prvního samce a zjistil, že mi některé listy něco ožralo. Asi budu muset nějak rozšířit ochrannou bariéru pro kytičky. Zatím nevím jak.

Naposledy upravil Setth 27-06-2005 v 21:17 PM

Old Post 27-06-2005 v 21:08 PM
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

zdravim vas...taky nemam zadne extremni zkusenosti z takovyma rychlo se tahnoucima kytkama ale:

kamos mel kytku ktera mela dobrych 40cm a pritom asi jen dve patra tak sme se po porade rozholdi ze ji fikne hned nad prvnima dvema vetsima listama(tak 1cm) a ono se to docela vydarilo...

ja osobne bych to skusil znova aspon an jedne kytce byt vama...jako ja si ymslim ze ta kytka se zbrká (heh brko se zbrká ) a jestli ne tak za to nechci mit fuckoff

hodte dalsi nazory,určitě už to taky nekdo zkousel

a vysledek naseho zastrihu byl unikatni..byl to nakonec stonek 30cm vysoky a co 5-10cm byla velká(na tak malou kytku) palice tak 3-8cm dlouhá....teda jeste spolu z dvema trema listama.. taky musim podotknout ze sme na kazdy tyden meli vzdy dve nove palice a takovy mesic bylo kazdy den co hulit...nechapal sem to a to bylo pritom noname semeno pestovanme na slunku tak ze na to svitilo od 9 do 14 hodin slunko......
pestujte a radujte se a hulte a radujte se jeste víc

Old Post 02-07-2005 v 21:15 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Tak jsem zase mrknul na holky a můžu říct, že zatim z nich mám čím dál tím větší radost. Posuďte sami:

1) Rostou, větví se... co víc si přát.
2) A znova.
3) A do třetice

Old Post 06-07-2005 v 16:46 PM
Setth
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

A ještě poslední foto:

1) Chloupky rostou, dobré znamení

Jinak tedy, jak na fotkách můžete spatřit, roste mi na políčku 9 kytiček, které zatím vypadají na samičky. Tzn. samce jsem vytrhl zatím jen jednoho.

Na druhou stranu, trochu mě děsí několik následujících faktů: V oblasti mého políčka vzniklo několik pěšin z nichž jedna vede tak trochu kolem mě, což by snad mohla být lesní zvěř, ale dále mi zmizela jedna lišta, kterou jsem tam minule nechal, což si už neumím tak uklidňujícím způsobem vysvětlit. No budu jen doufat, že důvod jejího zmizení je ještě něco jiného, co mi nedošlo. Hlavně aby to nebyl člověk!!!

Old Post 06-07-2005 v 17:03 PM
Setth
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Kdy myslíte, že je čas začít hnojit na plod a květ? Pár kytiček už ukázalo, co budou zač, takže jak dlouho ještě čekat?

Old Post 06-07-2005 v 20:26 PM
champi
Stálý Člen

Karma uživatele champi - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

kua lidi co mam delat kytka roste jako pr*** nechci aby zase byla tak velka aby byla moc na očich..
ale přitom nechci řezat špičku co stím ..povezte pls

THE WORLD IS MINE

Moje 1 kytka (05)

Old Post 07-07-2005 v 18:58 PM
champi je offline   Profil uživatele champi   Find more posts by champi   Foto galerie člena champi   Click here to Send champi a Private Message   Add champi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
08-07-2012 - přeroslé kytky - 8 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás