Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
+ kupa nonamu
-------------------------------------------------
z toho 7 na stromech a 23 na zemi
celkem 30 nabusenych zavodnic (pokud teda nepocitam ochranku a osetrovatele)
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Já jsem si teď objednal od r-mana nějaký semena Jacka Herrera,které půjdou do mé nové skříně (dneska jdu stavit) tak se těším!!jinak mám venku nějaké skunky ale nevím jaké :-)
U mě(nepočítám muže ) to ZATIM vypadá slibně:celkem je to 58květinek,z toho 50 venku,ale to může někdo sklidit za mě-ale tam je 40xkytí noname,pak o kousek vedle 3xBob Marleys Best,3xAmazing Special,3xHolands Hope,1xSwazi,a pak mam doma ve skleníku 6xHindu Kush(zatím nejlepší ze všech) ,a 2xTrance(moc hezky se mršky větvej)...Pak mam u muže doma 5xMazara,ale ty máme "jakoby napůl"...Ale letošní rok vypadá dosti nadějně,zatim u nás máme už dlouho čupr počasí....Ať rostou!!!
venku vsude mozne:
7x orange bud
3x great white shark
2x durban poison
3x belladona
a pak jeste skusim jednoho nebo dva jacky herrery a jednoho mazara.
jinak by me zajimalo, jakto, ze vetsina dava ven modely typu mazar nebo jack herrer. kdyt to nemuze v nasich podminkach nikdy dokvest, ne?? ja chci prave skusit toho mazara a jacka jen tak abych videl co z toho bude. jinak vam vsem preju mnoho uspechu s letosnim outdoorem a hlavne zadny katastrofy typu corky kroupy a ja nevim co jeste,
peace
nemáte niekto nahodou skúsenosti s HOLAND´S HOPE???
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY