Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Vás všechny kolegové, takže jsem už 2krát otrhával listí na mých kytkách, rostou vcelku pěkně. 3největší mají už kolem metru. Už jenom u dvou posledních kytek si nejsu jistý pohlavím a to u K2 a u Early Budu. Po neděli bude další aktualizace fotek.
no zajímalo by mě jak to vidíš s doqetením Mother´s Finest..co já vím tak má docela dlouho dobu qětu. Jinak tvůj výběr genetiky je fakt mazec.. K+ za tohle... sem zvědavej jak to nakonec dopadne, držím palce !!
Díky wade, s tou Mothers Finest to nevidím zase tak kryticky, protože tu fungoval člověk měl nick nějak jako godzila(nebo nějak tak) a ten to zvládl venku:-) - dokvetlo mu to v pohodě. Rozjížděl to tehdy s Maharsim a pokud vím , tak maharsi jede letos veškerý out pouze Mother Finest.
Matrix - ten Ice je zatím fakt pěkný, je sice jen okolo 50cm vysoký, ale co má na výšku, to má taky na šířku a nádherně se větví.
Doufám, že se Vám květinky líbí. Některé z nich jsou fakt pěkné, až na tu K2, PwP a Mother Finest - tyhle jsem vyměňoval vcelku nedávno - byli tam samci. Jinak hnojeno je to pořád tím samým - plagron růst, Nutrinova A+B, rybý emulze - plagron a postřik phytamin - plagron. Jak sami můžete vidět, tak jsou tam na porovnání 2druhy cigaret a to protože nás celkem 2krát někdo zlehka vyrušil, takže jednou je to s lehkýma Malborkama, podruhé s tvrdýma a potřetí už bez porovnání(takže bez krabičky). Velké listy jsem už 2krát otrhával a zítra budu po třetí, jak jde vidět, tak všechny holky se mi velmi krásně větvý. Největší rostlinka je ten NPP - ten má asi 120cm, ale já se snažím z toho udělat spíše keříky, takže spíš je tahám do šířky:-) Snad se Vám to líbí a velké dík patří Takerovi, že mi zmenšil fotky(pořád to ještě neumím). Teď zde asi týden až 10dní nebudu(jedu na ryby), tak zde pak hodím další info.
Všechny Vás zdravím, velmi děkuji za povzbudivé ohlasy, kytky fakt kotel poporostli, musím sem během pondělí až úterý hodit další foto, asi budete aj koukat a během příštího týdne(asi o výkendu) to začnu vázat, protože jsou některé už tak 1,5metru vysoké a to je pro mě vcelku nežádoucí:-)
to Big- díky za uznání, ale s těmi velkými listy to bohužel jinak dělat nejde, protože je to u kamaráda na zahradě a ty velké listy jsou vcelku dost nápadné, takže proto se to stříhá:-( je to vcelku podmínka domácího, takže hraju podle pravidel
Bohužel musím konstatovat, že Early bud je taky samec, takže ho zítra vyměním za vzrostlou slečínku Early budu. Ostatní jsou na 95% všechno slečny, je možné, se se může ještě vyskytnout nějaký hermouš:-( ale snad nic podobného se nestane.
Ahojte všeci, díky Takerovi jsem můžu hodit další fotky, fotky jsou už 5dní staré, ale i tak hodně od těch poslední fotek poporostli, největší je NPP 165cm a nejmenší je PWP - asi 30cm. Fotky jsou v tomto pořadí:
1. Big Bud
2. Chronic
3. PWP
4. KC33
5. Mother Finest
Nikdo nemáte žádné postřehy?? Co by se třeba dalo zlepšit atd? Jinak další fotky budou už jak to bude navázané(snad se mi to podaří), jen mě mrzí, že jelikož jsem musel měnit nějaké rostliny, tak teď mám některé moc velké a naopak pár kousku je vcelku malého vzrůstu:-( ale snad to všechno nějak zvládnu. Zkuste se mrknout na některé fotky ze starších a porovnat s těmi novýma, třeba u toho Big Bud to jde velmi pěkně vidět, jak rostlinky za 14dní poporostli.