Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
slimaky poznate lehce kdyz je peknej zar tak okolo kytky se to leskne takovy leskly cary aji na kytce tak to sou slimaci a ptaci sou bez stopy ale nechaj po sobe ozrany listy ale vseci sou pekny .......PEACE
Pokud se listy kroutí na vrcholcích a vidíte na stonku kytky pochodovat mravence tak tam pasou mšice a účinná je nějaká chemka (postřik) nebo vývar z vlaštovičníku velkého. pokud jsou na listech takový malý dírky tak to dělaj hodně malý svině nevím jak se jmenujou ale dají se najít na spodu listů ale tech se dá zbavit jen vyhubením pač se strašně rychle množí! jestli je tu nějakej odborník na škůdce kytek nechť po radí a poučí!! Díííííík!!!!!!!!!!!
No já fakt nevim,co mi to žere za kuwy.Stopy po slimácích žádný,zespoda na listech nic.Je to ve skleníku takže ptáci taky ne.Jediný co tam máme jsou mravencí,ale ty sem na kytce nikdy neviděl pochodovat(přes den).No mrkněte na fotky.Prosim odborníky o radu jinak mi to ty svi*ě celý sežerou
prosím poraďte jedu v lesní školce mám ohradu proti zvěři tak metr vysokou ,slymáci to taky nebudou pač sou kolem kytek opadaný ukouslí listy (naco by to ten slymák ukousl aby to tam nehcal ležet... fakt netušim co to muže byt akorat tam sou všude mravenci kolem kytek ale na kytkce žádnej...
kdokoliv poraďte prosim nějaky postřiky proti škudcum nebo něco co pomuže budu rad za cokoliv