Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
______to listi je tim ze sem tam dal v blby cas tu 2hou lampu...
______ ta chut je tim ze jsem nebyl doma a zpulky to uschlo na kytce.........
ps. top44jsem jel jen kvuli rychlosti QETU (Jinak preferuju jine...)
ps2. Musim rict ze jsem cekal o hoooodne vic od original from Holand ......
Chut se lisi malinko , snad jen tvrdost sisek a síla jo.
(ak47 - TOTAL JH - GREAT WW,OB,SS,NL - SKORO STEJNE)
ja teda neviem, ale tie SHC su podla MNA nie dobre na dokvitnutie....Sodik (Natrium) je predsa len natural:-.) ale moj osobny nazor ze celkovo to bolo slabe kvoli hnojkam....amigos maju pravdu....kazdy zacne s krystalonom, lebo sak ono to ide...ale porovnaj BcuZZ alebo ja neviem BioNova a je to uplne ine...ale sak to viiis...
Ja nevjem je to UV ziarenie az take dolezite?
to mas pravdu:-) ale na to podla mna staci aj klasicka 60cm trubica 18W, ktora ma presne ten typ UV ziarenia, neviem ale aj tieto Osram Florolight maju take spektrum...a je ich viac...a tie potom doplnat ku klasickemu sodiku...ale tieto? no ja neviem, hadat sa nexcem...sak treba skusit...
Jinak myslel jsem tim horskym slunickem. (diskotekove uv trubice sou na nic.) Asi by se nikomu nelibilo, kdybys sel na party a treba 6h v kuse se opaloval. LOGIC!!!!