Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ta helikoptera určitě nepráškovala. Kdyby jo, musela by mít na sobě přidělanou nějakou konstrukci. Aspoň myslim. A nevim, o tom radaru jsem nic neslyšel. Nejsem sice technik a v podobnejch věcech se moc nevyznám, ale tuhle informaci bych bral trochu z rezervou. Kytka jako kytka. Nevim podle čeho a jak by to to naše zelí mohlo detekovat.
Jinak se mi stala další nepříjemná věc. Kopu na poli takovou menší díru o hloubce tak 25 - 30cm a délce 2m v lánu kukuřice, kam hodlám nasypat hnůj pro kytičky. Najdenou slyšim motor letadla, tak pátrám očima po obloze a nikde nic. A pak najednou se mi snese letadlo přímo nad hlavou. Ten zmetek letěl přímo proti mně, takže jsem ho neviděl. Potom to srovnal, ale to už byl moc blízko než abych se stačil schovat. Tak teď doufám, že to nebyli cajti nebo nějakej jinej provar. Na to pole jsem tedy zatim ještě nic nezasadil a docela přemejšlim, jestli mám nebo ne.
Jinak bych se chtěl zeptat. Dneska jsem poslal dalších pár holek (alespoň doufám, že to budou holky) do polí. Nebo spíš předklíčený semínka a zalil jsem je trochou vody. Jenže zejtra a v neděli tu nejsem, abych to zalil, a počasí bude zdá se dost horký (kolem 30°C). Myslíte, že to vydrží do pondělka? (ty malí klíčky) Bylo by na h***o, kdybych to tam takhle píchnul a během dvou dnu by to pochcípalo. Co myslíte, vydrží nebo ne?
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Tak včera jsem se odhodlal přesadit 4 kytky do kukuřice. Moc dobrej pocit z toho nemám, protože jsem si všiml auto, který stálo asi tak 700metrů ode mě. Těžko říct, jestli mě člověk viděl, když jsem sátel asi těžko, seděl jsem a chránil mě takovej kopeček. Ale když jsem pole opouštěl, tak jsem mohl být docela nápadnej.
Teď mám ale hlavně strach z toho, že čerstvě přesazený kytky tohle počasí nevydrží. Asi to budu muset dneska zase zalit, ale na druhou stranu nechcu být moc nápadnej, budu muset jet úplně po tmě.
Já sem teď taky lehce na nervy. Byl jsem se mrknout na ty dvě políčka, co jsem tam frknul v pátek a z naklíčenejch semínek zatim ze země nekouká ani jedno. Tak jsem to sice zalil, ale nemám z toho moc dobrej pocit.
Co myslíte zkušení kukuřiční groweři? Je to špatné znamení a nebo jsem jenom moc netrpělivej? Nevim, jestli ty dva dny, co jsem tu nebyl, neudělali mejm kytičkám šmitec.
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Zdarec tak stastlivcem kteremu to necim posipali jsem se urcite stal! A je po vsech kytkach, chcipaj dokonce i ty co jsem zasadil do hliny z kukuricnyho pole.
Abych jsem se vyhnul komplikacím se zemědělci, navrhl jsem mým rodičům, a by oni sami zasadili u nás na poli kukuřici, dnes, když už má asi 15 cm, (jedná se o kukuřici pukancovou) mezi nimi raší na různých místech 4 rostliny, už jsou to pěkní macci, mají 45 cm.
Výhody: ničím se u nás doma nepostřikuje
Vím kdy přesně bude sklizeň
Nulová možnost čórek
Velmi nízká možnost odhalení
nemám to daleko pro vodu
Ty vole venku se zvedá vítr, to bude ta zasraná vichřice, valím je něčím přikrejt, zrovna jsem četl v novinkách že to zaplavilo metro, pomóc....
Setth:to jsi netrpelivej jen si pockej!!mne to taky nejak jde do prdele v ty kukurici nejak mi to seschlo a nevim cim to je??!!takovy ty spodni listky jsou seschli tak uvidim no jesli se chytej kdyz tak mam jeste pole tak se moc nestane ale zamrzi to...
do kukuřice se letos chystám udělat taky nějaký políčka, ale zatim mám holky předsazený na balkoně v květináčích. budu sázet do kukuřice která má minimálně 20-25 cm, protože v téhle velikosti přestavají s práškováním proti plevelu. kukuřice se přáškuje tak jednou, dvakrát a tam kde je plevelu hodně i třikrát. ale většinou dvakrát. u nás na vysočině to práškujou takovejna granulkama který když zaprší tak se rozpustěj do země. pokud na pole chodíte často tak si toho všimnete. je to muj osobní názor a pokud někomu pomůže budu jedině rád. peace
!!!kopřivy never died!!!
toz kamo taky pristroj skutocne existuje, vidi sa mi ze to funguje na principe RTG(alebo dakeho podobneho) ziarenia. objekt oziaris slabou davkou a to co sa odrazi analyzujes. na slovensku vynasli taky pristroj, ktorym sa daju na dialku analyzovat(zistovat ich pritomnost) bojove chemicke latky(asi preto vytiahli nasu protichemicku jednotku do iraku).
otazne je ci je na to policia financne vybavena a aku to ma rozlisovacu schopnost.
SCRAT: To ti fakt nekdo rek jo? To je ten nejvetsi nesmysl kterej sem slysel. I kdyby neco takovyho existovalo, na kolik by asi vyslo, nez by nasli naky policko s 10 kytkama?
Původní příspěvek od Nastyan SCRAT: To ti fakt nekdo rek jo? To je ten nejvetsi nesmysl kterej sem slysel. I kdyby neco takovyho existovalo, na kolik by asi vyslo, nez by nasli naky policko s 10 kytkama?
Mozna existuje vec ktera ti ukaze nejake rostliny(napr. termovize na bazi teploty atp.)...ale ne kdyz proleti nad lanem kukurice v ni budes mit deset kytek tak prave tech 10 kytek rozhodne na tom monitoru nebude zarit jak kdyby tam byl jadernej odpad Podle ceho prosimte by to dokazalo urcit konopi?
Původní příspěvek od WirusH Mozna existuje vec ktera ti ukaze nejake rostliny(napr. termovize na bazi teploty atp.)...ale ne kdyz proleti nad lanem kukurice v ni budes mit deset kytek tak prave tech 10 kytek rozhodne na tom monitoru nebude zarit jak kdyby tam byl jadernej odpad Podle ceho prosimte by to dokazalo urcit konopi?
precitaj si prispevok 28, tam to mas, tak nejako sa zistuje aj zlozenie vzdialenych objektov vo vesmire.
inac tu mas link na podobny pristroj(funguje na inom principe), ktory sluzi na dialkovu detekciu vojenských toxických látok v atmosfére(az do 3km)