Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hezky to říkáte. Něco podobného kdysi řekl John Lennon. Whatever gets you throuhg the night! Ať tě tou nocí protáhne cokoliv. Každému jak mu chutná, hlavně, že bude zase další ráno!
Taky se vždycky těším, že mi zbyde po zpracování úrodičky na tlapkách trocha domácího čarasu.
Každopádně ze všech způsobů konzumace preferuju plechovku (nic proti jointům), tak si nejlíp vychutnáte tu jedinečnou chuť!
Pro ty co neví jak, je zde návod:
Vemte pixlu od pifka či jiného plechovkoidního nápoje, v místech kde je čárový kód (zkrátka dole) seškrabte barvu, špendlíkem v onom místě vytvořte "sítko" o průměru cca 2cm a lehce promáčkněte - tím vyrobíte "kotel". Fajnšmekři můžou ještě udělat dírku do dna - na přitahování. Nu a hulicí nástroj je hotov.
Nyní již stačí vzít kuičku čarásku, dát do kotle, škrtnout vynálezem na výrobu ohně a bafat a bafat.
Dobrou chuť!
NEvim jak vy ale ja to hulim uplne jinak teda caras jsem hulil tak dvakrat kdys to kamosi privezli z jizni moravy (a to sme to hulily z dymky).
Ale hasis hulit takto: uloupnu si uplne malej kousek tak na dva prdy z normální slukny. mezi dvema kreditkama ho tzv. soulam as je z toho uplna nitka tenounka.
potom vezmu zavarovacku a tacek od piva ten tacek propichnes spendlikem a na ten spendlik napichnes i ten konec ttte nitky (z tohho hasise) Takze mas sklinku na ni polozis tacek tak aby ta nika visela vevnitr sklinky zapalis tan dolni konec a sfoouknes pak to nechas doutnat.....sklinka se plni a plni kourem az je to poradny mliko tak nadzvednes tacek a das si brutalnihho prda.
vysledek je takovej ze ses uplne zhulenej s malyho kousku hashe.
Čaras sa nahrieva ked ho chcete dat do jointa aby sa dal lahsie rozdrobit. On totiz po zapalení zbíkne..ta zivica predsa robi svoje :- ).A ked zbĺkne tak ho hned treba sfuknut..nic z neho neunikne a caras cely zmekne ;-) a lepsie sa drolí.
Zrovna som si isiel dat carasovy drink ale po sfúknutí tej carasovej minivatry netlel no zmekol a tak som ho nalozil do fajenky a teraz sa citim ako v rozpravke :-)
Čas je jediné bohatstvo, na ktoré môžeme byť skúpy bez ujmy na cti..
Má cesta je buď dát do šlukovky. nebo pokud jsem měl nějaký shitový venek a čarasu už jen málo, tak jsem s ním vytřel krabičku a bylo. Tady toto jedině do bonga =)