Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dotaz na #4
Pri tom trepani a napechovani...
jsem to delal podle ty primerenosti a ono to nebylo tak moc primerene jaxem to cekal.
I ti lidi byli nejaci nespokojeni. Kde ze se stala chyba? Jsem to jeste zopakoval asi 5x a nikdo mi nic nerekl a naschval tady po vsech prespali.
Jo a s tim trepanim jsem mel velke potize. Kosti mi chrasti od prirody. Jakmile jdu dolu ulici, mysli si spis ze tam jede strasak na koleckach. Takze jakmile jsem zacall trepat, tak pres vse chrasteni mi nic nepovedelo, kdy se schrastil.
Promin, ale nekterym castem vubec nerozumim.
Při balení na "beka" postupujeme podle obrázku,který se vyskytuje v tomto threadu...
1.Jen pár drobností....před balením,pro ty který s tím začínají je lepší natvarovat papírek u lepidla,směrem nahoru,trochu o ohnout....
2.začínejte zkoušet balit slabý žiletky je to míň náročný...
3.silnej filtr,to je základ pro pěkný špeky aby dobře táhly..
4.přebývající papírek jednoduše odtrhnout...ale musíte chvilinku počkat až uschne....
Balim "back-roll" tabak s travou nejdriv smicham(nejcasteji na stole)filtr davam na pravou stranu(jsem pravak,bali se to lip)polozim papirek na stul lepidlem dolu celem ke stolu...pridam zbytek...ubalim a potom se to kouri lip nez dvakrat obtocenej spek.Chce to jen denne praktikovat pak to jde se zavrenejma ocima;-)
Tak by me zajímalo, jestli se tady na groweru vubec vyskytuje clovek, kterej nikdy nebalil spazla.... jestli jo, tak me to teda celkem prekvapí... Já speky teda taky nebalím moc dlouho, ale je to jako rituál, kterej si clovek vychutná az do konce. Za celou mou éru balení se mi nepovedl jenom jeden jedinej špek a to bylo asi proto, ze sem byl uz úplne na maltu... jinak je to ale bez problému. Takze lidi balte jointy, protoze jointy sou nejlepší.
Akorát ješte jednu vec. Nechápu proc do hulení furt serete ten hnusnej tabák, kdyz uz nechcete mít cistý hulení, tak si do toho hodte trošicku hashiku. A neoponujte mi tím, ze s tabákem to líp horí. To je hovadina, pokud umíte balit, tak Vám to horí bezvadne aji bez toho hnusnýho tabáku.
vis, nam nikotinistum tabak nevadi. Navic sjet speka cistyho skanku je obcas brutal, zvlast kdyz palis ve dvou, nerkuli sam. Samozrejme, ze tam muzes dat jen trosicku skera (a kdyztak podle potreby naredit hasisem). Udelas zileticku, ano jde to. Ale pak mi teda rekni, proc to balis do toho hnusnyho papirku, kterej sam o sobe smrdi a jehoz procentuelni zastoupeni ve vyslednym mikrovyrobku neni zrovna mizive?
hm?
existuje alternativa, kterou si drze dovolim zverejnit v threadu o jointech
SLUKNA
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
Nedávno bych tady ještě napsal, že brka balit neumím, gizmo, ale situace se trošku změnila a po tvrdém tréninku už ho jakžtakž splácám . Ne že bych se bez toho neobešel (mám mnohem radši fáju), ale vypadá to přeci jenom divně, když hulič neumí ubalit brko .
Ten back roll jsem, dane, taky zkoušel, ale to mi zatím moc nejde . Vždycky se mi to lepení nějak přehne a já se to pak bezúpěšně, leč o to zoufaleji snažim připlácávat . Přesto dík za návod, ještě na tom zapracuju .
chtel bych se zeptat, jestli nekdo slysel o tzzv. ruzi-typ smotnuti a pokud to nekdo umi, jestli by to nemoh nak popsat, bych se rad priucil nake te nove technice,...
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
nechce to nic viac, nez cvik. Nestaci polhodina, hodina... Jednoducho vzdy ked sa len da treba skusat a skusat. Vysledok sa casom dostavi. To som si isty. Mam to uz odskusane (na sebe). P
zdar ludia, vy to nejako moc riesite. ja som aktivny hulic uz asi 10 rokov, a jedinym nepostradatelnym kuskom hulicskej vybavy je pre mna sitko, t.j. postavim si bong z cohokolvek. balit jointy som nikdy poriadne nevedel a ani teraz mi ro nejako zvlast nejde. neviazte sa na jointy, ide o nieco ine ...
k tomu co pise praxer: no, ja zase nehulim listy a stonky... nic v zlom, je to tak. bud hulim kvalitny stuff, alebo nehulim vobec...
Tak ja zatim zvladam classic style, ale jak to tu ctu, tak asi zacni skillovat backa.
infecti: Je jedno z ceho hulis, v tom mas pravdu, ale ritualni klasika v podobe baleni a koureni brka ma neco do sebe