Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to po týdnu asi začíná chystat kvítka.
Pomalu přestává růst, tak jsem to naohýbal, viz vlevo.
Předpokládám, že hrdě vztyčí hlavu.
Hnojim teď podruhý Plagronem Blumen nebo takňák.
Tři a půl týdne květu, holkám se daří,
paličky se úspěšně tvoří,
jeden vršek se mírně připek,
ale z toho zapečenýho vršku
začaly rašit dvě palice do strany,
zřejmě to funguje jako záštip
a ta připečená multipalička je zatím největší.
Takže občasně přismahnout nevadí.
jen bych potřeboval nějakej foťák s makrem,
ten shit, o mám je orientační,
detail nevyfotím.
Jo a v rámci prostřihu jsem
usušil jednu spodní paličku a už to tam je!
pekne pekne K+.to ani nemôže byť na elektromeri poznať že pestuješ ale nato že to je 70 W tak rastlinky sú krásne.ešte prezrad čo su to za odrody?
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
No tož sakra...Pěkné kytky máš...Ale musím ti něco vytknout! Pokus mě oči neklamou tohle je OUTDOOR galerie a ty jedeš INDOOR...Prosím nějkého moda o přesunutí na správné místo! Jinak K+ Peace
Je to Power Plant. Na tomhle pěstování mě baví,
že prakticky bez žádnýho velkýho starání
a nákladů budu mít hulení,
který mi na ty dva měsíce vystačí.
Akorát jednou za tři dny to zaleju
a jednou za týden prostříhám a víc nic.
Přesunul mi to sem Carlos, asi se spletl.
Carlosi, haló, dej to indooru, pls.