Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to executor: presne...staci citat, citat a byt ozorny a vediet co xcem...nepocuvaj moc vsetky rady okolo bo kazdy ma ine skusenosti a ine nazory, urob si voj, vyskusaj, upgraduj, rad.....o tom je grower....nemozes cakat ze ta za rucicku niekto nauci ako vypestovat 500g scunku len tak-:.-))
ale inak snaha sa ceni taxe drzim palce!!!
P.S. ten alobal daj urcite do kelu !!!!
Je pravda, že už jsem neměl žádný plakáty jinak bych je tam určitě dal, takže zítra jdu shánět nějaký plakáty (pokud nenajdu nic lepšího a ještě si s tím pohraju. Chcu se zeptat.....prodává se sodík 50W. Popřípadě kolik stojí a v jakým typu obchodu se dá sehnat? Koncem tohoto týdne zkusím na prvních kytičkách můj první FIM v životě. Snad to neposeru. Dneska sem hodím fotky kompletní sbírky......
tak sem davam foto kompletni sbirky...(kvuli foceni presunotu k oknu) a nasledne fotky ve skrini + jedna fotka kyticky jestli je dostatecne zrala na FIM
Tak jsem dnes koupil 21 W úsporku za 150,- = 100W přijde mi, že to dá světla hafo, kdybych koupil ještě jednu tak to bude takový světlo, že se do té skříně nebudu moct podívat bez brýlí Myslím si, že by to mohlo stačit. Uvidíme jak to poroste.....třeba nebude potřeba ani ten sodík (protože kdyby tak stejne max sodík 75W).......mno uvidíme....
to mati0n....myslim si, že dvě tyto úsporky mi daj víc světla než 70W sodík.......a když ne dvě tak tři určitě.....Kdybych měl prostředky tak neřeším světlo....Šupnu tam 5x sodík 1000W skříň 20x20 metrů 1000 kytek.....Koupiím si pole v Holandsku a budu pěstovat tam
jasny ja te nejak nechci odradit od usporek sou fpoho abych pravdu rek tak podtim ted taky pestim z financnich duvodu hned co bude nakej cash tak zakoupim sodik
LIDI JEN TAK PRO ZAJIMAVOST!!!!! Opravdu ma vetsi svitivost sodik 70W než 3 usporky osram 21W (100w výkon na krabičce) To se mi opravdu nezdá. Já tomu prostě nevěřím........chci důkaz!
No hledat ti to nebudu, máš hledání tak si to najdi ale co já vím tak sodík má učitě větší svítivost než jen ůsporka.. stačí hledat... jediný co je na ůsporkách dobrý, je to že maj jiný barevný spektra a můžeš si je "namíchat" tak jakpotřebuješ... ůsporka je dobrá tak na matky (cool white + warm white) a možná na růst ale jinak ee .. daj se se sodíkem kombinovat (třeba 36 UV jsou prej v pohodě) ale samotný asi ne..
btw: podívej se tady do galerie..najdeš někoho kdo jede ůsporky ?? asi ne, kdyby to bylo ok tak už to tady lidi jedou.. většina jen ůsporkama "přisvicuje".. viz třeba kabuto (3x 36 UV)
OK tak já teda koupím sodík 70W.........Když to tady všichni doporučují.....ale stejně se mi nechce věřit tomu, že to má takovou svítivost.....Ale tak, když to všichni říkají tak dám na vás....
Uděláš dobře kámo, věěř tomu... pod těma ůsporkama bys nic neměl... nechce se mi to tu hledat ale když nad tím chvíli strávíš tak najdeš tu svítivost, někde o tom tu je fórum (a ne jedno) a tam se přesvěč... na pořádný paliczky to ještě nebude ale bude to lepší než na to chmíří co ti vyroste pod ůsporkou