Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podle mně noname neni, každý semínko který mám mám z nějaýho modelu, a jelikož wim od koho jsem ten model koupil tak podle toho se ty modely jmenujou, a tím pádem už to není noname
nikdo se mně neptal jestli se chci narodit, tak mi taky nikdo nebude říkat jak mám žít
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
Taky mám ten pocit, že nějaký nonamy jsou lepší než skérko se jménem. Kámoš (snad každym rokem) vypěstuje mazec ganju, že si dáš pár prudů a energií a smíchem by ses pos...
Taky znám pár lidí, že když řeknu že mám ganju tak by to pomalu ani nehulily
Jezis= to som este nepocul ale u vas je to asi ine...u nas kazda lampa ma svoje meno alebo nazov jak chces...a ked nevies jej nazov tak sa urcite nevola noname..bo noname su len outdoory