Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
me na tom novem nejvic sere, ze se tam pise "rekl vsem" a takove kraviny, je to neprehledne. Navic kdyz chci nekomu septat tak to tam musim naklikat a pak kdyz chci "rict vsem" tak to tam zase prenastavit. Je to fakt otravne... A taky nechapu proc to casem kickuje, tj jak na nejakem xchatu. A kdyz na ten chet jdu, tak se musim znova prihlasovat, ikdyz uz prihlaseny su :/
Myslim ze idealni by bylo schazet se na IRC
Noten malej chat byl přístupnější a jednoduší a tak tam chodilo dost lidí kdyby se ten novej rychlejc z přístupnil a nebo kdyby tam chodilo víc lidí byl by v pohodě
ked som sa dnes zapol na grower,pozeram,ze nieco mi chyba.... skontroloval som moj prehliadac,ci som nieco neprestavil a nic...az teraz som zistil,ze minichat je prec..
tak som sa zalogoval na velky chat a nie som s nim spokojny... mozno,ze zvyk je zelezna kosela.. jednoznacne MINICHAT
kde je minichat???
teď na to koukám a von tam není...
tak ale honem zpátky, nebo...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
ja se chtel uz parkrat mrknout na ten novy chat a jeste jsem tam nikoho nezastihl.Navic se pak musim znova nalogovat na grower.Driv byl chat jednodussi a obcas tam nekdo byl.
a nebylo by lepsi udelat pro mini chat funkci vykopnuti...??? na ten nový nechodim strávim u toho tolko času že než to zapnu vsichni sou pryc (nadsazka) prednosti chatu by meli prece být rychlost, dynamika a bezpečí... ale jen dle meho IMHO ...
MODI a ADMINI, přečtěte si fšichni, co se děje v tomdle threadu, paxe moc zastyďte a pak nám honem vraťte malej chat!
Dyk tu každej píše, že na ten novej nechodí, že je takovej "divnej" a jakože tamten starej byl lepčí...
Slibte mi, že o tom budete PŘE-MEJ-ŠLET...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
takžee za á MOD má oproti ADMINOVI nejaký rozdily... jako MOD s tim nic neudělám můžu jenom za to orodovat což dělám a smazat respektive zase ho pridat též nemůžu... takže dotazy ohledně návratu malýho chatu Adminovy já se mlžu tak maximalně primluvit...
Keptn: no jasný - pro mě je prostě MOD i ADMIN z jinýho světa, tak vás beru jako jednu bandu umouněnou
prostě malej čet back, please...
Výslek hlasování 10:1 je houhelec platnej.Jak už to bejvá........
Špatný tah je obtížné přiznat a co vlastně záleží na názoru druhých??
Hold se s tím musíme smířit, protože nemáme navybranou.Tak nějak??