Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak mam tu dalsi fotecky... posledni tyden byly kytky pod 250W sodikem kvuli pocasi a zacali se pekne rozvetvovat. Taky dostaly prvni davku vermesfluidu, tak doufam ze povali dobre
ty kytky na 4. a 5. fotce maji nejake divne listy uz od zacatku... ale ta 2. se navzdory tomu uplne monstrozne rozvetvila a to za par dnu
ukazal se jeden samec, ale necham ho rust zatim. Dalsim par kytkam se mam pocit taky objevuji koule
nevite, jestli se da nejake resit ten problem, ze mi pres noc do kvetinace prsi a je to navic mnou zalete, takze je to kurevsky prelete... ? nejak to zvrchu zalepit igelitem?
achjo..tak se mi ukazalo 6 samcu od passion1 - celkem jich mam 8, ale ty 2 sou takovi chcipaci... na tenhle model sem se tesil nejvci Nejak nechapu to, ze na 6 kytkach se ukazaly samci kvety a vubec zadne samici.. ?
muze sem nekdo neco napsat pls?
mne osobne sa to celkom paci a co sa tyka tych samcov..je to na nasratie.
niekto mi pisal ze ak pripravujes zalievku v kovovom vedre(alebo inej kovovej nadobe),tak to ma vpliv na pohlavie a budu z toho samce.
stalo sa mi to minuleho roku,mal som vela samcov...,ale neviem ci to je fakt pravda..?
drz sa..pekna zahradka.
tie samce naseru, ale aj tie mozes zuzitkovat...napriklad mlieko, alebo dobre kolaciky a nezabudni ze nieco dolezite maju samci v sebe.
PEL...mozes nim oplodnit niektore paldy rastliny a mas na dalsi rok pekne krizence
udelal sem par rizku ze spodnich vetvicek, delal sem to poprve tak sem zvedavy. Dal bych je pak zase ven at z nich mam aspon male kyticky...
a jeste posledni foto je druha varka ktera to moc nedava 1 wdowa se mi zlomila venku, dalsi nejak usycha a blbe roste a shaman se taky zlomil ale zije
nakonec jetse fotka nakvetle passion1 (sem myslel ze je to puvodne samec), necham ji byt snad poroste dal...
nejake dalsi fota. zacal sem na ne aplikovat bioalgeen a jde videt ze jim to prospiva
1. fotka sou evidentni samci. zkousel sem jim ustrihnout vrsky aby jeste rostly (chci vic listi) ale normalne misto 2 vyhonku vyrostl jeden list takze tim asi skoncily a az dozrajou tak vemu pyl a utnu je...
škdoa těch samců přeju ti at to pořádně skuřuje ...
jinak to máš moc pěkný
Otázka : jakou tam máš zeminu v těch kelímkách a pak jakou zeminu v těch květináčích dík
Říká se, že něco tak malého,jako je třepetání motýlích křídel,může v konečném důsledku...vyvolat tajfun na polovině světa.
Teorie chaosu.
tak sem zase pofotil, posledni dobou mne kytky moc radost nedelaji :/ problemy s plisni na listech a celkove od spodu hodne zloutnou, kazdy den jich otrham plnou hrst. No a taky se mi zda ze by mohli rust rychlejc. Ale mozna to bylo tim ze meli malo mista na koreny, ted sou tyden v kyblech tak doufam ze se rozjedou, nektere nemaji ani pul metru....
1. fotka - 2 kytky passion1, ktere sou dost na rozpadnuti, netusim co jim je
2. fotka - pozdej sazene, ta 1. vlevo je wvdova, vzadu vytahly shaman...
2 kvetouci passion1, vubec nechapu proc kvetou. nevim jestli je mam pohnojit OBMkem aby poradne kvetly nebo jim cpat vermesfluid na rust.
zbytek - rizky co sem udelal ze spodnich vetvicek, vsechny zakorenily vpoho ale maji nazloutle listy atd, snad porostou. a jeste mi tam teprve koreni 2 chronici od ._., snad z nich stihne neco poradneho vyrust